הבעיה בהתנתקות מתחילה

hornyman73

New member
ירושלים חצי חצי

מזרח להם, מערב לנו, כרגע אין ברירה, הפסדנו באינתיפדה אם לא קלטת. נראה לי שלימנים יש בעית קליטה קשה, אתם בהשהייה. הפסדנו!!! לא ניצחנו. הפיגועים גמרו את המדינה נפשית וכלכלית.

GD5

New member
היית צריך לכתוב...

ניצחנו באינתיפדה. כי אתה בצד השני

hornyman73

New member
חוצפן

בזמן שאתה ישן אני שורף לילות לשמור עליך. אבל מחר אני שומר בכניסה ליישוב שלך. וכשבא המחבל אני פותח את השער ומראה לו איפה המיטה שלך. זה בגלל שאף פעם לא הבאתם לי קפה בלילה. זה בגלל שאתם צופרים לי כי אני לא פותח מספיק מהר. זה בגלל שלא לקחתם אותי טרמפ כי אני לא כמוכם. זה בגלל שאתה קורא לי אויב כי אני לא חושב כמוך. חוצפן. על החתום, חייל פשוט, חייל חי"ר, בשר תותחים של המתנחלים.

יוטו

New member
עלק חייל .. אולי חייל של החמאס ..

אם אתה חייל (ועוד קרבי ? חח ) אז אני דני חלוץ
.

תפסיק כבר לזלזל בכל מי שלא מסכים

איתך! אם אתה מעוניין להביע את דעתך תהיה אשר תהיה עשה זאת בצורה לגיטימית אני לא מבינה איך "מנהלי תפוז השמאלנים" עדיין לא חסמו אותך. איזה הסבר יש לך לזה שהוא שיקר והוא אינו חייל? הא, דני חלוץ?

יוטו

New member
כי יש לו דיעות של החמאס, רק זה

חסר לנו .. שיהיה לנו בצבא חייל עם דעות כאלה ..

ובאמת חסרים לנו אזרחים

עם דעות כמו שלך? הא איך שכחתי שנאה. העולם הזה, במיוחד המדינה הקטנה שלנו כל כך שופעת אהבה איפה לעזאזל נעלמה השנאה כמה מזל שאתה פה. אין לו דעות של אנשים מהחמאס, יש לו לב אנושי, ואולי גם ראש על הכתפיים זה הכל. תגיד, בן כמה אתה?

יוטו

New member
נכון - יש לו לב אנושי - לאוייב בלבד

! הוא מתייחס אל האוייב בצורה חיובית יותר מאשר אל המתיישבים !! הינה רק אחת מהודעותיו - "המתנחלים התנתקו מזמן אין לי שום רצון לקשר איתם. מצידי שיעופו מפה. ( מה עם האוייב הערבי ??) הם לא אחים שלי, אף פעם לא ראיתי בהם אחים כמו שהם לא רואים בי אח." ממש "לב אנושי "

חסרה לנו אהבה!!!!

בואו נדבר יפה אחד לשני? ווקשההההההההההההההההההה!!!!!!!!! כל אחד ישמור על המקלדת שלו, ותראו, יצא מזה משו מדהים. רק לקרוא לפני ששולחים ולחשוב היי, מה הייתי מרגיש אם היו כותבים את זה לי? אני יכול להיות ענייני ולא לתבל את זה פה ושם? זה אפשרי! ולא תאמינו עד כמה זה יכול לשנות!

hornyman73

New member
דוגמא לאחים

הנה דוגמא לאיזה אחים טובים אתם: הטלאי הכתום. המספר על היד. לקרוא לחייל נאצי. נאה דורש נאה מקיים. אתם לא רואים בי אח, כי רק את החיילים הדתיים היו מזמינים לארוחת שבת בכפר דרום. היישובים שלכם הם רק לדתיים. היישובים שלנו הם גם לחילוניים וגם לדתיים. אתם יצרתם את ההפרדה ועכשיו שאתם רוצים תמיכה אתם קוראים לי אח. אני רוצה אוטובוס בשבת, אני רוצה חופש מדת. כפיתם עלינו את השקפת עולמכם במשך שנים, זכותי להיות ממורמר. אני משלם מיסים והתמורה לא מספקת מבחינתי.

יוטו

New member
אגב - יש הרבה ישובים מעורבים

בשומרון (אני מתגורר באחד מהם ) . אתה רוצה אוטובוס בשבת - ואני רוצה תחרויות \ הופעות \ מפגנים בימי חול .. אני הייתי מוכן להיתפשר - אתם לא .. זה שאתה יכול לאכול \למכור חזיר \ לנסוע בשבת , לארגן בכוונה את כול התחרויות דווקה בשבת - זו לא כפיה דתית אלה ההפך ..

hornyman73

New member
אני מוכן להתפשר!!

אני מוכן שיהיה הכל בימי חול והכל בשבת...הכל עניין של היצע וביקוש. דרך אגב, באמת כדאי שנפסיק לריב כי אנחנו אחים.

רולדההה

New member
אז זהו, שעניין הנסיעות ../images/Emo98.gif

מעוגן בחוק. חוק שנכפה ביידי הדתיים ודופק את הרוב החילוני. עניין ההופעות הוא כולו עניין של רווח כספי, בדיוק כמו עניין פתיחת החנויות בשבת. למארגנים יותר משתלם לעשות אירועים והופעות בערבי שישי, כי זה הזמן שמה לעשות, רוב החברה רוצה ויכול לבלות בו. יש לך עם זה בעייה? סבבה. פנה למי שמארגן. דבר איתם, איים בחרם צרכנים, הפעל מחאה לגיטימית ואולי עוד יצא מזה משהו. אגב, משחקי כדורגל וכדורסל של הליגות בארץ מעולם לא מקוימים בערבי שישי. מה לעשות שכן, לפעמים יוצאים משחקי חוץ בערבי שישי כי ככה המנהלות הבין-לאומיות קובעות, בדיוק כמו שהרבה קבוצות ספורט משחקות בחו"ל ביום ראשון.

GD5

New member
אתה מצחיק

עוד כששמאלנים סירבו ללבוש מדים. אני טחנתי במחסום ובמארבים אתה חושב שאתה היחיד שומר על המדינה הזאת?

איפה אתה שומר פעם הבאה?

אני מארגנת לך הכל... יאללה? (אלא אם אתה שומר בעזה, ואתה יודע, שם כבר אין יהודים)

איפה היית מתי שפרס וביילין הזמינו

את הרוצחים מתוניס והקימו להם רשות טרור? פרס הבטיח שהכל הפיך ואם אוסלו לא יצליח אפשר להחזיר את המצב לקדמותו. טוב שאתה מודה בטעות של אוסלו. אבל מי אתה לחלוק על פרס שהבטיח שאפשר להחזיר את הכל כמו שהיה?

תקשיב לי טוב..

לשנאה ולהסתה כבר התרגלנו.. אבל אם יש לך משהו חשוב לכתוב, בבקשה - אל תציף.. כמעט כל הודעה שלך מלאה באותו תוכן - זה לא מעניין והופך להיות שחוק וחסר פואנטה. תודה.

למעלה