הברית הקטולית מייד אלי

katanga1

New member
תראה.. זה פשוט

ערן היה צריך לברר מהיכן הגיעה האדמה לפני שנפתח עליו חלון התקיפה מהמדינה עם האדמה.. הוא לא עשה את זה ולכן הוא אחראי ישיר לכך.. מסתבר שלא רק אני מסכים על זה , אלא עוד הרבה מאוד אנשים מכל מני מקומות.. החלטנו לתקוף כי היה קשר ישיר בינו לבין האדמה, לקחנו על עצמנו לברר, ביררנו, קיבלנו אישור, תקפנו. להבא, שאנשים יבדקו מאיפה הם מקבלים את האדמה שלהם, את מי הם תוקפים בשביל זה מה האחריות שעליהם לקחת במקרה כזה. מצטער שככה זה נסגר, אבל אחרי כל מה שביררנו, בדקנו ועשינו.. זאת הייתה הדרך היחידה.

אליספוש

New member
אין לי מה להגיד חוץ

קובי הפקיר את ערן! עשה טעות ענקית- ערן היה בתוך הברית שלו הוא היה צריך לברר את זה איתו.. הרסתם למישהו את החשק לשחק.. עכשו הוא פרש בגללכם אתם הייתם צריכים לחסל את עומר ולקבל פיצוי של 200 מליארד גג שהוא הרס מדינה בכוח 5 מליארד ( הכוונה לעומר ) עכשו אתם התעסקתם עם המחתרת .. יהיה לכם הרבה אבדות זה מה שבטוח יום טוב!@

קובי לא הפקיר אף אחד.

קובי קבע נהלים בברית שלו, ואם מישהו לא עומד בהם, שישלם את המחיר. למרות שהיו לפולהאוס ולקתולים סיכסוכים בעבר, זו לא סיבה לחדש אותם בגלל זה. ערן עשה טעות, ושילם עליה. ככה זה בחיים.

eyalf2005

New member
תחשוב על זה ככה..

יום אחד אתה מתעורר ונכנס למדינה היפה שלך.. ואז במקום לראות אותה אתה רואה את המגדלים הבוערים, ואתה מבין שנהרסו לך חודשים של עבודה רק בגלל שקנית אדמה מהאדם הלא נכון. אם לי זה היה קורה הייתי דואג שהאדם ששחקנים מהברית שהשמידה אותי יראו את אותה ההודעה.. (למזלי לי זה לא יכול לקרות כי אין לי חודשים של משחק עם המדינה הנוכחית
)

eyalf2005

New member
כי אני לא יושב ובונה תעשייה אולי לך

לשף? הם יוכלו ללמד אותם עוד קצת
והושמדתי רק פעמיים שזה פעם אחת יותר ממך

uzikarin

New member
../images/Emo190.gifאני יוציא אליך חוזה!

לא יכול להתנקש בך יש הבדל של מעל 10 רמות מרגלים. אבל אני בטוח שתמורת סיוע מישהו יהיה מוכן לתת לך טרמפ לעזריאלי

ערן לא ידע ? הוא ידע טוב מאוד.

ערן לא טיפש. הוא תמיד בודק טוב טוב לפני תקיפה. ואם הוא לא בדק את המקרה הזה והאמין לאדם זר, שיתכן ורצה לסכסך (יש הרבה כאלו לאחרונה) אז הוא שילם את המחיר

rylisrael

New member
אחי חבל..

יכולתם לברר איתנו לפני זה היינו מפצים אותכם גם בכוח של המגויס וגם באדמה שלו באמת חבל...

מחסל 007

New member
אנשים אתם מבינים עיברית

אין צורך ל
יותר אז תפסיקו כבר
היה חיסול היו איומים של מחתרת ללא שם ... ועכשו נחכה ונראה מה יתפתח אני מבקש לא להקפיץ יותר

אליספוש

New member
rylisrael אני מאוד מעריך אותך.

כמו שהוא אמר היינו גומרים את זה בפיצוי - קובי עשה טעות גדולה הוא הרס למישהו עבודה של 7 חודשים.. שמח ? הוא היה חבר שלך.. זה בגידה.. אני עדין לא מאמין עליך קובי... ככה להפקיר את אחיך ועוד בלי להתיעץ איתו אין לי טענות לקתולים - הם עשו בדיוק מה שהם היו צריכים , הם ראו שערן היהה בברית פולהוס ביקשו רשות מקובי ובום.. הכול היה תלוי בקובי... מי שהיה אשם זה עומר לא ערן..

אליספוש

New member
שוב אני רוצה להדגיש

ערן לא ידע שעומר תקף מהברית הקתולית.. השאלה היא למה הוא לא ראה בחדשות עולמיות? ת: הוא בא לעשות את זה , אבל שהוא נכנס למדינה הוא היה בעשריה ואתם יודעים איזה לחץ מטורף זה? יש עליך 2 הצעות באום פתחו עליך 2 חלונות ועוד הודעת איום.. ועוד אתה מתלהב לקחת 300 אלף אדמה הוא פשוט סמך על המילה של עומר. צריך אמון בחיים , עומר אמר לו שהוא בברית לא מוכרת - ערן לא הכיר את הברית הקתולית.

Irony66

New member
נסה לקבל את זה ש,

מה שקרה קרה, ואם אתה רוצה לחפש אשמים, תמצא רק את הבחור שתקפנו. הבחור תקף למטרת אדמה מדינה מתחת לאלפיה, שבמקרה לקחה מאיתנו אדמה. לא נראה חשוד? על דברים כאלה מקבלים חיסול, הבחור היה צריך: ראשית לברר דברים כאלה, ושנית לדעת שזה מוביל לחיסול. במיוחד מהברית הקתולית. הוא לא הכיר אותנו? זה ממש לא תירוץ. קיבלנו מהמנהל של פולהאוס אישור. אין שום דבר אישי נגד האדם שתקפנו, ואם הוא אדם טוב, חבל שהוא פורש. לא יזיקו למשחק עוד כמה אנשים טובים
אגש לנקודה האחרונה, אני מצטער שהשמדנו אותו, אבל כך היא דרך המשחק, משחק אסטרטגיה. אם לא תברר כל דבר, הוא עשוי לחזור אליך בצורה לא נעימה. שוב סליחה, מי כמוני יודע איך זה להשקיע כל כך הרבה ולראות הכל מתפורר. חברי הברית שלי יודעים על מה אני מדבר. בקיצור, יום טוב שיהיה, ואני מקווה שיהיה קל להשלים עם האובדן

למעלה