הגברת המודעות ל - 101

הגברת המודעות ל - 101

ראיתי שיש למטה שירשור בעניין הזה, אז הפעלתי כמה תאים אפורים במוח, ואת הפוטו שופ, והעלתי כמה יצירות על הדף, אז הנה הראשונה, ותודה לטומי על תמונת האמבולנס שברקע ועוד מישו שכתב את חלק מהסלוגן אני לא זוכר מי

sbenzvi

New member
ואולי...

בשיפור קל - "תן לו את הזכות לחיות - חייג 101" "כי זה בידיים שלך...101" או "כי החיים שלו בידיים שלך - חייג 101" "כי פצוע מזיזים רק אנשים שיודעים - חייג 101" "צלצל 101 - זה עניין של חיים" "אם זה מצלצל כמצב חירום - צלצל 101" "הדרך לעזרה מתחילה בחיוג - 101" ואני עדיין בדיעה שהמדבקה הראשונה שהכנת הכי יפה וטובה....

sbenzvi

New member
ועוד סלוגנים...

"קסדה לא מורידים - מתקשרים לאנשים שיודעים - 101" "101 - המספר לחיים" "101 - כי החיים יותר מדי חשובים...." "101 - זה סימן לחיים" (טוב... אולי לא ממש מתאים)

../images/Emo104.gif אולי זה עמוק מדיי

לפעמים דווקא הם שהם לרוב הנכונים- לא תופסים
יוסי- אחלה עבודה עשית כאן! ח"ח

../images/Emo104.gif אה! נזכרתי שראיתי סמל יפה!

כתוב life והנקודה מעל i היתה מגן דוד, זה היה על דלת אמבולנס אז בטח רובכם כבר ראיתם ומכירים, פשוט פעם ראשונה שראיתי ודי התלהבתי

ועוד אחת......

פפפפפווווווווווווו............. את זאת לקח לי הרבה זמן להכין, יוווווווווו, סופסוף היא מוכנה אז הנה התמונה השלישית,..... לשיפוטכם

ועוד אחת,

ווואווווווו לא ראיתי מה השעה, איך אמר אדם חכם? משרד הבריאות קובע כי ההתנדבות במד"א ממכרת,

טוב הנה עוד אחד

כשבמקום התמונה של טומי, יהיו תמונות של מחוסרי הכרה מטושטש, אני עייף ואין לי כוח לחפש תמונות. !

אגב, את הסלוגן השני

ראיתי בחדר הדרכה במד"א חדרה תודה למי שכתב את זה, אין לי מושג אם יש את זה עוד באיזה מקום, ראיתי את זה רק שם, במהלך קורס. בכל מקרה, רעיונות קיבלתי הרבה מהשרשור למטה - תודה למי שכתב. אם למישו יש רעיון לסלוגן, בכיף שיכתוב אני ייצור מזה איזה סטיקר או משו, ועד כאן שידורי יוסי הגדול להיום, לילה טוב,

למעלה