הבעייה של הגברים היא..

../images/Emo45.gif

אם הוא לא מתקשר זה שתכפי עליו להתקשר יהיה יותר טוב? אם הוא רוצה הוא יתקשר אם לא - לא. אין מה לעשות נגד זה. הדבר הכי גרוע זה להעיר לו שהוא לא מץקשר ואז גם אם הוא ינסה "לשפר" את עצמו זה לא יהיה מתוכו ולא כי הוא באמת רוצה אלא כי את הערת לו את זה זה לא בא ממנו.

sagiref99

New member
באמת?

והנשים תמיד יודעות מה הן רוצות? והן לא משחקות משחקי כוח? לא מתלבטות? ולא פוגעות? כנראה אני מכיר את הנשים הלא נכונות... מותק ההבדל היחידי בין נשים לגברים זה מה תלוי אצל מי ואיפה, את כנראה לא מכירה את האנשים הנכונים.

yulinka

New member
זואי חמודה קחי עצה טובה לחיים...

אל תתעסקי עם גברים/בנים/בחורים/כל דבר עם בולבול :) שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו/ממך ושצריך זמן לחשוב/להתלבט/לבדוק האם הוא מוכן לקשר וכו' וכו' וכו' וכו' משהו קטן שלמדתי עד עכשיו ...בחור שצריך זמן לחשוב האם הוא רוצה אותך ....זה אומר שהוא לא רוצה אותך מספיק .....

voguemaster

New member
עצה מעניינת

וכשאתה כן יודע מה אתה רוצה מעצמך ואתה יודע שאתה כן מעוניין בקשר (זה קורה פעם ב-1000 שנים
), איך זה קורה שאתה תמיד נופל על האחת הלא נכונה שדווקא היא לא יודעת מה היא רוצה ? (או יותר נכון, לא רוצה אותך!). זה פשוט פועל בשני הכיוונים, זה הכל.

yulinka

New member
זהו עוד משהו קטן ששכחתי להוסיף:)

בדרך כלל כשהבחור מתחיל לגמגם ואומר שהוא לא בטוח שהוא רוצה עכשיו קשר רציני זה אומר במילים פשוטות :" אני לא רוצה קשר רציני איתך" :) ואל תקחי את זה אישית רק תגידי ברוך שפטרנו :)

leper

New member
אני לא מסכים עם דעתך לגבי הנושא הזה

ההנחה הזו היא קלה מידיי למחשבה. אני אתן לך סיטואציה: נגיד ומישהי סיימה איתי מע' יחסים (רק נגיד...) ואני מוצא עצמי מכווץ ריגשית (למרות היותי זכר-מדחיק-רגשות) ואני פוגש משהי מקסימה שפשוט נורא כייף איתה והיא מושכת אותי (נניח בלי תסביכים), אז עם טיפת הכבוד שנשארה לי לעם הנשי (מנסה להתעלות מעל לרגשות), אני אומר לה שאני לא רציני במע' היחסים, אומנם חסר המשך שאומר "הכל הפוך אצלי מבפנים את נראת לי נפלאה,אני לא יכול להיות בטוח שאת תחליף או מלאך." (את המשך המשפט אני לא אומר מהיותי זכר-מדחיק-רגשות). זה עדין יכול להיות וחוץ מיזה אני חושב שאם יש אחד כזה שאת מעוניינת בו, עם כמה "מהלכים" נכונים תקום מע' יחסים, (אני לא מוסר את המידע איך, גם אם תתלשו לי שערות מהרגלים עם שעווה קרה), ומקס' היו חוויות פיזיות מהנות. אני כן מסכים שצריכה להיות בחינה פנימית של "עד כמה אני נותנת כמה אני מרגישה שזה שווה לי" אבל זה נכון לגבי הכל.

zoe21

New member
לכולם...

כל מה שאתם אומרים זה באמת נכון.. אני באמת חושבת שלא צריך לחכות לאף אחד או להראות לבחור שמישהי רודפת אחריו.. ושיש גם בנות שמשחקות את המשחק הזה. אבל..לא קיים בחור שכ-ן לוקח לעצמו את הזמן ולא בשביל להבין אם הוא רוצה מישהי, אלא בשביל להשתחרר מעול הקשר הקודם? בכל זאת, הבחור הייה עם מישהי שנה וחצי, אולי הוא רוצה חופש קצת לפני שהוא מתחייב..לא? מה אתם אומרים?

voguemaster

New member
ברור שזה אפשרי

אבל במקרה כזה, הוא באמת יישאר לבד ובמקרה כזה אני באמת בספק אם הוא יתחיל איזשהו קשר עם בחורה, אולי מלבד קשר למטרת סקס.

Tinky

New member
אל תכעסי אליהם!!!

אל תכלילי את כל הגברים כי לא כולם כאלה! ואל תכעסי על אלה שכן כאלה לאן את ממהרת? תחיי את החיים! הזמן תמיד מנצח אי אפשר לרוץ אחריו ולטפוס אותו אז תשתחררי ותחיי!!! ולכל דבר יש את הזמן שלו! אז אולי הגברים מבינים את זה יותר טוב מאיתנו! בגלל זה הפ אלה שיצאו לצוד כי יש להם יותר זמן לשבת ולחכות לחיה שאותה רוצים לצוד. קחי את הזמן שלך באיזי ותתני להם את הזמן שלהם!! באהבה טינקי

zoe21

New member
את מכירה את זה ש..

הסבלנות פוקעת לפעמים?.. נראה לי שזה קורה לי עכשיו... אבל מה אפשר לעשות?..

אני מבינה ש....../images/Emo4.gif

העצות שלי מיום שני לא כל כך עזרו לך אז עצה קטנה ואחרונה לי אלייך... מה הלב אומר לך???? לכי אחריו בטוב וברע ואז גם אולי תהיי שלמה עם עצמך

Tinky

New member
חמודה תקשיבי לליבך

תקשיבי מה ליבך אומר לך את רוצה את הבחור הזה אז הכי שפוט זה לגשת אליו ולדבר איתו להגיד לו מה את רוצה ממנו אולי הוא פשוט מפחד לעשות את הצעד הראשון אולי הוא מחכה לך!!! אני בחורה אבל קרה לי כמה פעמים שאני זאת שגרמתי ככה לגברים "לחכות" כי לא הייתי בטוחה כי היססתי האם אני רוצה אותם!! את פשוט צריכה להיות דוגרי איתו ולהגיד מה את מרגישה אם הוא ירצה בך הוא חא יחכה יותר ואם לא אז ההפסד כולו שלו !!!! בהצלחה! באהבה טינקי

lucky me

New member
צודקת, אבל.....

את צודקת לחלוטין, אבל אם את מסכימה עם זה, את בדיוק כמוהם. אל תגיעי בכלל למצב שגבר יגיד לך שהוא צריך לחשוב על זה. תנפנפי אותו ומהר.. גם לי היו גברים כאלה, ועכשיו יש לי בחור מקסים שהוא יזם הכל, והכל הסתדר בסוף!!! מקווה שעזרתי קצת..... המאוהבת

zoe21

New member
נראה לי ש..

אני "טוחנת פה מים".. אני באמת מבינה את כל מה שאתן אומרות.. אבל בשלב זה, לפנף מישהו, זה פשוט לא להראות לאותו בחור שאני רוצה אותו. ז"א, משחקת אותה אדישה..

למעלה