הגבלתי את גישתם לפורום של מספר כותבים

מוחמד5

New member
חמודים הרבנים האלה../images/Emo6.gif

רק פנינים יוצאים להם מהפה , חמודיםםםםםםםםםםםםםםם לא לשכוח
בכלל דיבורי רבנים נרצח במדינה הזאת ראש ממשלה יהודי .. אבינו שבשמיים רחם עלינו. אני אישית מאוד מכבד ואוהב את הרב לאו.

jwin

New member
עידוד לאלימות.

אפשר לומר הרבה דברים, גם קשים, אחרי הרצח בישיבה. אי אפשר לעשות "השוואה" של כדאיות חיי אדם או ערך חיי אדם ביחס לחייו של אחר. זה עידוד לפשיעה, זו איסטיגאציה חברתית! זה בדיוק מה שהגרמנים עשו : אם נרצח חייל גרמני בכפר כלשהוא ע"י הפארטיזאנים - הוצאו להורג מספר x של תושבי הכפר (גברים נשים ילדים וזקנים). את מספר ההרוגים - כלומר "המשוואה", עשה המפקד הגרמני באיזור. יום אחד זה היה 1:10 יום אחד 1:25. אז במה זה שונה מהאמירות של הרבנים?! בכל מדינה נורמאלית אנשים כאלה היו מובאים מיד לפני שופט. בדיוק בגלל תוקף תפקידם. עובדה. הם אמרו - והוא רצח את ראש הממשלה! יהודה.

מוחמד5

New member
חייבים להעמיד אותם לדין

עד היום אני לא מבין את הפחד של הפרקליטות ושל מערכת המשפט בארץ. מה הבעיה לקחת כזה מזוקן אחד ולהעמיד אותו לדין ,ולהטיל עליו גזר דין כבד. מה הבעיה !! הגייע הזמן לטפל בהם, הם סכנה קיומית, לא על כל מי שחולם להמשיך ולחיות כאן בחופש ולפנטז על דימוקרטיה .

נערים תלמידי ישיבה = חיילים נאצים במלה"ע ה-2?

רצח תלמידים לא חמושים וחסרי יישע בבית ספרם ע"י טרוריסט-רוצח חמוש עד לשיניו הוא בעיניך כמו "אם נרצח חייל גרמני בכפר כלשהוא ע"י הפארטיזאנים"? האם חלית במחלת השמאלנות ה'יהודית', "יהודה"? אם כן אז אני מצטער בשבילך כי זאת מחלה קשה מאוד, המעוותת את הנפש.

jwin

New member
מר תמוז - אתה שוב(!) לא מבין אותי.

ההשוואה היתה שונה. ההשוואה היתה בין הרב שאומר כמה ערבים שווה נער ישיבה אחד. זה כמו מפקד גסטאפו שאומר כמה אזרחים הולנדים שווים חייל גרמני אחד. האכזריות וחוסר ההומניות היא המשוואה! אין ולא היתה השוואה בין הנער מהישיבה לחייל גרמני! לא היה כאן אם אלף שווה לבית ובית שווה לגימל אז אלף שווה לגימל ואתה יודע שזה ככה אבל אתה מתחכם. אמרתי שההתנהגות של הרב היתה בוטה (כפרטי וכמחנך) לבוא ולומר שחייהם של 100 אנשים שווים לחיי אדם אחד. אמרתי שחיי כל אדם שווים. אמרתי שאני כואב את מותם. את זה אמרתי. זו היתה המשוואה. ---------------------------------- אני לא שמאלני בדעותי, אני מרכז עם נטייה שמאלה. אני לא חושב בכוונים של ימין או שמאל - אני חושב עם השכל שלי שהוא טוב במרכז ראשי. אני יודע לאבחן את המחלות שלי בעצמי ולטפל בהן - אז אל תרשה לעצמך לכתוב כאן בפרהסיה שאולי יש לי מחלה שמעוותת את הנפש. נדמה לי שאין לך תעודות על מנת לעשות ככה - ובטח לא באופן הקלוקל שאתה עושה כן. קודם קרא טוב את הדברים. אם אתה לא מבין - אני אסביר לך שוב את מה שכתבתי אבל אל תתנפל בחוסר חינוך. אני תמיד קורא את דבריך ולומד מהם המון (!) ומאוד שמח שיש לי איתך...מונולוג. אני לא עונה לך (וודאי שמת לב) כי אתה לא פתוח לדיון. אתה כבר הגבת לי פעמיים, וכל פעם מבלי להתייחס לדברים עצמם ואני מצר על כך. אני נהנה לקרא אותך אבל אין לי רצון להתנגח איתך כאשר אני חושב שאתה לא לגמרי צודק. לכן, מונולוג שלך אלי - ואני שותק. אבל לא זו הדרך לקומוניקציה, הלא תסכים? לגבי מחלות הנפש שלי או העתידיות שכאלה - אנא דאג לשלך. יש לי את המסמכים הנכונים והידע לדאוג לשלי. שמח תמיד לקרא את הדברים שאתה מפרסם. אני לא מגיב כי אין הרבה טעם לשוח איתך. בברכה יהודה.

אני מזמין את כולם לדון ב'הבהרותיך'

לטענתך מה שכתבת הוא לא "נערי הישיבה שווים לחיילים נאצים", אלא הרבנים שקראו לנקמה "זה כמו מפקד גסטאפו שאומר כמה אזרחים הולנדים שווים חייל גרמני אחד." שים לב לאיזו השוואה נזקקת: לא, נניח, לאם שמבכה את רצח ילדיה ע"י כנופיית וקוראת לנקום במשפחות הרוצחים או למצער למפקד בריטי שהנאצים עשו לינץ' בחייליו השבויים והוא יוצא לנקום בגרמנים ע"י הפצצת עיר גרמנית, אלא "מפקד גסטאפו שאומר כמה אזרחים הולנדים שווים חייל גרמני אחד." הדברים חושפים את עומק השנאה המבעבעת אצלך לאותו החלק בעם שלך שאתה חלוק איתו. כדי להביע את רגשותיך כלפיו נזקקת לדוגמא המזוויעה והבזוייה ביותר שיהודי יכול להעלות על דעתו. הדברים שכתבת מדברים בעד עצמם וההתפלפלות וההתחכמות שלך בדיעבד רק מסבכות אותך עוד יותר וחושפות רק את צביעותך: הכנסת מתוך זדון או טמטום את ה'דיון' על יהודים-פלסטינים-טרוריסטים-קורבנות טרור לפרדיגמה של יחסי נאצים-התנגדות לנאצים-קורבנות הנאצים כאשר הערבים בצד הקורבנות והיהודים בצד הפשע ועכשיו אתה מנסה לתרץ. אין מה להוסיף על כך.

למעלה