הבת שלי, היא בת 11 והיא...

גל-עמית

New member
בנות.........

תרשו לי גם הפעם, להביע דיעה קצת שונה...אולי........ ראשית, נאמר גם: "בת בבית - עור בבית..."....קשקשים, שערות על השטיחים.....סתאאאאאאאם....... כי - ב"ה, יש לי גם בן וגם בת. שניהם נשואים עם ילדים. בתי ילדה לי נכדה, אתמול-לפני חדשיים.......אחות לאחיה הבכור... בקשר לבנות. נכון, זה לא קל. גם עם בנים - לא קל יותר..... האמת - נהנתי בגידול שלה מאד. חויתי איתה כמעט את כל החוויות שאב יכול לחוות עם בתו....האמינו לי, אני נהנה ברבית דה ריבית........... נכון שיחסי אב-בן (אם הם "תקינים"...) - טובים גם הם...... לי אין טענות, לא לחתני ולא לכלתי....לא שלא הייתי נוהג פה ושם אחרת, אבל זו לא "חוכמה"...א. כולם כך....ב. אנחנו (מה לעשות) מנוסים אולי יותר.... אבל שוב, ב"כללי" ובמבט לאחור (יעני עושה "אינוונטר"...)....אני מאד מרוצה....

magy

New member
איך החופש גלמידי?

ספר גם לנו משהו.....לא הכל......קמצוץ.....איפה היית ...מה ראית? אם זה לא סוד גדול....
)))

גל-עמית

New member
לא הרבה בנתיים.....

הבוקר, הגשם החזק דפק לי על ה- SUN ROOF.........איזה יופי.... אח"כ נסעתי לראש הנקרה....לשבי ציון.....איזה ים...חבל"ז...... אח"כ לסידורים.....והנה אני כאן...... מחא אני נוסע טיפה דרומה מכאן....לא רחוק...ביקור אצל חבר ומשפחתו.... אחה"צ - שמרטפות אצל הנכד שלי....

נוסע יקר, אנא ממך,

תדפיס את הקטע הזה ושים לילדה באלבום הזכרונות או באלבום התמונות ביחד עם התמונה של הילדה והגלגלונים חושבת שמה שכתבת כאן הוא קסום ומופלא ואני גאה בך מאד ונהדר

למעלה