"הגאון התורן של הפינק"-סיד או רוג'ר

thezanani

New member
"הגאון התורן של הפינק"-סיד או רוג'ר

כאמור אני אחושווווווילינג חדש בעסיק הפינק פלויד אך מרגע לרגע אני נדהם ולא פעם מצאתי את עצמי עם פה פתוח ומזיל ריר צועק מהתרגשות בסולו של קונפוטלי נמב באוטובוס מפוצץ בנוסעים המומים. כמה ממכם הייתם מוכנים להתחלף איתי ולשמוע את ECHOES מחדש?
לא משנה,זאת לא הנקודה, ואני צריך להפסיק להשתחצן... השאלה של היא בתקופתו של סיד בארט המהולל והמטורלל לרוג'ר וורטס היה אותו מעמד של דיקקטור עם בעיות ברקטום???? רוג'ר זה DSOTM רוג'ר זה THE WALL רוג'ר זה פינק ופינק זה רוג'ר נכון??? אבל ממתי בדיוק??? מתי היתה נקודת המפנה???? ואיך דיוויד ניק וריצ'י סתמו תפה ונישקו ו תנעליים כשהוא יורק עליהם? מי נתן לו את הזכות להעיף חברי להקה??? המון שאלות יש לבתול פלוידי שכמוני, הבאתי אחת שיכולה להפוך לדיון סבבי בבי ועוד קטנה, חרשתי על DSOTM וWALL וWYWH על מה איזו יצירה באה אתם ממליצים לי לשמוע עכשיו???

One Echoe

New member
סיד לא מהולל ולא מטורלל ../images/Emo13.gif

ואני מציע לך לקרוא את הביוגרפיה המלאה של הפלויד. זה גם מעניין מאוד, וגם תבין הכל... ומה שאני ממליץ לך, כמו שהמליצו לפניי meddle. נ.ב-הייתי נותן הרבה בשביל להחליף איתך. לשמוע את אקוס מחדש:)

brotos

New member
../images/Emo6.gif סחתיין על המטורללות

ובכלל מה לא נכתב כבר על פינק פלויד. לך לסקירה בmitkadem של ברייטמן ומובטח לך שתבין הכל.

thezanani

New member
קראתי אותו! מענג ממש!!

איזו ביוגרפיה מלכותית!! הכל יש שם!! תענוג! ושמעתי אתמול לראשונה את אמא לב אטום זה עם הפרה כן??? אדיר! לא ממש פינק פלוידי! אבל אדיר!! בכל מקרה תגידו יש דיוידי להופעה של פינק פלויד (לא רוג'ר לבד) בחומה?? ואם כן כמה עולה ואיפה??

melancholy man

New member
אמא לב אטום

לא ממש פינק פלויד?, לא חשבתי על זה כך אף פעם, כתבתי פה מזמן שזה אחד האלבומים האהובים עלי של הלהקה, אבל באמת זה לא אלבום אופיני להם, מה אתם אומרים?, עד כמה הוא שונה משאר האלבומים ובמה?

thezanani

New member
יאלללה אקספרטס דסקסו!!

אני אשב פה ליד הבובה המתנפחת שלי ואקשיב

thezanani

New member
קודם שאני אשמע עוד משהו חוץ מ

דארק סייד אוף זה מון שגם פליטים באיראן וראש העין יודעים אותו בע"פ אני עדיין לא יודע מה זה פינק פלוייד בעוונותי צנוע,חם ופריך זה מה שאני ביי זה ווי אתה יודע משהו על הדיוידי של החומה??? מאיפה וכמה עולה ובלה בלה

One Echoe

New member
לא מתכוון לתפוס אותך במילה, אבל...

אם לא שמעת כלום חוץ מהדארק סייד איך אתה יודע שהוא לא " פינק פלוידי "? בקשר לדיוידי של החומה. אין גרסא רשמית שיצאה אי פעם. יש רק גרסאות לא חוקיות-ובאיכות לא משהו. -באתר הרשמי שלהם יש כמה דוגמאות מההופעה... משהו מדהים...

thezanani

New member
וזאת בדיוק הסיבה

שאני רק יושב פה (עם הבובה) ומתפעל מהידע שלכם כי אני עדיין לא יודע איך כותבים ניק מייסון וכבר אני מעורב בדיון על ההבדלים בין יצירת הפרה לפלוידיות הרגילה... כרגע אמא לב פרה/אטום פשוט נראה לי מאוד לא בכיוון של שני (וחצי) הדיסקים ששמעתי והם גם היחידים שהשגתי אז.. בע!! יבוא זמני כרגע אני אלמד וביום מן הימים אני אהיה ציף ציף 1000 לתפארת בעזרת ה'

בקשר להופעת החומה

אם אתה רוצה לדעת מה הלך בהופעה המקורית - אפשר למצוא מלא תמונות בדיסק הכפול "is there anybody ou there?" שהוא פסקול ההופעה, שהביצועים בה טובים פי כמה מהאלבום המקורי (רק בשביל זה הדיסק כדאי ) חוצמזה- יש באי מיול/קאזה למיניהם גירסא של ההופעה מצולמת, שעוד לא הצלחתי אף פעם להוריד. אבל אם באמת אתה רוצה לראות משהו דומה למה שהיה בסיבוב הזה, אז תראה את "החומה- ברלין1990" ששם מופיעים אומנים שונים לכבוד נפילת החומה בברלין, שם הכל יותר גרנדיוזי ורוג'ר שם מלא סיפוק עצמי.. אבל מה שכן הבנייה של החומה, כל האפקטים והכי חשוב ההתמוטטות של החומה שהיא השיא. (חוצמזה, בסיום יש שיר לכבוד העולם החדש, משהו מאוד אייטיז סטייל- we r the world..." אז זהו, ואם כל זה לא מספק- אז אתה יכול לפנות למרצה שלי שהיה בגיל 18 בהופעה בלונדון, עם מסוקים באויר ומיני בלאגנים שונים

melancholy man

New member
בפורום הזה

לא מםנים לתוכנות לשיתוף קבצים. נקודה!. השיר בסיום הוא שיר של רוג'ר ווטארס בשם: Tide Is Turning, שכמו אלבום ההופעה הזה כולו מראה עד לאן יכול ווטארס להדרדר כשלא שומרים עליו.

GingerBread Man

New member
זה לא בגלל בחירה של המנהל

או בגלל אמונותיו האישיות. זה בגלל שזה לא חוקי, וחוקי מדינת ישראל תקפים בכל פורום רשמי של תפוז.

melancholy man

New member
יש בירושליים בניין

הוא מרובע עם גג מוזהב, מראים אותו הרבה בטלוויזיה וקוראים לו הכנסת, שם מוחקקים חוקים במדינת ישראל, אנחנו רק מנסים לא לעבור על החוקים הללו. מי שהחוקק נראה לו מיותר או מיתמם, מוזמן לפנות לשם.

חוק זה חוק

אבל גם טייפ דבל קאסט הוא חוקי וגם מיני דיסק ונגני MP3 אז מה עושים? אולי זה דיון לפורום אינטרנט ולא פינק פלויד (שאת התמלוגים שלהם כבר חילקו כמו שצריך בביהמ"ש)

למעלה