הג'אב - מאת יעקב דסקלו - חלק א'

אתה צודק ג'רי.

השם גדול הוא. אנחנו רק זמניים פה. ובגלל זה נראה לי נכון שנחיה בשלום ואחווה. קלאסיים וזירה וכו' יופי של פורום. אני נכנס לפה הרבה. ולומד המון. להתראות. מאסוגו

../images/Emo45.gifמעולה אז............

תבואו שניכם לאירוע שלנו במאי ונפטפט ונכיר... אומנם זה לא יהיה עם יין או סטייק מקסימום על נקניקיות מהקיוסק של התחרות
אבל העיקר להפגש.... יניב

אני חושב ש.....

זה לא מה שיש בצלחת זה מה שחשוב.... מה שחשוב זה האדם שעומד מולך.... יניב

garey

New member
דו קרב נכון, ואחרי כן יוצא לקרב

פה זה מפגש ידידותי, אלה עם יניב בא לא לעלות לזירה ?? בכייף {צוחק} ואז אייך נגיע לסטייקים והמעדנים , ג'רי

דו קרב

New member
הי גרי. מדובר על מורל, על מצב רוח,

תאמין לי שהעסקים הכי טובים נסגרים במסעדה טובה. מפגש ידידותי זה אחלה, אבל בינינו, מדובר בעסקים. דרך אגב, אני סוגר עסקים באל גאצ'ו.

garey

New member
יניב פישר בכייף ,גדלנו על שעועית ,

אני בא בכייף כתמיד, ד"א גדלנו על מרק שעועית ,ראש בצל, והאמא שיקרה אותנו, תכייף תגיעו לבשר, אז נקניקיות זו בעיה קטנה ,מה שניכנס לבטן ,זה אחלה , עצם המיפגש זה הדבש,תמיד שמח לפגוש אותך וחברייך. ג'רי תודה

dascalu jacob

New member
כל מילה אמת - הגעתי סקפטי והתבדיתי

בתחרות הראשונה באולם אילנות התאכזבתי עד מאוד. בתחרות שאחריה זו היתה אופרה אחרת. לא שאין מה לשפר, אני חסיד גדול של הגישה plan - do - check - act ז"א תכנן, בצע, בדוק ליקויים בצע שיפורים ופעל שוב. אין ספק שג'רי הוא איש שמפיק לקחים ולומד בזמן אמת. ההפקה היתה ברמה גבוהה, תאורה טובה, אבטחה ובקרה על סביבת הזירה, רמת השיפוט, פירוטכניקה וכמובן האוירה החמה והביתית. הייתי חייב לבוא ולראות מי האיש שעומד מאחורי הדברים וללחוץ את ידו.

garey

New member
dascalu jacob תודה יעקב ידידי ,

תיקוותי שלחיצת היד, תיהיה דרך של המשכיות חברית ,לשנים ארוכות ונעימות, מהכרותנו זו, והלאה ,בכבוד הראוי ג'רי מזרחי

eladי

New member
מדברים פה על אוכל מאחורי הגב שלי ?

(אני מביא קוסקוס בשר עם ירקות...) ואורי צבי היקר - קולה דיאט זה לא בריא (אני לא מרשה ! ). מה דעתך על לימונדה או תפוזים (סחוט) ?

אם זה בוקר אז.........

אורי צבי מעדיף גרנולה בקערה גדולה+חלב - אבל חלב לא חומצי!! יניב

eladי

New member
מה לעשות ? אני דואג לחברים שלי.

ודיאט קולה זה לא בריא !

דסקלו: ../images/Emo45.gif

כרגיל: תענוג לקרוא את מה שדסקלו כותב על אגרוף. מה גם שתמיד נעים לדעת שאנו לא עושים שטויות עם התלמידים כשאנו נוגעים בתחום
...

למעלה