כל עסק והתנאים שלושלום,
ראיתי שמשלוח ברמי לבי עולה ₪30 אך יש מגבלה על כמות מוצרים כשאני רוצה להוסיף לסל קניות מעל 6 חבילות מים/סודה. בעוד שבשופרסל אותו מחיר של משלוח ואין מגבלה כזאת.
מישהו יודע למה?
לפעמים מגבילים כמות מוצרים זהים כדי למנוע רכישה סיטונאית (לכאורה). אם זה רק לבקבוקים אולי מבחינת המשקל הם מעדיפים להגביל כדי לא להעמיס יותר מדי על השליחים.שלום,
ראיתי שמשלוח ברמי לבי עולה ₪30 אך יש מגבלה על כמות מוצרים כשאני רוצה להוסיף לסל קניות מעל 6 חבילות מים/סודה. בעוד שבשופרסל אותו מחיר של משלוח ואין מגבלה כזאת.
מישהו יודע למה?
איך נדע מה הנהלים בסניף הקרוב אליך?@GoldenEyes רציתי לקנות חבילות מים/סודה בסניף קרוב ולבקש משלוח. מה שעליי לעשות זה לקחת יחידה 1 של כל מוצר לקופה לסריקה ולומר לקופאית שאני מעוניין לקנות כמות?
אגב, אני ראיתי קופות שירות עצמי. אוכל לעשות דבר הנ"ל שם גם?
שלום. אם לאחר רכישה אני רואה שהיו פריט/ים שלא חלה עליהם מבצע/הנחה כפי שהובטח, איך ניתן לקבל הפרש בצורת החזר כספי?איך נדע מה הנהלים בסניף הקרוב אליך?
שאל בקופה הראשית וינחו אותך.
ניתן לפנות לשרות הלקוחות של אותה רשתשלום. אם לאחר רכישה אני רואה שהיו פריט/ים שלא חלה עליהם מבצע/הנחה כפי שהובטח, איך ניתן לקבל הפרש בצורת החזר כספי?
אם אני משלם במזומן מזכים?מנסיוני הרב , בשופרסל מזכים את הכרטיס אשראי
אתה שאלת על הזמנה באתר שלהםאם אני משלם במזומן מזכים?
אתה מדבר על הקופות בשירות עצמי בשופרסל ?@GoldenEyes רציתי לקנות חבילות מים/סודה בסניף קרוב ולבקש משלוח. מה שעליי לעשות זה לקחת יחידה 1 של כל מוצר לקופה לסריקה ולומר לקופאית שאני מעוניין לקנות כמות?
אגב, אני ראיתי קופות שירות עצמי. אוכל לעשות דבר הנ"ל שם גם?
אפשר לשלם גם בכרטיסים אחרים.אתה מדבר על הקופות בשירות עצמי בשופרסל ?
לא יודע מה בדיוק ההנחיות שם , אני משתמש בקופות אלו בכרטיס אשראי של שופרסל שיש לי , לא יודע אם זה עובד עם כרטיסים אחרים.
בקופות בשירות עצמי אין אפשרות לבקש משלוחים
עובד עם כרטיסים אחרים, כרטיס של חבר למשל נותן זיכוי של 9% או 6% תלוי בסניף.אתה מדבר על הקופות בשירות עצמי בשופרסל ?
לא יודע מה בדיוק ההנחיות שם , אני משתמש בקופות אלו בכרטיס אשראי של שופרסל שיש לי , לא יודע אם זה עובד עם כרטיסים אחרים.
בקופות בשירות עצמי אין אפשרות לבקש משלוחים
לא צריך להסתפק בהנחה של חבר אם יש חברות במועדון שופרסל - מזדהים בקופה עם תעודת זהות או מספר חבר מועדון ומקבלים אחוז אחד מהקניה בנקודות (אם משלמים בכרטיס שופרסל הנקודות הן 2 - 2.5 אחוז) ואז משלמים בכרטיס חבר או ארגון המורים ומקבלים במועד החיוב 6 אחוז הנחה נוספיםעובד עם כרטיסים אחרים, כרטיס של חבר למשל נותן זיכוי של 9% או 6% תלוי בסניף.
לא מוציאה כרטיס של שופרסל, מסתפקת בהנחה של חבר. גם בישראכרט רגיל אפשר לשלם.
שום סניף לא יכול לספק לך מוצר שאין לו במלאי. זה נכון גם להזמנה מהאתר, הרי מלקטים מסניף מסוים ואם יש חוסרים מציעים תחליפים או לא מספקים. אם זה מוצר שיש בד"כ וחסר זמנית, צריך לחכות שיתחדש המלאי ואז להזמין.@GoldenEyes מה אם מוצר שראיתי באתר שופרסל לא קיים בסניך? האם יש איזושהי דרך לומר לקופאית מה המוצר שתכלול אותו גם ברכישה שלי?
אין לשופרסל מחסן ראשי שמיועד להזמנות מקוונות?אם זה מוצר שיש בד"כ וחסר זמנית, צריך לחכות שיתחדש המלאי ואז להזמין.
לאאין לשופרסל מחסן ראשי שמיועד להזמנות מקוונות?
אם בעת הזמנה אין מוצר בסניף אבל יש בסניפים אחרים ישלחו מאחד מהם?
מה לא במקרה?זה לא במקרה אלא הרבה פעמים קורה
מניסיוני כל אזור מסונף לסניף מסוים ובו מלקטים את מה שיש בזמן הליקוט וזהו.אין לשופרסל מחסן ראשי שמיועד להזמנות מקוונות?
אם בעת הזמנה אין מוצר בסניף אבל יש בסניפים אחרים ישלחו מאחד מהם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.