יאיי יום שני כזה מושלם (:
M mokasosex New member 27/10/09 #21 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שיוווווווווווווו היומלדת הכי מושלם EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה ה' תודה אדם תודה ה' תודה אדם תודה חברת תקליטים תווווווווווודה עולם . אוקיי נרגעתי, בערך
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שיוווווווווווווו היומלדת הכי מושלם EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה ה' תודה אדם תודה ה' תודה אדם תודה חברת תקליטים תווווווווווודה עולם . אוקיי נרגעתי, בערך
T t r e c o o l New member 27/10/09 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהכי מגיע לך!
T t r e c o o l New member 27/10/09 #85 aww../images/Emo24.gifגם אני! קבענו שאת הבת הוירטואלית שלי כבר!
N nini18 New member 27/10/09 #61 חחח חמודה אם השיר יהיה טוב (ואני בטוחה שהוא יהיה כי אדם שר אותו) בנוסף לצוואר תקבלי גם שתי אוזניים ולשון אך הלשון היא רק להדביק בולים לא יותר מזה!!!!! מובן????
חחח חמודה אם השיר יהיה טוב (ואני בטוחה שהוא יהיה כי אדם שר אותו) בנוסף לצוואר תקבלי גם שתי אוזניים ולשון אך הלשון היא רק להדביק בולים לא יותר מזה!!!!! מובן????
I InbarKiii New member 27/10/09 #66 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן,כולנו היינו משתמשות בלשון של אדם להדבקת בולים..יש בכלל שימוש אחר?
I InbarKiii New member 27/10/09 #72 חחח כן בטוחה ../images/Emo3.gif והאמ, ראית את התשובה לשאלת ה'איזה קונדום הוא הכי אוהב'?
M mokasosex New member 27/10/09 #79 יאייי שתי אוזניים ולשון ../images/Emo3.gif ברור שלהדבקת בולים, מה אני כבר אעשה איתה ? |פאפי פייס| *אין בכלל שאלה שהשיר יהיה מעולה, רק כי זה הקול של אדם כך שיאיייי *
יאייי שתי אוזניים ולשון ../images/Emo3.gif ברור שלהדבקת בולים, מה אני כבר אעשה איתה ? |פאפי פייס| *אין בכלל שאלה שהשיר יהיה מעולה, רק כי זה הקול של אדם כך שיאיייי *
T t r e c o o l New member 27/10/09 #16 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifואווווווווו הוא נראה מדהיייייםםםםםם התגובה לי עכשיו לגמרייי
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifואווווווווו הוא נראה מדהיייייםםםםםם התגובה לי עכשיו לגמרייי