הבת שלי

*יערית

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif

רגע אחד..עכשיו מערבים בעלים?
בלית ברירה מודה שזכית להכיר ולחיות לצד אישה נפלאה
מכור מראש?
אז מה
ברוך הבא

ברוך הבא מורכב יקר../images/Emo140.gif

כמעט פיספסתי אותך בין השורות כל הכבוד על האומץ להחליט להפסיק לרחף ממעל ולקחת יוזמה ולהכנס פנימה לתוך ביתנו המקסים. נשמח להשתתף ולשתף ,ובינתים קח כסא ושב איתנו ,קבל פת במלח כוס של יין והמון חום ואהבה. בהצלחה

*יערית

New member
היי בלונד../images/Emo13.gif

ראשית....קבלי ח"ח על המחשבה{לקנות מתנה עבור הילד} שנית,תשמרי על הנכדים מנועל'ה
אני יודעת שלא תעשה מהם פאזל
{מאי כשהיתה קטנה גידלנו שרקנים...מעכה כל אחד מהם כאילו היה פלסטלינה} שלישית...באמת מה יש לך לעשות בבר מצווה ?לרקוד טנגו עם הגרוש?{שלי בטח היה קופץ על המציאה ארוחת ערב בחינם} ורביעית....הלוואי עלי להראות סבתא כמוך

blonda3

New member
חחח

את מצחיקהההההה..... לגבי הנכדים. אז זה בדיוק העניין ללמד אותה איך להתנהג עם בע"ח קטנים ועדינים ויש לציין שטפוטפוטפו היא בינתיים מתייחסת אליהם כפי שאני מסבירה לה.... קשה למעוך אותם,כי הם כאלו קטנים ומאד זריזים וחמקניים אבל עדיין הסברתי לה שתזהר לא למעוך אותם בידיים...... אני מקווה שיהיו לנו נינים לגבי הבר מצווה יש משהו בבית הכנסת, אז בהתחלה חשבתי לשאול אותם אם זה יהיה בסדר מצידם אם אני אבוא לשמוע תדרשה ולברך אותם..... בלי ללכת למסעדה ששם הם יחגגו כנראה.... האמת-אין לי הרבה נסיון בדברים האלו..... ושוב-לא רוצה להפריע להם בשמחתם. ד"א-הקטנה שלי חושבת שהוא גם אח שלה..... כשעושה ספירת מלאי הוא ברשימה. והיא גם חולמת עליו בלילות.... כך שלא סתם זה בראש שלי.... לילדים שלי הוא כמו אח חורג אפילו שאין קרבת דם ביניהם. מעניין איך יהיה כשהם יהיו גדולים.

blonda3

New member
ה"נכד" שלי ברח../images/Emo6.gif../images/Emo53.gif

רק רציתי לספר לכם שאתמול בלילה, כשכתבתי כאן..... ראיתי לפתע את ה"נכד" שלי הקטן מטייל לו במסדרון ליד דלת חדרי, מזל שראיתי אותו.....
קפצתי מיד מהמקלדת, ורצתי לתפוס אותו,
והוא? נבהל והתחיל לברוח....
לא רצה שאתפוס אותו, ולמה הוא ברח? כי שכחתי לסגור את הדלת...העליונה...
היה קשה אבל בסוף הצלחתי..... חחח. שובבים הגורים הללו.
(אח"כ מתפלאים שאני כותבת פה בשגיאות כתיב..... חחח)

blonda3

New member
../images/Emo9.gifכן, מצאתי לי אליבי

יונתי-אם תחברי את מה שסיפרתי על כך שהוא נשך אותי כי ניסיתי לבדוק לו את ה.... ולטעות הפרוידיאנית.... בסוף עוד תמצאי שיש קשר בין השניים.... חחחח.
איפה פרויד באמת?

blonda3

New member
נדמה לי שמישהו לא הבין../images/Emo9.gif

שה"נכד" של ה"סבתא" הוא אוגר....

מורכב שלנו ,יש לו חוש הומור../images/Emo6.gif

מה שאנחנו הנשים הזנחנו קצת לאחרונה בגלל מחסור במין הזכרי...... בלונד-עד כמה שזכור לי מר שאגאל לא התברך בחוש הומור......

blonda3

New member
מתוקתי....להלהלה-לא הזנחנו../images/Emo3.gif

אני כל הזמן צוחקת, כל יום יש פה מי שדואג להצחיק אותי
אין קשר בין הומור למר שאגאל, ונדמה לי שיש לו חוש הומור אבל הוא ד'....בדברים אחרים....
אני-גם כשרע לי משתדלת לצחוק
והיום-אני כלכך עייפה
בגלל היתושים מהלילה שאין לי כוח לכתוב.
אז היום יהיה שקט מהצד שלי.
רק לישוןןןןןןןןןןןןןן

blonda3

New member
המשך הסיפורים-"חיות מחמד"../images/Emo6.gif

היום סוף סוף קניתי תרסיס נגד יתושים לחדר כזה שמרססים רבע שעה לפני , סוגרים דלתות ואז מאווררים ונכנסים. והאמת?יש שיפור לבינתיים. אלא מה?כנראה שהג'וקים נבהלו מהריח... ויצאו מהחורים, ואז הבת שלי החמודה שראתה אותם קראה לי -אמא, בואי מהר, הנה חיפושית....ואני הרגתי לה את החיפושית, ואז היא ראתה עוד אחת, ושאלה למה אני הורגת לה את החיפושיות הגדולות כי היא אוהבת חיפושיות.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולה-לא?
(למי שלא הבין ג'וק=חיפושית)

למעלה