הבעייה של הגברים היא..

zoe21

New member
אתה יודע מה ליאור?

הלוואי על כולנו בחורים שיודעים מה הם רוצים מעצמם.. הייתי אבל מקווה שהבחורים יחליפו את תחושת הפספוס שבאה אחרי .. בתחושת רצון שבאה לפני.. אם הבנת אותי..

zoe21

New member
הבעייה של הגברים היא..

שאתם חושבים שזמן שייך לאבא שלכם!!! למה אתם חושבים כ"כ הרבה ולוקחים את הזמן???????? אתם באמת חושבים שאנחנו צריכות לשבת ולחכות לכם בזמן שאתם מתלבטים או לחילופין לא יודעים מה אתם רוצים מעצמכם ???? תבינו אחת ולתמיד - הזמן שלכם פוגע בנו!!!

zoe21

New member
התכוונתי ש..

כשאתם מתלבטים או לא יודעים מה אתם רוצים מעצמכם (בקשר למערכות יחסים הכוונה), אתם לוקחים לכם את הזמן בסבבה כדי להחליט. בנתיים, אנחנו מתייבשות לנו בצד כמו סמרטוטים.. וזה לא לעניין!!!

Vdrums

New member
זואי, אפשר שאלה?

למה את מכלילה את כל הגברים בגלל כמה אנשים שהכרת??? אם יבשו אותך אז החלטת שכללללללללללללללל הגברים הם כאלה?

zoe21

New member
קודם כל..

אף אחד לא "ייבש אותי" דבר שני, אני פשוט רואה מצב שחוזר וחוזר אצל בחורים וזה כבר הופך להיות חלק מההווייה שלכם. לא הכללתי ולא נעליים, אז תעשה לי טובה.. זה שלכם יש בעייה עם עצמכם, זאת לא בעייה שלנו..אז תעשו טובה ותתבגרו!

גברי3

New member
את חושבת שיש הבדל בין אשה

מלאה/שמנה לאשה רזה? בתחושות? במגע? באנרגיות? ניתן להשוות בכלל?

Vdrums

New member
איפה את רואה את המצבים האלה?

ואת כן מכלילה בכך שאת אומרת שזה חלק מההוויה הגברית, שזו בעיה שלנו עם עצמנו וכו', אני לא נתקלתי בזה, לא היו לי בעיות כאלה ולא שמעתי על זה מחברים. ועובדה שאת עצבנית וממורמרת מהקטע הזה לפי הכתיבה שלך - "תעשו טובה ותתבגרו" כנראה יצאת עם אנשים כאלה שלא סגורים על עצמם. חבל.

leper

New member
השאלה היא:

לאן א ת ממהרת כל כך? מה היית רוצה שיקרה? כעבור חודשיים תהיה שבועת אמונים? שבה נאמר שאת היחידה? האין זה דבר שעלול להשתנות?גם מבחינתך? ומה פתאום דווקא עכשיו זה כל כך מציק לך?

neuron

New member
את מציירת את הנשים

כ"עם" אימפוטנטי שאין לו דבר או חצי דבר בלקיחת האחריות על חייו. תחי התנועה הפימיניסטית!!!

T r i l i a n

New member
../images/Emo12.gif אל תחכי, מי מכריח אותך?

הבעיה היא שלך, לא של אף אחד אחר. ואם כבר, אז למה את מחכה? למשיח?

zoe21

New member
אז ככה..

בוא נגיד שלא גילית לי משהו חדש בזה שהיו לי בחורים שלא סגורים על עצמם.. צריך להיות ממש חכם כדי להבין את זה ממה שכתבתי.. ואני לא אגיד שאני ממורמרת, אני אגיד שעייפתי מלהבין את הראש של הבחור כי הוא מסובך רצח. אני לא אגיד שהבחורות מושלמות, הן אפילו רחוקות מזה אבל אין ספק שמערכות יחסים זה דבר מתיש.. תנסה להבין אותי ולהיכנס לנעליים שלי במקום להתקיף..

אילן 30

New member
לממתינה...

קודם כל את באמת עשית פה הכללה מיותרת ודבר שני אני גם מכיר בנות שנותנות לגבר להמתין . אין מה לעשות זה כנראה טבעם של אנשים ולנו נשארו שתי ברירות 1 ...להמתין . 2 . להמשיך הלאה

Vdrums

New member
אני לא תקפתי אותך,

ההתנסחויות של היו עצבניות קצת... צריך להשקיע ביחסים וצריך סבלנות, אם אני בנעליים שלך אז אני מבין שהיית במערכות יחסים שהגבר נתן לך לחכות.

zoe21

New member
הבנת נכון ו..

אני מרגישה שאני צריכה להתנצל פה על משהו.. לא התכוונתי לעשות הכללה.. נסו להבין אותי..

Vdrums

New member
../images/Emo13.gif בכל מקרה,

את לא צריכה לחכות לאף אחד. אם את רוצה תשובה ממשיהו שאת בקשר איתו (ואני מאמין שאת לא רוצה טבעת אחרי חודש) אז אם הוא ילדותי ולא סגור על עצמו אז שלום ולא להתראות. את לא כלי משחק.

תמשיכי הלאה

תמצאי מישהו אחר שכן סגור על עצמו, ועד שהלא סגור יחזור (אם בכלל) הוא יגלה שמקומו הוחלף, אין כמו נקמה מתוקה.

דבר ראשון, מקובל בד"כ

שהבנות הן אלה שחושבות הרבה והבנים עושים צעדים פזיזים. שגם זו הכללה. ודבר שני, זוהי הכללה מוקצנת ללא שום בסיס, אז רדי מזה - ממש לא לעניין.

n u l i t

New member
את לא מכירה את התופעה הזאת....

שאת יושבת בבית ומחכה ימים, שבועות, חודשים לטלפון *ממנווווו*?? לזה היא התכוונה!

למעלה