"הבשורה הפאגנית" קצת ביקורת

P o M i K i

New member
לא רק בקבוצות קטנות

אבל את בהחלט צודקת

כמו שכבת נכתב בפורום תיאולוגיה

הניסוי הזה הראה את דעתו של אדם אחד בלבד. ואתה יודע מה? אילו אני הייתי אדם מהצד, שנודע לו כי ההודעה של Black Melissa היא מפוברקת, ואחרי קריאת חלק מהתשובות, הייתי מרגיש כי מדובר במיסיונריות במסווה. שמעתי כי כמרים נוצרים עושים דבר דומה מאוד במטרו של ניו-יורק - מפברקים וויכוח (בנושאי אמונה) כדי שכולם ישמעו. אולי ההשוואה קצת חריפה, אבל זה הרושם המתקבל. אני מציע לך ולארדן לעשות בדק בית פנימי לגבי המניעים האמיתיים שעומדים מאחורי כל הסיפור המקומם הזה. גם כאן, התירוצים שאתם משמיעים נשמעים לי - מזויפים.

Tatu4Taty

New member
../images/Emo45.gif

אני גם לא ממש קלטתי שזה העניין וגם גרם לי להרגיש מטופש ברגע שהבנתי שזה בעצם משהו שאנשים מהפורום כתבו. אני עדיין לא מבין בשביל מה זה היה טוב. שם התייחסתי לכל אותם דברים שהפסיכולוג אמר על הפאגאניזם אבל אני אפילו לא הבחנתי בניסוח של ההודעה שעכשיו כשאני חושב על זה, באמת לא עושה צדק רב עם הפאגאנים השונים. עד כמה שניסיתי להסתכל על התרגיל וההודעה עצמה בצורה פתוחה יותר שיכולה להשתמע לכמה פנים - כרמית צדקה. זה פשוט לא לעניין. פעם הבאה שאתם עושים משהו כזה אל תערבו את כולם ותחשבו פעמיים על זה שאולי יש אנשים שלא ירצו לקחת חלק בכל העניין. כמוני.

Tatu4Taty

New member
ד"א

התכוונתי שהיא צדקה בקשר לתיאור ההודעה. אני עדיין לא חושב שהפתרונות שהוא הציע היו נכונים.

היום אתה לא מסכים.

אבל בוא ונסכים על זה שאולי עוד עשר שנים, דעתך עשויה להשתנות בקשר לזה.

ניסוי?

ניסוי?!? מי אתה שתנסה אנשים? אני מצטערת.. אני פשוט לא רואה שום סיבה הגיונית למעשה כזה.

RainBird

New member
מי את שלא תנסי אנשים? תלמדי מהם ותחקרי אותם? מי נתן לך את הזכות לעזור לחלשים? לרפא את החולים? לקחת את מתנותיה של הטבע ולהשתמש בהן? הכוח של אדם לעשות דבר מה הוא זכות. זה שיש לנו מוסר זה כבר סיפור אחר לגמרי. בחברה של היום יש ערכים. כאדם בוגר את חלקם את מאמצת וחלקם לא. מסכות זה דבר שרבים מאמצים על מנת להשיג תוצאות מסויימות. אני לא שונה בזה. ארדן.

ארדן

תחסוך את זה ממני. אתה לא יכול לדקלם את המשפטים האלה כל פעם. בעצם, אתה יכול, השאלה היא עד כמה הם יתפסו.

windflute

New member
טוב, אז אנחנו לא מסכימים

לא נורא. שמחתי מאוד להתדיין איתך. שיהיה לך אביב נהדר, ושתמצא את התשובות שאתה מחפש, אהבה, ~O~ שחר

למעלה