הגאגאית שלנו השפעה רעה לנוער ?

ב ן 0 0 0 0

New member
../images/Emo4.gif איך כולם פה מעוותים את המציאות ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

זה שיש לכם הערצה עיוורת כלפי גאגא זה לא אומר שאתם לא צריכים להכיר בפגמים של הבחורה! כן היא לא בסדר ותודו בזה!!!!!!!!!! היא יודעת שהרבה נוער שומעים אותה ושהשירים שלה מעוד קליטים ושהיא כוכבת גדולה, אז שתשקול במילים. וטוב שהיא לא סותרת את עצמה שפעם היא אומרת שהיא הפסיקה עם הסמים ועכשיו היא אומרת שזה "פותח לה דלתות"(חיה בסרט!!!!). תודו!!!! והגעתי כי זה פורסם בראשי.

limors2

Active member
אף אחד לא אמר שהיא בסדר!

אי אפשר לדעת עם ציטוטים מצהובונים ועיתוני נוער. הם יכולים לקחת ציטוט שלה מכמה שנים אחורה ולהחליט שהוא רלוונטי עכשיו.

chyio

New member
כן, היא אמרה שהיא השתמשה בעבר

ושזה פתח לה דלתות, מה סותר בדיוק? לא הבנתי. וזו לא אשמתה שמגזין נוער מפגר מפרסם כתבה כזאת. ותעשה לי טובה, כאילו עוד מיליון מפורסמים לא עשו את זה. אפשר לחשוב איזה נוער תמים יש היום, שלא יודע שסמים זה רע, העיקר לרדת עליה.

פנומן 72

New member
הנוער יודע שסמים זה רע

עד שבאה פרסונה חסרת אחריות ואומרת שזה פותח לה את המוח, דלתות ואולי עוד כמה דברים. בוא לא ניתמם, בני נוער אוהבים לחקות, ואת מי לחקות אם לא את האלילים שלהם ?

Coralulu182

New member
אני חושבת שאם יש מישהו דפוק מספיק כדי להתחיל

להשתמש בסמים כי "גאגא אמרה שזה פותח לה דלתות" אז יש לו בעיות אחרות ורציניות יותר חוץ מהעובדה שהוא מושפע ברמות.

LilyKat

New member
היי בן ../images/Emo3.gif

לא אמרתי שזה בסדר שהיא משתמשת בסמים, או השתמשה בעבר, אלא שהיא לא מעודדת לשימוש בסמים. זה כמו שאלכוהוליסט לא יעודד שימוש בהאלכוהול, אבל הוא מכור, מה נעשה (אני לא רומזת שהיא מכורה). קיצר לכל אחד יש בחירה חופשית בעולם, ואם הנוער מספיק חכם הוא לא ילך ויתחיל להשתמש בקוק רק כי "גאגא אמרה שזה פותח דלתות." אני אפילו חושבת שקראתי\שמעתי איזה ראיון שבו היא אומרת למעריצים שלה לא להשתמש בסמים. גם בראיונות היא אמרה שהתקופה שהיא השתמשה הייתה תקופה רעה והיא לא רוצה לחזור לשם..

למעלה