הגבלת כמות מוצרים בקטגוריה באתר של רמי לבי

Borisyo

Member
שלום,

ראיתי שמשלוח ברמי לבי עולה ₪30 אך יש מגבלה על כמות מוצרים כשאני רוצה להוסיף לסל קניות מעל 6 חבילות מים/סודה. בעוד שבשופרסל אותו מחיר של משלוח ואין מגבלה כזאת.

מישהו יודע למה?

GoldenEyes

Well-known member
שלום,

ראיתי שמשלוח ברמי לבי עולה ₪30 אך יש מגבלה על כמות מוצרים כשאני רוצה להוסיף לסל קניות מעל 6 חבילות מים/סודה. בעוד שבשופרסל אותו מחיר של משלוח ואין מגבלה כזאת.

מישהו יודע למה?
כל עסק והתנאים שלו

דוגמא נוספת , בשופרסל בקניה מעל 750 ש"ח מחיר המשלוח הוא 10 ש"ח
ברמי לוי בכל מקרה המשלוח 30 ש"ח

trilliane

Well-known member
מנהל
שלום,

מישהו יודע למה?
לפעמים מגבילים כמות מוצרים זהים כדי למנוע רכישה סיטונאית (לכאורה). אם זה רק לבקבוקים אולי מבחינת המשקל הם מעדיפים להגביל כדי לא להעמיס יותר מדי על השליחים. 🤷🏻‍♀️
כדי לדעת בוודאות פנה לשירות הלקוחות שלהם.

Borisyo

Member
@GoldenEyes רציתי לקנות חבילות מים/סודה בסניף קרוב ולבקש משלוח. מה שעליי לעשות זה לקחת יחידה 1 של כל מוצר לקופה לסריקה ולומר לקופאית שאני מעוניין לקנות כמות?

אגב, אני ראיתי קופות שירות עצמי. אוכל לעשות דבר הנ"ל שם גם?

trilliane

Well-known member
מנהל
@GoldenEyes רציתי לקנות חבילות מים/סודה בסניף קרוב ולבקש משלוח. מה שעליי לעשות זה לקחת יחידה 1 של כל מוצר לקופה לסריקה ולומר לקופאית שאני מעוניין לקנות כמות?

איך נדע מה הנהלים בסניף הקרוב אליך?
שאל בקופה הראשית וינחו אותך.

Borisyo

Member
איך נדע מה הנהלים בסניף הקרוב אליך?
שאל בקופה הראשית וינחו אותך.
שלום. אם לאחר רכישה אני רואה שהיו פריט/ים שלא חלה עליהם מבצע/הנחה כפי שהובטח, איך ניתן לקבל הפרש בצורת החזר כספי?

GoldenEyes

Well-known member
שלום. אם לאחר רכישה אני רואה שהיו פריט/ים שלא חלה עליהם מבצע/הנחה כפי שהובטח, איך ניתן לקבל הפרש בצורת החזר כספי?
ניתן לפנות לשרות הלקוחות של אותה רשת
יש גם המייל וגם בטלפון
מוסרים קוד מוצר , מספר חשבונית , ושאר פרטים
מנסיוני הרב , בשופרסל מזכים את הכרטיס אשראי , ברמי לוי שירות הלקוחות לא טורח להגיב ולא לזכות

GoldenEyes

Well-known member
אם אני משלם במזומן מזכים?
אתה שאלת על הזמנה באתר שלהם
אז באתר אפשר לשלם רק בכרטיס אשראי
ואם צריך ויש סיבה , אתה מקבל זיכוי לאשראי

היה וקנית בסניף ושילמת במזומן
תלך לסניף , תראה להם את הטעות , ותקבל מזומן

אי אפשר לקבל באתר זיכוי מזומן

GoldenEyes

Well-known member

אתה מדבר על הקופות בשירות עצמי בשופרסל ?
לא יודע מה בדיוק ההנחיות שם , אני משתמש בקופות אלו בכרטיס אשראי של שופרסל שיש לי , לא יודע אם זה עובד עם כרטיסים אחרים.
בקופות בשירות עצמי אין אפשרות לבקש משלוחים

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יודע מה בדיוק ההנחיות שם , אני משתמש בקופות אלו בכרטיס אשראי של שופרסל שיש לי , לא יודע אם זה עובד עם כרטיסים אחרים.
אפשר לשלם גם בכרטיסים אחרים.

raya

Well-known member
עובד עם כרטיסים אחרים, כרטיס של חבר למשל נותן זיכוי של 9% או 6% תלוי בסניף.
לא מוציאה כרטיס של שופרסל, מסתפקת בהנחה של חבר. גם בישראכרט רגיל אפשר לשלם.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
עובד עם כרטיסים אחרים, כרטיס של חבר למשל נותן זיכוי של 9% או 6% תלוי בסניף.
לא מוציאה כרטיס של שופרסל, מסתפקת בהנחה של חבר. גם בישראכרט רגיל אפשר לשלם.
לא צריך להסתפק בהנחה של חבר אם יש חברות במועדון שופרסל - מזדהים בקופה עם תעודת זהות או מספר חבר מועדון ומקבלים אחוז אחד מהקניה בנקודות (אם משלמים בכרטיס שופרסל הנקודות הן 2 - 2.5 אחוז) ואז משלמים בכרטיס חבר או ארגון המורים ומקבלים במועד החיוב 6 אחוז הנחה נוספים

Borisyo

Member
@GoldenEyes מה אם מוצר שראיתי באתר שופרסל לא קיים בסניך? האם יש איזושהי דרך לומר לקופאית מה המוצר שתכלול אותו גם ברכישה שלי?

trilliane

Well-known member
מנהל
@GoldenEyes מה אם מוצר שראיתי באתר שופרסל לא קיים בסניך? האם יש איזושהי דרך לומר לקופאית מה המוצר שתכלול אותו גם ברכישה שלי?
שום סניף לא יכול לספק לך מוצר שאין לו במלאי. זה נכון גם להזמנה מהאתר, הרי מלקטים מסניף מסוים ואם יש חוסרים מציעים תחליפים או לא מספקים. אם זה מוצר שיש בד"כ וחסר זמנית, צריך לחכות שיתחדש המלאי ואז להזמין.

Borisyo

Member
אם זה מוצר שיש בד"כ וחסר זמנית, צריך לחכות שיתחדש המלאי ואז להזמין.
אין לשופרסל מחסן ראשי שמיועד להזמנות מקוונות?

אם בעת הזמנה אין מוצר בסניף אבל יש בסניפים אחרים ישלחו מאחד מהם?

GoldenEyes

Well-known member

לא
וכבר קרה שקיבלתי משלוח והיו חסרים בו פריטים , והלכתי לסניף בעירי והיו שם הפריטים החסרים.

trilliane

Well-known member
מנהל

מניסיוני כל אזור מסונף לסניף מסוים ובו מלקטים את מה שיש בזמן הליקוט וזהו.

למעלה