הגברת המודעות ל - 101

sbenzvi

New member
ועוד מישהי, אתה מתכוון

אני זאת שכתבתי את החלק הראשון של הסלוגן - אולם אני חייבת לציין שממש אהבתי את החלק השני - משחק המלים מאד מוצלח וקולע, מה גם שהסטיקר מאד אסטתי- כל הכבוד - אני חושבת שהמדבקה הזאת מוצלחת - ועם הדפסה המונית והדבקה על מכוניות - בהחלט תועיל. כדאי לנסות. שרון

sbenzvi

New member
ועכשיו לאחר קריאת כל ההודעות

החלטתי כי ללא ספק המדבקה הראשונה היא המוצלחת ביותר "101 סיבות לחיות - קודם CALL 101" "כי הדרך (המהירה ביותר) לעזרה מתחילה בחיוג 101..."

inbale

New member
יוסי עשית עבודה מדהימה ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

פשוט כל הכבוד לך!!!! האמת שהן כולן יפות ועשויות ניפלא. גם אני אהבתי את הראשונה - הייתי שמחה אם אפשר היה להוסיף לה את הכיתוב ששמת בשאר התמונות למטה - פורום צוותי חירום בתפוז...וכו... ואם אפשר גם להוסיף את הכתובת המקוצרת שלנו יהיה נחמד. למישהו יש רעיון לגביי איפה אפשר לחפש תרומות להדפסה והפצה של התמונות כמדבקות? למישהו יש קשר עם בית דפוס כולשהו?

ענבל,

בראשונה פשוט עוד לא חשבתי על זה שצריך לכתוב גם את השם של הפורום אבל, לא לדאוג, זה יהיה על זה בלי שום בעיה, את הכתובת המקוצרת אין לי אז אם את יכולה תכתבי לי אותה, פה או במסרים ואני ישמח להוסף. sbenzvi - מצטער לא ראיתי שאת כתבת, פשוט השרשור היה ארוך מידי אז קראתי רק את ההודעות, ולא זכרתי מי כתב מה. אבל הקרדיט מגיע גם לך בוודאי, אני ימשיך, ומחפש עוד סלוגן, תעזרו לי בבקשה.

טומי*

New member
לפני 25 שנים כך זה היה...../images/Emo12.gif

השקופית לצערי שבורה אבל העיקר הפוינטה טומי

chanand

New member
למה עבודה ערבית?

לא כדאי ללמוד מה אפקטיבי? לראות עת העבודה שעוסקת בנושא, לדבר עם הדובר... למה לרוץ לבית דפוס????

inbale

New member
איזה עבודה בנושא?

ומה פתאום לדבר עם הדובר???? מדובר ביוזמה פרטית שלנו. אני בטח שלא מצפה מדובר מדא לסיוע בנושא. אם המדבקות נראות טוב ונשיג מימון למה לא להדפיס בבית דפוס? מצטערת חנן לא הבנתי מה עבודה ערבית כאן. אני אשמח אם תסביר את עצמך.

chanand

New member
בלי שום כוונה לפגוע...

(ונעזוב את הקטע עם הדובר...) המדבקות לא נראות טוב...ולכן כדאי לחכות עם זה

"....תודה חנן....."

נכון לפעם הקודמת שבדקתי, אני יהודי !!!!!!!!! אבל זה בסדר, נחיה עם זה !

sbenzvi

New member
בעיה משפטית../images/Emo35.gif

טוב, אני לא ממש בקיאה בנושא אולם השאלה שנשאלת היא האם כשנחליט באמת לצאת למסע פרסום להעלאת המודעות אנו לא חורגים מסמכותינו, שאין אנו משתפים כלל וכלל אישים מתוך מד"א? האם מותר לנו לפרסם מודעות שנוגעות בסך הכל בצורה כזו או אחרת לארגון מבלי שקיבלנו אישור לכך מדובר מד"א או כל מי שצריך? ואם לא יאהבו את המסר או הדרך בה בחרנו להציג? האם לא כדאי לעדכן שאנו רוצים להריץ קמפיין להעלאת המודעות ולא דורשים דבר מהמערכת? נניח והייתם רוצים לפרסם בית קפה מסויים ובעיני בעל המקום הדרך שבחרתם לא ראויה - זה בהחלט היה יוצר בעיה משפטית. במד"א בסך הכל יש איסור לדבר עם העיתונות וכדומה ללא אישור של דובר מד"א. אני חושבת שצריך לבחון את העניין. חוצמזה אולי יחליטו לעזור.... מה שבטוח זה לא יכול להזיק... בסך הכל מדובר ביוזמה ראויה להערצה, אבל אני חושבת שאנו צריכים להזהר לא לדרוך על בהונות של אנשים. תתארו לעצמכם שזה (הפרסום להעלאת המודעות) יגיע לתקשורת ורק אז למד"א וקודקודי המערכת. תארו לעצמכם שעוד יבואו לראיין את דובר מד"א ואילו זה לא ידע על מה מדובר - מי עומד מאחורי הדברים. בכל אופן, אולי מישהו מבין בעניין יותר... אבל נראה לי שצריכים לעדכן את המערכת המדוברת בדבר הקמפיין לפני שיוצאים לתקשורת הרחבה. מה אתם חושבים?

inbale

New member
אני חוזרת ומסבירה

אנחנו לא יוצאים לתקשורת כל כך מהר. המטרה היא קודם כל להגיע לקהל הרחב שיושב בפורומים של תפוז - רק לידע כללי בתפוז יש מעל ל 400 פורומים שונים. אני בספק אם מנהלי פורומים לא יאשרו לי לפרסם. אני אשמח אם פורומים מקבילים לנו בפורטלים אחרים יצטרפו אלינו ברגע שנגיע להחלטה מה אנחנו מפרסמים ואיך. אם תהיה הענות או הד לפירסום הזה אפשר יהיה להמשיך את זה הלאה - אבל בלי לקפוץ מהר מדי גבוה מידי. הרעיון של המדבקות היה מיועד להפצה בקירבינו קודם כל. אף אחד לא "רץ" לבית דפוס התענינתי בעלות והאם אני אוכל להשיג מימון. אני בניגוד לחנן חושבת שיוסי עשה עבודה יוצאת מהכלל ובכל מיקרה אני מודה לו על ההשקעה והרצון הטוב. הכל מובן?

sbenzvi

New member
בסך הכל כן...

אבל אם את אכן מעוניינת להריץ משהו מחוץ לפורום אולי כן צריך לעדכן אי-אילו אישים ממד"א? לשיקולך.
והנה עוד סיסמא מנצחת: "כי 101 דברים אחרים לא יצילו אותו/ה"

sbenzvi את פשוט גדולה,

מאיפה את מביאה את הסלוגנים האלה ? טוב אני ייקח את הסלוגן הזה למעבדה שלי, תוצאות בהמשך, ואגב, כמו שכולנו יודעים, יש כאן גם אנשים ממרכז מד"א שקוראים את הפורום, כמו מר ישראל פישר, ועוד... אז אם זה לא היה נכון לעשות אני מאמין שהיינו רואים עיה בעיניין, חוץ מזה שזה באמת דבר חשוב. יאלה ביי אני חייב לעוף.

urizv

New member
אצלי בפורום את יכולה לפרסם

ובנוגע לשאר הפורומים אצלינו. ברגע שיהיה משהו מוכן תודיעי לי ואני מניח שנפרסם.

למעלה