הגאגאית שלנו השפעה רעה לנוער ?

Super Alina

New member
הגאגאית שלנו השפעה רעה לנוער ? ../images/Emo12.gif

הנה משהו שישמח את כל מי שטען שלידי גאגא היא השפעה רעה על הנוער-כשנשאלה על מקור ליצירתיות שלה השיבה גאגא בלי להניד עפעף,כי היא מאמינה שסמים דוגמאת קוקאין ומריחואנה אחראיים ליצירתיות שלה,כי הם עזרו לה "לפתוח דלתות" במוח ולעשות שימוש בכישרון שלה.נו,פלא שאומרים עליה שהיא משוגאגאת ? מתוך העיתון לנוער ראש1 גיליון 1169. לא יודעת מה איתכם אבל אני אישית מאוכזבת

Super Alina

New member
נכון אבל...

היא מודעת שהיא מהווה מודל לדוגמא אצל בני הנוער אז למה היא מספרת את זה בראיון ? שתעשה מה שבראש שלה אבל זאת השפעה רעה על בני נוער. "ליידי גאגא משתמשת בסמים ? סבבה גם לי מותר" גם ככה מנסים למגר את התופעה והתשובה שלה בראיון לא ממש עוזרת להשגת המטרה

Coralulu182

New member
אני לא מסכימה

אני חושבת שזה כמו כלי שעזר לה לפתח את מה שכבר היה קיים בה. נכון, להשתמש בסמים זו לא הבחירה הנבונה. אבל אני חושבת שזו זכותה ושאם זה מה שגורם לה להוציא את כל מה שיש בה - מה טוב. מזכיר לי את הצייר ההוא מ"גיבורים" שרק בהשפעת סמים הוא יכל לצייר את העתיד. אחרי זה הוא מצא את המוזה הפנימית שלו ולא היה צריך להשתמש יותר.

Music4Life

New member
זה ל-א היתה תשובה טובה!

חבל שכל ענתה...אני יודעת שגאגא אוהבת להיות כנה ולהיות אמיתית והיא לא אוהבת להמציא סיפורים, היא אומרת הכ לבפנים ואם זה לא נראה למישהי שילך לחפש...אבל כן, אני די מסכימה שלהגיד שקוקאין זה הדבר שעזר לה לפתוח דלתות ליתירתיות שלה, זה אימרה מאד מאד מסוכנת, שהרי בני נוער רבים מאד בארה"ב ובכל העולם יכולים פשוט להגיד "אם ליידי גאגא אומרת שזה מה שהביא לה יתירתיות, אז גמני רוצה לנסות..." זה יסקרן אותם ויפתה אותם, אז לא תמיד היא אומרת דברים נכונים, גם לגאונים כמו גאגא מותר לטעות...לא יודעת מה להגיד לכם, למה אמרה את זה, או מה עבר לה בראש באותו רגע... אבל חכם זה לא היה, כי כן זה יכול מאד להשפיע על אנשים צעירים לרעה. אבל בגדול, היא דוגמא טובה! היא משפיעה על הנוער ועל אנשים מבוגרים מזה בצורות טובות מאד....אז אי אפשר להגיד שהיא מודל לחיקוי רע וזהו.

LilyKat

New member
ת'אמת,

שאני לא כ"כ מאמינה לעיתוני נוער האלה, הם מעוותים דברים. ואם היא באמת אמרה את זה, אז סחטן על הכנות, אבל אני יודעת ב100% שהיא לא מעודדת שימוש בסמים, גם אם היא משתמשת בהם.

SexMachine483

New member
אני לא ממהרת להאמין לעיתונים האלה בדרך כלל

ואם היא באמת אמרה זה זה, אז זה לא היה הדבר הנכון לעשות. כל הכבוד לה על זה שהיא כנה ופתוחה אבל יש דברים שהיא צריכה לחשוב פעמיים לפני שהיא אומרת אותם. אני לא בטוחה שהיא מודעת לכמה השפעה יש לה על נוער.

chyio

New member
בראיונות איתה שקראתי

(ממגזינים קצת יותר אמינים כמו וואניטי פייר) היא אמרה שהיא כן לקחה סמים וזו היתה תקופה מאוד אפלה בשבילה והיא בשום פנים ואופן לא תחזור לזה ולא מעודדת את זה. זה גם לא כזה סוד שסמים פותחים לך את היצירתיות, כל הגאונים הגדולים השתמשו בסמים. העניין הוא לדעת להפסיק ולהודות בזה שזה חרא. וזו החוכמה שלה. אני לא מכירה עוד מפורסם שיש לו כלכך השפעה חיובית על אנשים, ועל בני נוער בפרט, ואני יכולה להגיד את זה באופן אישי. אז חבל להתפס לקטנות, במיוחד כשהן באות ממקור כלכך צהוב

sonaku

New member
לא יודעת לגבי הקוק

אבל זו לא פעם ראשונה שהיא אמרה שהיא מעשנת...שיבושם לה. מי שלוקח את זה כתירוץ של ''אם לגאגא מותר אז גם לי מותר'' הוא אידיוט ומגיע לו ליפול לשקרים של עצמו. אנשים חלשים עם תירוצים מפגרים...

sonaku

New member
או שלא שירשרת נכון

או שממש אבל ממש אין קשר לתגובה שלי. אמרתי שאין לי מושג לגבי ליידי גאגא אם היא עושה קוק או לא...גם אם כן וגם אם לא,התגובה שלי נשארת אותה התגובה. שיבושם לה.

קובי 9

New member
הנוער צריך

לדעת הכל וממה להיזהר וכי "יצירתיות" מענינת את הנוער

פנומן 72

New member
לא כ"כ משנה לי שהיא אמרה את זה

יותר משנה לי שמצטטים אותה בעיתון לנוער ...

sonaku

New member
../images/Emo45.gif צנזורה לטובת הנוער יכולה להועיל

מילא זה היה עיתון רגיל...

LilyKat

New member
זאת כבר בעיה של העיתון עצמו. אם באמת היה אכפת

להם מהנוער, הם לא היו מפרסמים משהו שכביכול ישפיע עליהם לרעה. תאשימו ת'תקשורת.

LilyKat

New member
זאת כבר בעיה של העיתון עצמו. אם באמת היה אכפת

להם מהנוער, הם לא היו מפרסמים משהו שכביכול ישפיע עליהם לרעה. תאשימו ת'תקשורת.

למעלה