הבעיה היא..

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
אני אנסה לחדד את התשובה שלי

אירופה רואה בכיבוש הישראלי בעיה. שצריך לסיים אותה. ישראל אומרת שאירופה לא רלוונטית. ישראל וארה"ב מאמינות שכוח והרתעה אלימה היא זו שתספק הגנה באיזור המזרח התיכון. אירופה מתנגדת. לכן אירופה היא הבעיה של ישראל ויותר מדוייק ישראל היא היא הבעיה של אירופה.

ne ro

New member
ואין שנאה בישראל לאירופה??

תקרא כתבות, טוקבקים, דיעות של עיתונאים, סופרים ואז תגיד לי אם אין שנאה בישראל או איבה מסויימת לאירופה..

תבדיל בינהם

בין הטוקבקיסטים לעיתונאים וכותבי דיעות, שני דברים שונים לחלוטין. הרבה מאד טוקבקיסטים, המון פעמים הם אוסף של מתלהמים לא אינטלגנטים במיוחד שיוצאים בסיסמאות מתלהמות, לא מנומקות ולא חכמות במיוחד, בדרך כלל הם דו פרצופיים, הם מאד אחד מתים לפספורט אירופאי ומבקרים שם, מצד שני הם "שונאים" את אירופה, בקיצור הם לא גורם רציני בשביל להסיק ממנו מסקנות. רק לשם דוגמא, צכיר את הקטע הזה שאנשים אומרים שהם "שונאים צרפתים"?, נחש מה העיר הכי מתויירת ביותר בעולם על ידי ישראלים? פריס, מבחינתי זה אומר מספיק. העיתונאים וכותבי הדיעות ברובם הם מבקרים את אירופה, מבקרים באופן מאד קשה, אולי אפילו אכזרי אבל בטח שלא "שונאים".

הבעיה האירופאית

היא ההסתכלות הטריביאלית והשיטחית על הסיכסוך ישראלי פלשתיני, עצם העובדה שהם לא מבינים מהו אותו כיבוש, מהו מבחינתינו ויותר חשוב מהו מבחינת הפלשתינים, מעבר לקווי 67', מעבר לשליטה הפיזית על שיטחי 67'. אירופה לא מבינה את הסיכסוך לעומקו ולכן עמדתה היא לא שהיא לא רלוונטית, היא פשוט לא זאת שקובעת. אירופה עדיין חיה בפנטזיה יפת נפש, היא בקושי עשתה שינויים שיתאימו נגד הטרור שהיא ספגה וכנראה תמשיך לספוג. אירופה היא בטח לא הבעיה של ישראל מאחר ואירופה לא יכולה ולא רוצה לעשות הרבה נגדינו, גם אם היא מתנגדת/לא מבינה את המדיניות הישראליתף שוב פעם, אירופה לא מטרידה ולא צריכה להטריד אותנו, במבחינת הרבה מאד אירופאים אנחנו עוד נקודה על המפה, רז בטח שמבחינתם אנחנו לא בעיה.

ne ro

New member
אירופה מתה.........................

היא צבועה ולא מוסרית.. המהגרים מציפים אותה...

a e q u i t a s

New member
דווקא היום דיון ציבורי בבריטניה

היום ראיתי במקרה SKY NEWS, היה שם ויכוח מאוד סוער לגבי מהגרים וקליטתם בבריטניה ממדינות מזרח אירופאיות, במיוחד בולגריה ורומניה לאחר שהצטרפו לאיחוד ב-2007, בניגוד לעמדה המסורתית של מפלגת הלייבור וטוני בלייר עצמו על מדיניות דלת פתוחה לאזרחי האיחוד האירופי. גרמניה וצרפת כבר הטילו מגבלות על הגירה פנים-אירופאית ממזרח אירופה.

a e q u i t a s

New member
ואחר כך שואלים

ואחר כך שואלים מדוע הישראלים שונאים את אירופה?! האם צריכים עוד הוכחות?!

ne ro

New member
זה לא משעשע באמת?

אין זה חדש כי הספרדים והאנגלים , רוחשים שנאה ליהודים מזה שנים.

ne ro

New member
ע"ע האינקוויזיציה.

ועלילות הדם באנגליה, עוד בימי עברו..

ne ro

New member
אבל למשל עבור

אירופה- הטרור הפלסטיני הוא לגיטימי. אירופה לא מקשרת כל כך בין פיגוע בתל אביב לבין פיגוע במדריד. אני חושב גם שמבלי הלגיטימציה האידיאולוגית והתמיכה הכספית האירופית לערפאת ולטרור- האינתיפאדה לא הייתה פורצת - ולפחות הייתה מפסיקה במהירות.

זה מה שקורה שעושים לטרור

רציונליזציה, שמנסים לתפוס אותו באופן הגיוני על פי הגיון ומושגים מערביים. טרור איסלמי הוא טרור איסלמי, ההבדלים הם רק בזירות, בקרקע בה הם מתארגנים וביכולת המבצעית שלהם.

כן...

אבל אני עדיין מסמפט אותה מספיק בכדי שיהיה אכפת ממה שעובר עליה... אם הייתי שונא אותה באמת הייתי אומר שתילך לעזעזל ולא אכפת לי, העיניין שאכפת לי...

למעלה