הבת שלי, היא בת 11 והיא...

הבת שלי, היא בת 11 והיא...

...חלום שהתגשם... ולמה?... היה לי חלום בגיל ילדות על ילדה שרצה על חוף הים...בגד ים שלם, הדוק לגופה, שערה הכהה, הארוך, המתפזר ומתנופף ברוח ובריצה, היא עושה תרגילי קרקע על החול הרטוב, קופצת, מנתרת, מתגלגלת בגלגלונים, מחייכת, צוחקת... קוי ה"איקס" של הכתפיות על הגב השזוף... כאשר אישתי הייתה בהריון, רציתי ילדה שתהי ראשונה, רק ילדה!!! בנים אח"כ וכך היה, אף אחד לא האמין לי, אבל ידעתי, אני "עושה" ילדה, אין אפס, כשהזרעונים יצאו, אני ידעתי, הם כולם Y. צחקו עלי. לא רציתי לשמוע על מין העובר, כי ידעתי!!! לא רציתי לדעת על הבדיקות הרופאה טעתה, אמרה לאישתי בחודש החמישי יש לך בן. אישתי לא ספרה לי באולטרה סאונד אמרו: זה בן...אישתי לא ספרה לי... כל המשפחה "ידעו" שיש לי בן, הקניטו אותי, אמרו: מה יקרה אם יוולד בן? אמרתי: אין דבר כזה, זאת בת, מי זיין? אתם או אני? אבל בכל זאת?... בקיצור, כאשר אישתי ילדה ובישרו לה: יש לך בת נהדרת!!! היא לא הבינה, חשבה מדברים עם יולדת אחרת, אבל יש לי בן היא הכריזה, אמרו... ואני רצתי בנסדרון כאחוז תזזית: יש לי בת, יש לי בת!!! איזה "דביל" אמרו האבות האחרים... בקיצור, היום היא בת 11 , היא דומה להפליא ל"חלום שלי" בגיל ההוא... ואני לפעמים מבלה איתה יום שלם לבד, בלי האח ובלי האימא, בים, בבריכה, רכיבה על הקטנוע...רק היא ואני......ושערה המתבדר מה
ברוח...
נ.ב. יאללה הולך להביא אותה מהצופים, ביי

איזה יופי

של אבא! רגיש! רגשני ! אוהב ! גא ! ל´גיד לך ת´אמת זה מקסים, והלוואי שאבי היה מתייחס כך אלי ואל אחיותי. אצלנו היה דיסטאנס בין אבי לבינינו. לא זוכרת כמעט נישוקים מאבא בגיל הילדות, רק לאחר שנישאתי והתראנו פעם בשבוע - נפגשנו ונפרדנו בחיבוק. חושבת שהיחסים הפתוחים והחמים השוררים היום בין הורים לילדים תורמים רבות לבטחונם ולבריאותם הנפשית. אני בכל אופן מן המנשקות, כל פעם שבננו בא לבקר אני הורסת אותו מנישוקים - איך אפשר שלא

האמת, אני לא חושב שכל האבות...

...כמוני...ואני עדיין צנוע בהערכתי... לא ספרתי גם שאנחנו מחליקים על רולרבליידס...כולל הבן...

גם אני התעקשתי כל ההריונות שלי

שמה שאני מחזיקה בבטן זה בטוח בת. למה אצל מי היא מתחת ללב? אצל הדוקטור עם המכונות או אצלי בנשמה? וכל לידה התפלאתי נורא שהתקלקלה לי המכונה ויצאו לי בנים. אבל אחרי שלשה שכבר לא האמנתי בעצמי אמר לי המיילד "הנה יש לנו צ´יצולינה" ולא שזו מחמאה כל כך גדולה אבל בהתחשב בנסיבות הוא יכול היה גם לקרוא לה מרגרט טאצ´ר, או גולדה העיקר- שיהיו לה תלתלים בלונדיניים ועיניים כחולות כי ככה עשויות נסיכות,לא? נכון לעכשיו- תלתלים כנראה לא יהיו לה לעולם בלונדיני -זה יהיה תלוי בספר בגיל 40 ועיניים יש לה-שתי אגמי מים . ואני אוהבת אותה. ומה שאתה כתבת עשה לי ללכת לחדר שלה וסתם לתת לה נשיקה של געגוע.

magy

New member
ואצלי הצפרדע טענה שאני בכלל

לא הרה.......למה , מי בהיריון, אני או היא??? הייתי......ועוד איך הייתי...... איחור של יום אחד.....ואני......הרה.... טוב .....אבא שלי רצה בנים כמו כל גבר........יצאו לו שתי בנות. אני רצתי בנות , כמו כל אמא, יצאו לי שני בנים....לא בגללי.... הזורעים קובעים את מין הילוד......וספרו את זה לשייקה אופיר ז"ל.... לא המשכתי בנסיונות.......לא היו בנות נקבות בצד הזורעים..... רק בנים זכרים....... זוכרת את השאלה של המיילדת בלידה השניה......."מה יש לך בבית גיברת?? בן , עניתי........."אז יש לך עוד בן"....אמרה השולפת....... מיד שאלתי בדאגה גלויה......"מה.......עוד ברית?????" זה מה שהדאיג אותי......חדשים על המדף.......וטראחחחחחחחחחח קוצצים להם.....את הס"מ המסכן........ שנאתי את זה........ ממש ניתוח........דם.....צפרדע....כינים......
........ היום, לא הייתי עושה להם את זה..... טוב.....עוד לא הבנתי.......את גלמידי.......אני קשת קליטה..... מעשר בלילה......עד ארבע בבוקר......ועדיין באמצע??????????? כל השעות האלו היית באמצע.....??????????????? צריך לנסות גם יתר הצדדים......לא??????????? סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אל תתייחס....

אז אייך אני עבורך, אחותו?...ממש...

...קתליסט(זרז בכימיה)... מה עוד לספר לך, כדי ליהיה לך טוב...???

עכשיו הסתבכתי-זה כימיה? פיזיקה?

כי עד היום אני זוכרת איך שיננתי בעל פה את המערכה המחזורית(ככה קוראים לה ,בכימיה) והיות וכל החומרים שם, היו עבורי אנונימיים לחלוטין גם אחרי שנת למודים. אז למדתי אותה בעל פה וכדרכן של ילדות עם דמיון מפותח הייתי נותנת בהם סימנים גזים אצילים זה הסנוביים שעומדים בצד לא מתערבבים עם כולם. ברום וכרום,הם בטח תאומים וככה הלאה. ספור רומנטי למשרתות היה לי. אבל כימיה לא יצא לי מזה, הכימיה היחידה היא של ערבוב אבל זה כבר ספור אחר. אסי

עיניים

New member
בנות,,,,,,,,, ../images/Emo23.gif

לא פלא שרצית בנות. אומרים ש- בנות מביאות בנים הביתה, ובנים - הולכים אחרי הבנות לביתן..... (מה שנכון - נכון)
וגם אומרים ש- "בת בבית - אור בבית" (מה שגם נכון - יש אור בבית עד 3 לפנות בוקר)

magy

New member
כך היה....הוא הלך איתה

הוריה נהנים......מתוספת של עוד בן..... בגלגול הזה......כבר לא תהיינה לי בנות. בפעם הבאה........ אחפש גבר עם קבלות על בנות......

שקדי

New member
מה´זתומרת איפה????????????

עם הבת בשדה התעופה מביט איך מטוס גדול ממריא דרך דמעה שקופה................

אני כבר "שונא" את בעלה לעתיד...

...שהולך להתעסק איתה...סתאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם חהחהחהחהח חהחהחה חהח ח

magy

New member
אתה צודק מאד. הוא חוצפן

וגס רוח......הוא ייעשה לה בדיוק את מה שאתה עשית לאמא שלה....... ממש לא יעלה על הדעת..........
))))))))))))))))))))) כעת, אתה מבין את אבא של אשתך.........שלא אהב לחשוב שאתה עושה לבת שלו את מה שהוא עשה לאמא שלה.......... וכן הלאה...........

אטיוד5

Active member
גם אצלי יש סיכוי לאור בבית

שני חושך ואור אחת.
אבל יקח עוד קצת זמן עד שזה יהיה ב-3 בלילה. 6-7 שנים לפחות, אני מקווה.

למעלה