הברית הקטולית מייד אלי

מחסל 007

New member
קבל הקפצה ממני

אבל רק בגלל שאני מת על הברית הזאת ... אולי תספר בנתיים במה מדובר ??? אני בטוח שהרבה היו רוצים לדעת

katanga1

New member
שווה להקפיץ שרשור חסר תוכן זה?

כן ....... איזו שאלה... :p

מחסל 007

New member
בהחלט שווה ...

מחסל 007

New member
אני תמיד פה ...

בדרך כלל לא מרבה להגיב אבל קורא כל מילה תגיד קטנגה מה הבחור רוצה מממכם ?

katanga1

New member
אני יכול רק לשער....

מכם* הוא לא מחובר כרגע, אני לא יודע על מה הוא רוצה לדבר... אתמול פשוט חיסלנו מישהו שתקף מגויס אצלינו, אז אולי זה קשור.. אבל אני לא בטוח, לכן זה לא לציטוט :p

מחסל 007

New member
יפה יפה חיסולים ...

זה בדרך כלל עבודה שלי (אני המחסל ) אז אני מקפיץ שוב =הקפצה ואהבתי לא לציטוט חחחחח

אתם תשלמו על זה אחד אחד

אמש חיסלתם את 55305 .... בנאדם טוב עם אישיות מדהימה.. או שאתם תשלמו פיצוי או שהמחתרת שלי תמחק אחד אחד מימכם.. ונתחיל עם 846 ו- 2932 79747 32461 24917 זה יהיה המכה הראשונה אנחנו מחכים לפיצוי בגודל של 15.0 T אם זה לא יגיע עד מחר בשעה 10 בלילה .. תיצרו איתי קשר ביחסים.. עם לא כל הברית שלכם תהיה בסכנה.. אני מבטיח לכם!

katanga1

New member
=)

1. אם החבוב בעל האישיות המדהימה שלכם, לא היה יוצר מדינה, מתקיף איתה חבוב מהגיוסים שלנו ואז מתקיף את המדינה השניה שלו שנמצאת בעשיריה ולוקח לעצמו 30 אלף אדמה, לא היינו מגיבים כמובן. 2.אתה חכם גדול לפרסם מספרי מדינות.. בעצם יותר בכיוון של פחדן גדול 3.דווקא עם איומים, אתה תגרום לנו בהחלט לא לפצות, וממששש לא להתרגש. 4. אתה מוזמן לחסל, לאחרונה חסר קצת אקשן כי הכל שלום ובלה בלה.. אבל לפחות שיהיה מול משהו ממשי להלחם, ולא עם מתאבדות בדרך של פחדנות למרות שהדבר הנ"ל כבר הוזכר למעלה... החיסול שלנו בוצע רק בגלל סיבה מסויימת, הוא חשב שלא נבדוק עם חדשות כי זה מישהו מהגיוסים? למה? בגלל שהוא בגיוסים? פחח חבר'ה מגיוסים שווים לא פחות (ואף יותר) מהוותיקים, אם חיסול כזה נראה לך לא הוגן ועל דבר כזה אתה דורש פיצוי, אתה יכול להמשיך לאיים :) שבוע טוב נ.ב, חיסלנו עם אישור של מנהלי פול האוס כמובן, מכיוון שהחליט לצאת מפול האוס לאחר כמה ימים ומאחר שהם בעצמם יודעים שהוא תקף מדינה שלנו וללא אישור כלשהו.

אליספוש

New member
קודם כל

אל תגיד דברים שאתה לא יודע ותברר לפני כן... הוא קנה אדמה מחבר שלי- חבר שלי שחקן חדש שמשחק בערך שבועיים יום אחד חבר שלי תקף מישהו סתם מהרשימה ולקח לו 240 אלף אדמה- ברגע שערן הציע לו 400 מליארד חבר שלי ישר הסכים - כי הוא היה כוח 10 מליארד ומאוד ההתלהב מהכוח הזה ולכן הוא הסכים - הם קבעו יום שערן יעלה לעשריה ויעביר לו את כל האדמה.. באותו יום ערן שאל אותו עם יש לו עוד מדינות עם אדמה.. אז חבר שלי שקוראים לו עומר אמר כן יש לי עוד מדינה עם 20 אלף אדמה ואני מוכן על זה 150 מליארד אז ערן אמר לו שזה לא מספיק ושיביא לו יותר .. אז חבר שלי תקף מישהו מהרשימה - שזה היה מישהו מהברית הגיוסים של הברית הקתולית- וערן לא ידע על זה כמובן .. ועובדה שהוא ביקש ריגול על מישהו מהברית נאטו ערן לא הסכים ואמר שהוא רוצה אדמה נקיה... ואז עומר תקף מישהו ולקח לו 24 אלף אדמה לאותו אחד מהברית הקתולית.. והציע את זה לערן .. ערן לא ידע שהוא תקף מישהו מהברית הקתולית.. ומי יסרב ל-300 אלף אדמה ב-500 מליארד? קיצר אתם תקפתם בלי לברר ובלי כלום... עשיתם טעות גדולה. מקווה שתשלמו עליה...

katanga1

New member
ביררנו...

זה לא משנה, הוא שילם על האדמה, זה כמו שאני אשלם על חיסול של מישהו, בכל זאת אני אחראי לכך... גם אם זה נכון, הוא היה צריך לברר מאיפה הגיעה האדמה ולדעת שאנשים לא טיפשים וברגע שיראו דבר כזה , יחסלו אותו...

אליספוש

New member
הייתם צריכים לברר לפני כן

עומר חיסל מדינה בכוח 5 מליארד ולקח לה 24-25 אלף אדמה והרס 1000 מפעלים אפשר לפצות אותו.. ולמרות שערן הזהיר את עומר לא לתקוף מישהו מברית מוכרת.. הייתם צריכים לחסל את עומר... אם הייתם מבקשים פיצוי על ה-24 אלף אדמה אני בטוח שהייתה מקבל.. ואני לא מבין את זה קובי מנהל פולהוס אישר את זה????? קובי אתה אישרת את זה? בלי לדבר עם ערן??? ולחקור את זה לעומק... אני מקווה שזה לא ככה..- עם אתה שומע צד אחד ונותן פקודה - אז אתה לא ראוי להיות מנהל ברית .. מצטער להגיד לך את זה..

למעלה