-הגברת המודעות של אדם בישראל
-

HadarMahluf

New member
-הגברת המודעות של אדם בישראל../images/Emo13.gif-

^^זה משהו שחשוב להשקיע בו תמיד ולא להזניח. הגברת המודעות של אדם בישראל אנחנו צריכים לגרום לזה שאדם יופיע בעיתונים כמה שיותר, שערים,עדיכונים קטנים,פוסטרים.. בשביל זה אנחנו חייבים להפציץ את המערכת של ראש1 ומעריב לנוער במכתבים אלה האימיילים שלהם- ראש1- [email protected] מעריב לנוער- [email protected] פשוט תכתבו להם מכתב,אפילו כמה,ותכתבו שאתם רוצים לראות יותר אדם למברט בעיתון!:) הדבר הזה עוזר בצורה מדהימה יותר אנשים מכירים אותו,מה שמגביר את הסיכויים להופעה שלו כאן בארץ..;)

HadarMahluf

New member
עוד משהו..

אם בא לכם להוסיף למכתב שיכתבו גם על קריס אלן, זה יהיה נהדר:) ושאלה-רק אצלי הפורום איטי ברמות ונתקע מלא?

t r e c o o l

New member
תודה../images/Emo140.gif

אצלי הוא בסדר
אבל תשאלי את מירב, גם לה הייתה את הבעיה הזאת..

ר ו ח ל י

New member
זה חשוב ונכון

לדעתי במקביל לכל הדברים האחרים שאפשר לעשות כדי להגביר את המודעות אליו ולמשוך מעריצים חדשים זה פשוט שTFM או הסינל שייצא בשבועות הקרובים יהיו בפלייליסט של גלגלצ . שהאלבום שלו ייצא בטוח שיסקרו אותו בארץ הרבה יותר עם ביקורות והכל.

mokasosex

New member
ואי אני כל הזמן רוצה לעשות את זה ושוכחת../images/Emo122.gif

מחר ישר אחרי בצפר, שני העתקים למעריב לנוער וראש1
ולגבי הפורום התקוע, ענבר עזרה לי הכי טוב :)

mayarel

New member
בדיוק באתי להשים את זה ..חחחחחחחחח

ועוד מהמעריץ מספר 1...

MIDNIGHT SKY

New member
אאאאההההההההההההההההההההההההה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההה יום שני !!!!

MISHMISH56

New member
RED CARPETֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱ

כתבתי על זה בסוף השירשור הקודם..........היום הבכורה של הסרט של MJ...אדם על השטיח האדום.....איפה כולם פה בפורום????מקווה שאתן מחפשות בגד מתאים לאירוע ולכן אתן לא פה

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo45.gif כבר בחרתי

אני הולכת על חולצת בית ספר בצבע תכלת ותיק עמוס בספרים.

t r e c o o l

New member
אני כאן! אבל באיזה שעה זה יהיה?

אני צרכה ללכת! החיים כ"כ מפריעים לי כרגע.. טוב..הלואישהואיבוא עם דריק _הלואישהואיבוא עם דריק_הלואישהואיבוא עם דריק_הלואישהואיבוא עם דריק_הלואישהואיבוא עם דריק

t r e c o o l

New member
רק עם הוא הולך לצרפת את קוקי על השטיח האדם

עם לא, זה ממש לא קרוב..
אפילו אם הם יחזיקו ידיים זה יהיה בסדר מבחינתי
אבל אם לא

InbarKiii

New member
חחח אממממ לא ניראלי שזה יקרה ../images/Emo6.gif

אני לא אתנגד אבל, כן?
אני דיי יהרוג אותם אם לא תהיה תמונה שלהם ביחד...

למעלה