הגבלת כמות מוצרים בקטגוריה באתר של רמי לבי

Borisyo

Member
ביצעתי הזמנה שכללה:
- 6 חבילות מים כשבכל אחת 6 בקבוקים
- 6 חבילות סודה כשבכל אחת 4 בקבוקים

קופאית אמרה שלא ניתן לשלוח הכל במשלוח אחד (35 ש"ח) ויש לפצל ל-2 משלוחים. אני בקומה 1
מישהו שקנה על סכום 1000 ש"ח ברשת אחרת אמר לי שהוא תמיד משלם על משלוח אחד כשעושה הזמנה כזו וגם גר בקומה 4
כל רשת וחוקים שלה

שאלות:

- אמרתי לבן אדם שעלות המשלוח מועברת למובילים שמספקים הזמנה והוא טען שסכום המשלוח אני משלם לרשת ורשת כבר משלמת לחברת מובילים לפי ההסכם ביניהם. זה נכון? נגיד אני שילמתי 35 ש"ח על משלוח לרשת וסכום שהיא משלמת למובילים יכול להשתנות?

- פחות קשור. לאחרונה אני רואה תופעה שלקוחות חייבים למיין משלוח לפי ארגזים. ממתי לקוחות עובדים אצל רשתות ומשלמים על כך? איך אני אמור לדעת למיין מה למקרר, מה לא למקרר? למה לא להציע ללקוח אפשרות להוסיך עוד כסף ולא להתעסק במיון הזמנה? מה יעשו קשישים, אנשים עם מוגבלויות, עולים חדשים?

סתם מבקרת

Active member
ביצעתי הזמנה שכללה:

קופאית אמרה שלא ניתן לשלוח הכל במשלוח אחד (35 ש"ח) ויש לפצל ל-2 משלוחים. אני בקומה 1
מישהו שקנה על סכום 1000 ש"ח ברשת אחרת אמר לי שהוא תמיד משלם על משלוח אחד כשעושה הזמנה כזו וגם גר בקומה 4
כל רשת וחוקים שלה

שאלות:

- אמרתי לבן אדם שעלות המשלוח מועברת למובילים שמספקים הזמנה והוא טען שסכום המשלוח אני משלם לרשת ורשת כבר משלמת לחברת מובילים לפי ההסכם ביניהם. זה נכון? נגיד אני שילמתי 35 ש"ח על משלוח לרשת וסכום שהיא משלמת למובילים יכול להשתנות?

- פחות קשור. לאחרונה אני רואה תופעה שלקוחות חייבים למיין משלוח לפי ארגזים. ממתי לקוחות עובדים אצל רשתות ומשלמים על כך? איך אני אמור לדעת למיין מה למקרר, מה לא למקרר? למה לא להציע ללקוח אפשרות להוסיך עוד כסף ולא להתעסק במיון הזמנה? מה יעשו קשישים, אנשים עם מוגבלויות, עולים חדשים?
בבית אתה יודע מה לשים במקרר? אז גם במשלוח תדע מה הולך לקירור. כבר שנים שאת הקניה בשופרסל מעבירה בקופה העצמאית אז לא יודעת מה נוהל משלוחים עכשיו אבל בזמנו לרוב לא היו בקופה אורז/ת והקופאית עשתה זאת או הקונה. לאחרונה משתדלת לא לעשות קניות בשופרסל בכלל.
למה מעניין אותך מה מהסכום שאתה משלם הולך למובילים? אם התנאים לא מתאימים לך תקנה ברשת אחרת.

Borisyo

Member
בזמנו לרוב לא היו בקופה אורז/ת והקופאית עשתה זאת או הקונה. לאחרונה משתדלת לא לעשות קניות בשופרסל בכלל.
למה מעניין אותך מה מהסכום שאתה משלם הולך למובילים? אם התנאים לא מתאימים לך תקנה ברשת אחרת.

אני יודע שלא היו וקופאיות העבירו הזמנות למשלוח. למה זה לא הדבר יותר?

לא מעוניין לדעת על סכום עצמו, אלא שואל אם טענה של בן אדם נכונה.

סתם מבקרת

Active member
אני יודע שלא היו וקופאיות העבירו הזמנות למשלוח. למה זה לא הדבר יותר?

לא מעוניין לדעת על סכום עצמו, אלא שואל אם טענה של בן אדם נכונה.
אני לא עובדת בשופרסל ולא מכירה את השיקולים שלהם. אני מאמינה שכך גם המשיבים האחרים בפורום.
את השאלות שלך תפנה להנהלת שופרסל.
כמו שכבר עניתי לך, אם לא נראה לך - תערוך את הקניות במקום אחר. אני מאמינה שאף אחד לא מחייב אותך לקנות דווקא בשופרסל.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
ביצעתי הזמנה שכללה:

כל רשת וחוקים שלה

שאלות:

בתשובה לשאלותייך - 1. - נכון. 2. אם אין בעיה למיין - עדיף למיין כדי שמה שדורש קירור ישמר בקרור, אתה אמור לדעת לפי מה שאתה מכניס בבית למקרר, אם במוצר כלשהוא אתה בספק שים אותו יחד עם המוצרים הדורשים קרור, בדרך כלל יש בסופר עובד שאורז בארגזים והוא גם ממיין, אם דורשים ממך למיין ואתה מתקשה בזה מיין את כל הקניה לקרור, מה איכפת לך שיקררו גם את האקונומיקה ונייר הטואלט.

Borisyo

Member
אם דורשים ממך למיין ואתה מתקשה בזה מיין את כל הקניה לקרור, מה איכפת לך שיקררו גם את האקונומיקה ונייר הטואלט
היה מצב לחוץ בקופא כשהתבקשי על ידי קופאית לשים חלק בארגז אדום וחלק בכתום. גם היו חבילות מים. חשבתי שמתי הכל נכון ופתאום אמרה לי לא ככה, זה לא פה וכו'. אם אחד הארגזים למקרר בשביל מה עוד ארגז? תנור?

למעלה