הבת שלי

blonda3

New member
הבת שלי../images/Emo66.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo4.gif

הגדולה,נפרדה מהחבר שלה אחרי שנה. הייתם בכזאת סיטואציה כבר כהורים? למזלי בשיחת הטלפון היא נשמעה טוב רגועה, נינוחה...אז אני רגועה. בסוף השבוע הזה תתקיים מסיבת הבר מצווה, ואני לא אהיה שם והאמת....אני גם לא צריכה להיות שם...לא כרגע.... כך מרגיש לי. אבל חשבתי-האם לקנות לו מתנה לילד? מרגישה שרוצה. אז מה? מה לקנות לו? ואיך ומתי להביא? טוב-בטוח אשאל גם את ילדיי, אבל אולי יש לכם רעיונות? וסתם, בא לי לפתוח הודעה..... מותר?

עלמה 3

New member
מותר ו- מותר , רגע לא הבנתי

לבן שלךךךךךךךךךךךךך יש את הברמיצווה ? אין לי ניסיון, לגבי פרידות וכאלה בגיל הנעורים... המשקיפה לא משתפת אותי....יש לה חבר. אבל ממליצה, לבדוק אם אכן היא זקוקה לתמיכה ושאלות , כאן המקום כאמא לתת כתף וחיבוק ...... עלמה

yaeli4

New member
בלונדה, אני חושבת כמו עלמה אבל..

גם אני לא הבנתי של מי הבר-מצווה.???? של הבן שלך???? נמקי, הסבירי ופרטי

blonda3

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo6.gif

לבן שלההההההההההה, של המורכבת של הגרוש שלי...... חחחחח....... לגבי הבת שלי-אני אכן נוהגת כך.....
ויש לי עוד חדשה מסעירה
אני סבתא
לבת שלי הקטנה יש שני תינוקים
קניתי לה זוג אוגרים קטנטנים אז היא האמא שלהם ואני הסבתא.......... חחחחחחחחחח
איזה קטעים היו פה היום בבית....

1נתי 1

New member
מזל"ט לבוא "הנכדים"

ובקשר למתנה - נורא תלוי במערכת היחסים בינך לבינה האם בנה מגיע אליך? האם הוא מכיר אותך? אישית - הייתי הולכת עם הבן שלך קונה מתנה ובנך יעניק אותה בשמו ובשם אחותו לא מכירה את הנפשות הפועלות..... לא יודעת מה המצב הכלכלי......... אולם מתנה "בעלת ערך" - גם המורכבת וגם האקס ידעו שהיא באה ממך וגם תימנע מבוכה כלשהיא

blonda3

New member
כן,

הבן בהחלט מכיר אותי וגם בגלל זה יש לי רצון להביא מתנה. ככה מרגישה. תודה.

michaly44

New member
בלונדה - ממש כן

גם אם לא היה מכיר אותך, או בך.. הוא חי עם בנך במשפחה אחת ולמען הסדר הטוב..לתת לו מתנה ממך, רק יכול לשפר יחסים..להראות שאיכפת לך. וחוץ מזה??? הוא ילד שיש לו בר-מיצווה.

סבתא בלונדה מזל טוב

תזהרי הם משריצים הרבה ומהר כך שאת הופכת להיות סבתא רבה.... ראשית בקשר לבת הגדולה שלך והפרידה מהחבר. אני לא יודעת את הפרטים אך כל פרידה היא כואבת ויש בה אלמנט של אובדן,ואובדן צריך לאבד,כן גם בגיל הזה,יש מקום לכעס,עצב,געגוע ופחד. אני מקווה שע"י רגישותך תאפשרי לה לאבד את התהליך עם המון תמיכה ואהבה. לבן שלי היתה אהבה גדולה למעלה משנה וכשהם נפרדו לקח לו חצי שנה לצאת מהכאב ולעמוד שוב על שתי רגליו,זה היה נורא קשה לראות אותו עצוב ורגיש כל כך. כשהלב נשבר זה בדיוק כמו רגל שנשברת הכאב גדול וחייבים לרפא את הרגל ולעבור את כל השלבים בקצב הנכון כדי לעמוד ולהשתמש ברגל באופן בריא וחזק...... בקשר למתנה.אם היחסים הם טובים הייתי קונה משהו צנוע לתשומת לב,אגב בגיל הזה הם אוהבים מאוד ערכות של כושר,זה כולל קפיצים ומכשיר כזה לעשות שרירים,לא זוכרת את השם.... אגב אם לא הוזמנת לדעתי אין מקום להתאמץ ....

עלמה 3

New member
בלונדיק'ה

לגבי הבר מיצווה , תלוי מה ואיך מערכת היחסים, בינכם וזה גם הבן שלה הבנתי שזה לא המשותף שלהם ? המממממממממ לא הייתי מתאמצת, אולי משהו לא רציני...אבל זה ע"פ מידת הרגש, ומערכת היחסים ! עלמה

blonda3

New member
אויש איתכן../images/Emo6.gif

תגידו-אתן פולניות במקרה??????????? כולכן כותבות לי על מערכת היחסים איתם...המבוגרים... וקושרים את המתנה להזמנה.... ואני ...בכלל ביקשתי כלב...... חחחח. לא קושרת בין הזמנה או אי הזמנה למתנה. גם לא חשוב בעייני הערך הכספי של המתנה אלא שזה יהיה משהו שימצא חן בעייני הילד..... אתן מצחיקות....
תודה בכל אופן.....

rolan

New member
סבתא'לה... ../images/Emo68.gif

מ ז ל ט ו ב יופי יש עוד נפשות במשפחה המורכבת שלך רוצה לשתף אותך במקרה שלנו אולי יעזור לך במשהו... כשהשבלולית שלי היתה צעירה יותר, בת 14 בערך, היה לה חבר, כעבור כשנה נפרדו... היא סבלה מאוד, היה המון בכי, מכתבים, טלפונים, חברות שתמכו ואני... אני ברקע מנסה לתמוך, לעודד וללוות אותה בכל שלבי עיבוד באובדן שלה. היו ימים שהיתה יושבת בבית אחה"צ (כמעט לא תיפקדה וברגיל היתה ילדה פעילה מאוד), ודמעות היו זולגות לה על הלחיים... זה היה קורע לב... אך לא היתה ברירה כל הזמן אמרתי לה שזה כאב האובדן שהיא תצטרך לעבד ולהשלים איתו. היא לא האמינה שתתגבר... והתגברה...!!! היום כשאנחנו לפעמים נזכרות היא צוחקת על הזמנים האלו ועוד מוסיפה ואומרת איך יכולתי לבכות בגלל.... (לא חשוב...) אז, יש משבר, הוא קשה וכואב אך ניתן לריפוי לגבי המתנה, גם אני חושבת שמשהו סמלי יכול להיות צעד נחמד מצידך במיוחד אם את מכירה ומחבבת אותו... אך סמלי ביותר...

blonda3

New member
לגבי הבת הגדולה....../images/Emo25.gif

נדמה לי שפה אין כרגע משבר רציני, היו כבר כמה פעמים שהם נפרדו לפני כן היום שאלתי אותה איך היא מרגישה ענתה לי שבסדר, ולגביו-סיפרה שהם דיברו היום ומדברים כל יום בטלפון.... אז....??? אני יודעת שיש לה גם חברות טובות שבשעת משבר הן תומכות אחת בשניה. תודה.
ונחמד לשמוע את הסיפורים שלכן.....

blonda3

New member
יונתי......./images/Emo8.gif

לגבי הנכדים-מה זה מהר? תוך כמה זמן, ובאיזו תדירות? חחח-היום כבר קיבלתי הזמנה לבריכה המקומית,מישהו שעובד שם שמע שיש לי אוגרים, והוא אחראי על פינת החי בבריכה, אז הבטחתי לו שבהשרצה הראשונה-הוא מקבל אוגרים...אז אולי תהיה לנו כניסה בחינם השנה..... לגבי המתנה-אין קשר בין זה לבין ההזמנה. לפחות מבחינתי. המתנה היא לילד נטו. במחשבה נוספת הגעתי למסקנה שאני לא רוצה..... זה עלול ליצור מתח מיותר.... אילו באמת רציתי-הייתי פונה ואומרת להם...... אבל מעדיפה כרגע להשאר ברקע.

blonda3

New member
לגבי הנכדים../images/Emo79.gif../images/Emo1.gif../images/Emo6.gif

הקטנה ישבה איתם אתמול החזיקה אחד ביד ושרה להם שירי ערש..... נומי נומי.... אמא הלכה לעבודה תביא לכם הפתעה.... חשבתי שאני מתפוצצת מצחוק...... קוראת להם תינוקים שלי..... היום עשתה להם סיבובים באוטו שלה..... לפחות היא מתחילה להנות מהם. אה-ואני היום חטפתי נשיכה ראשונה כשרציתי לבדוק שיש לו בולבול..... מהזכר-אייייייייי, זה כואב.

סבתא בלונד

רצית לבדוק לו את הבולבול והוא נשך אותך? חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי מצחוק

blonda3

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

היית צריכה לראות איך הקטנה נבהלה, היא כעסה עליו, למה נשכת את אמא שלי? חחחחחחח

מורכב

New member
לבלונדה

תקופה ארוכה אני עוקב אחר הפורום הנחמד הזה אך אף פעם לא העזתי להשתתף. לא יודע מה קרה היום, אבל תמיד יש את הפעם הראשונה. לעיניין שלנו, מה איכפת לך מהבר מצווה הזאת, אין לך מה לחפש שם. בכסף של המתנה תפנקי את הנכדים שלך, ואת עצמך גם.

blonda3

New member
בוינה, ברוך הבא מורכב../images/Emo140.gif

אתה לא אח שלי במקרה??? ככה הוא היה מגיב לי לו היה קורא פה... מורכב יקר, ברוך הבא כל הכבוד על האומץ שמחה שקפצת למים מקווה שתהנה כאן. נעים....

rolan

New member
מורכב שלום

האמת? אתה צודק כשאני חושבת פעם נוספת בלונדי מה לך ולזה?... עזבי את המתנה לא הוזמנת לא צריך תשמרי את כספך לילדייך ברוך בואך מורכב

עלמה 3

New member
../images/Emo24.gif שמחה לראות אותך כאן......

בעלי היקר
איזה יופי........... מתרגשת..............לא סתם.. קפיצת ראש בחרת ניק נפלא
עלמה

למעלה