הגברים התייחסו אליה רע כי היא שמנה - או בגלל שהיא שיקרה?

הגברים התייחסו אליה רע כי היא שמנה - או בגלל שהיא שיקרה?

בחורה אמריקנית פירסמה תמוונת שלה כרזה (כפי שהיא בחיים) באתר דייטינג - ואז החליטה להופיע לדייטים עם "חליפת שומן" די רצינית כדי לראות את התגובות של הבחורים שאיתם היא קבעה. רובם לא ממש הגיבו טוב - וכמובן שהאשימו אותם ביחס מזלזל לשמנות.

האם לדעתכם זה נכון - או שאולי הצעד שעשתה הבחורה לא הוגן (בכך שהיא פירסמה את עצמה כרזה)?

זו כנראה היתה הכוונה המקורית שלה בפרסום...

לעשות מין סרט מתיחות כזה שיוציא את הגברים רדודים.

הכוונה שלה היתה להתפרסם בכל מחיר.

מה רדודים?! הם צודקים, ותקראי את משל הדירה שהבאתי למעלה ותעני לי ביושר:
את באמת היית מתייחסת בכבוד למי שהבטיח לך דירת 4 חדרים עם נוף לים, וכשהגעת לראות אותה התברר שזו דירת חדר במרתף? וחוץ מזה רבאק, לא להימשך לשמנות זה לא "רדידות". והבחורה נראית כמו הר אדם אחרי הטיפול יופי הזה של חליפת השומן.

שום צורה של משיכה היא לא רדידות...

ואני מסכימה איתך שלא יפה לשקר, אבל נראה לך מנומס מה שהם עשו? הם לא יכלו להשאר אפילו לדייט קצר ואז להגיד לה שלא מתאים?

מי שזילזל בזמני ובי ושיקר לי

ממש לא ראוי לטיפת כבוד, ואני במקומם הייתי משפילה אותה פי אלף.

נשמע לי בזבוז זמן...

למרות שאולי יכולתי לדווח עליה לעיריה על דירה מחולקת לא חוקית (לפחות בזמנו אני חושבת שזה לא היה מותר בהרצליה).

anati43

New member
עשו אותה שמנה מגוחכת.לא ראיתי אצל שום שמנה טבעית סנטרים כאלה

anati43

New member
אני ראיתי את הסרטון ביו-טיוב. הבחורה פשוט עשתה צחוק מהדייטים

הם שאלו אותה אם התמונות צולמו מזמן, והיא אמרה לא, לפני כמה חודשים. אמרו לה שבתמונות היא רזה, והיא אמרה: באמת? אולי התמונות היו בפרופיל, והפנתה את הראש הצידה כדי שיראו אותה בפרופיל. בקיצור, עשתה מהם צחוק. דרך אגב, שלחו גם בחור בחליפת שומן לבליינד דייטים. אף בחורה לא ברחה, שתיים הסכימו לפגישה נוספת, ובחורה אחת התנשקה איתו בסוף הבליינד דייט.

מדים באופן טבעי הן מנומסות יותר במצבים כאלו...

אני חושבת ששמעתי פעם טענה שמכנעים נשים להיות יותר מנומסות ונחמדות, לעומת גברים שהם יותר "כנים" בתגובות שלהם. לכל אחד מהצדדים יש את היתרונות והחסרונות שלו (נשים "נעימות" יותר לסביבה, הדברים מסוגלים יותר לנתק מגע כשלא נעים להם), אבל זה שהנשים לא הסתלקו מיד ואפילו מרחו קצת את הפרידה לא אומר שהן סובלניות יותר בהכרח, אלא שהן יותר מנומסות. לכי תדעי אם הפגישה השניה אכן היתה מתקיימת או שהן היו מוצאות תירוצים לדחות אותה שוב ושוב רק כדי לא לפגוע ברגשות של הבחור...

ואני מסכימה איתך שזו בדיחה מה שהבחורה עשתה, ואני אישית חושבת שהסרט לא ממש מוכיח הרבה לגבי יחס לשמנות. כלומר היה ברור לנו מראש שישנם גברים שמעדיפים רזות ולא ממש נמשכים לשמנות - אז האם אנחנו באמת מצפות שהם ישנו את דעתם

destiny23

New member
מנסיון זה פשוט נכון

אני בחצי שנה האחרונה ירדתי משקל די משמעותי והחלפתי את התמונות באתרים בהם אני מתשתתפת בהתאם, ו-ואלה, אני מקבלת יחס שונה לגמרי, הרבה יותר פניות, ואם אני פונה - תמיד חוזרים אלי.
בניגוד ללפני כן שכמעט לא פנו אלי והרבה פחות הגיבו לי כשאני פניתי.

זה שיש פחות עניין בשמנות - זה ידוע ולא חדש...

אבל השאלה היא אחרת: הבחורה עבדה עליהם. היא פרסמה את עצמה כרזה, ואז הופיעה לדייט כשמנה. האם זה הוגן כלפי הגברים שקבעו איתה כרזה? האם לא לגיטימי מצד הבחורים להתאכזב שהם קבעו עם מישהי שנראית בעיניהם מושכת, והגיעה מישהי שפחות מושכת אותם? האם התגובות שלהם נובעות רק מזה שהם נרתעים משמנות - או גם מהעובדה שהם כעסו על השקר שלה (בזה שהיא פרסמה תמונה רזה)?

destiny23

New member
אני חושבת שיש בזה משהו מאכזב

אני אתן דוגמא שקרתה לי .
בחור פירסם את עצמו באתר הכרויות כ175 ס"מ
עכשיו אני אוהבת מאוד גבוהים אבל מוכנה להתפשר אם אהבתי את כל השאר בו והוא עדיין יותר גבוהה ממני בעקבים (עם עקבים אני 167)
הבחור שהופיע , היה בבירור יותר נמוך ממני גם אם לא הייתי עם עקבים. ו-ואללה, התאכזבתי.
עם זאת, לא אמרתי כלום, העברתי איתו כמה דרינקים בנעימים, יום למחרת התכתבנו בקטנה וזהו.
לא אמרתי כלום ובטח לא גרמתי לו להרגיש רע. אבל כן התאכזבתי, ולדעתי בצדק.
&nbsp
&nbsp
עוד לא סיימתי עם הדיאטה אבל אני בחצי הדרך וכבר מרגישה יותר טוב.
&nbsp

בהצלחה

בכל מקרה, יש לי פה 2 נקודות שעלו לי:
  1. קודם כל, מישהו שמפרסם שהוא 1.75 ויוצא קצת יותר נמוך שונה ממישהי שמפרסמת את עצמה כרזה לחלוטין - ומגיעה מאוד שמנה. אני מניחה שההקבלה תהיה מישהי שתפרסם תמונה שמנמנה, ותגיע שמנה - כלומר משהו בטווח של 10 - 15 ק"ג הבדל. ההבדל בסרט היה מאוד מאוד דרסטי, ומצב של שינוי מאוד גדול בהגדרות - לא מישהי שמנה שמגיעה שמנה יותר, אלא מישהי שהציגה את עצמה רזה.
  2. אחת השאלות שעלו לי בעקבות הסרט היא עד כמה נשים הן מנומסות יותר כשזה מגיע למצבים כאלו, והן בכל מקרה ישארו לדייט גם אם הן לא מעוניינות רק כדי לא להעליב, בניגוד לגברים שהם לעיתים הרבה יותר ישירים - והשאלה היא מה עדיף.

destiny23

New member
יש לי הרגשה שבאופן גורף נשים יהיו מנומסות יותר

מתוך חינוך שאנחנו מקבלות לעומת החינוך שהגברים מקבליםץ
&nbsp
אגב אני 163, הוא בבירור היה יותר נמוך ממני גם אם לא היו לי עקבים. לי זה נראה משמעותי, ממש רמאות - כי אם היה מראש כותב את הגובה האמיתי לא הייתי נפגשת איתו.

אני חושבת שבמובן מסוים

גובה נמוך של גבר, במיוחד כמו שאת מתארת - זו בעיה מאוד קשה, ממש ברמה של השמנה אצל נשים. אני מניחה שהרבה מנסים לשפר את המצב כדי להגיע לדייט הראשון בתקווה שהבחורה תתרשם מספיר כדי להתעלם מהגובה - או אולי הוא הניח שאם הוא מציין גובה ממוצע או קצת פחות מי שתעננה לו יהיו נשים נמוכות יחסית ואז ההבדל יהיה פחות משמעותי.

kagome10

New member
לדעתי במקרה הזה עדיף לא להיות מנומסת

אם החלטתי מראש שאני לא מוכנה לדייט שני אז הייט הזה הוא בעצם בזבוז של הזמן והכסך שלי ושל הדייט. לא חבל?
&nbsp
לדעתי ההתנהגות המנומסת של נשים במקרים כאלו דומה ממש לכניעה לאלימות. מישהו משקר לך ואת לא אומרת לו שהוא שקרן מגעיל אלא יושבת איתו לדייט כאילו ושם דבר לא קרה? (לא את, דסטיני) לדעתי זה לתת לגבר לדרוך עלייך. ולעוד את הגבר להמשיך לשקר לאחרות, כי אפילולא אמרת לו שלדעתך זה מעשה מגעיל ולא ראוי, ואת לא מונכה לצאת עם שקרנים בזויים.

אני ממש לא רואה פה אלימות...

התנהגות לא מנומסת ואולי אפילו אני חברותית - כן. אבל לא צריך להשוות את זה לגבר מכה נניח, כי זהממש לא באותה חומרה.

kagome10

New member
ולהשוות לקללה?

לאלימות מילולית? לדעתי זה קצת יותר גרוע מסתם קללה.

destiny23

New member
נפגשנו בפאב שהוא חמש דקות מהבית שלי

ישבתי איתו לשני דרינקים, כשעה, ונפרדנו בידידות.
בסך הכל לא סבלתי, היה נחמד, ואם היינו נשארים בקשר כן הייתי נשארת מיודדת איתו.
&nbsp
לגבי השקר שלו. אני לא רואה את זה כשווה ערך למצב שמישהו משקר לי בפנים על שאלה ששאלתי. הוא שיקר בפרטים באתר היכרויות, כתוצאה מחוסר הביטחון שלו (כמו שלפני שירדתי במשקל, שמתי רק תמונות פנים ולא של גוף....). אז כן זה מאכזב, אבל זה כולה דייט ואני תמיד משתדלת לבוא לדייט בלי ציפיות.

למעלה