הגדלת הכנסה

newlife1

New member
הגדלת הכנסה

ישנה דרך נהדרת להגדיל הכנסה ולצאת מהמינוס, אני מצאתי וממליצה. מצאת חברה רב לאומית שיש לה מוצרי בריאות ואיכות חיים ייחודיים, המצליחים בעולם ביותר ממאה מדינות והיא גם נמצאת בישראל, קוראים לחברה FLP , לא שומעים עליה , כי היא לא מפרסמת את עצמה אלא הפרסום הוא מפה לאוזן.כל מה שאני צריכה הוא לעשות בבית חוג בית, או להזמין חברים בערב שבת ולספר להם על המוצרים המדהימים שמתאימים לכל אחד, מתינוק עד זקן והם מאפשרים איכות חיים. בין המוצרים אציין למשל משחת שיניים ייחודית, מאלוורה ופרופוליס טבעי שגורמים למניעת דלקות חניכיים ודימומים ממש מדהים, אי אפשר להשיג בחנויות רק בחברה. כמו כן מוצרים מדהימים כמו מוצר חדש להגברת האון הגברי והנשי, בעיות של גיל המעבר,דיאודורנט ללא אלכוהול ואלומיניום, אפטר שייב מיוחד, מוצרי קוסמטיקה איכותיים ועוד הרבה מוצרים שונים, שכולם קיבלו אישורים מה-FDA האמריקאי ואישורי תקן מחמירים אחרים מכל העולם. כל מה שצריך לעשות הוא ליזום ערב, ויש רווח של 30% על כל מוצר שמוכרים. כמו כן ניתן ליזום מיפגשים של נשים, מקומות עבודה וכד'. המסקנה שלא צריך לחכות שמשהו יפתור לנו את הבעיה אלא לעשות ואפשר הרבה מאוד. אשמח לעזור לכל מי שחושב שזה בלתי אפשרי ואלמד אותו איך לעשות זאת בכיף. (דרך אגב אני מורה במקצועי ). ניתן לכתוב למייל שלי שאשמח לעזור [email protected]

דרינוש

New member
שטויות

זה לא חדש. הכל נשמע טוב ויפה עד שמתחילים באמת. אז מתברר שקודם כל צריך לקנות חבילת מוצרים (אחרת איך תדעו מה אתם מוכרים?). אח"כ מתברר שקחל המתלהבים נשאר באולם הפרזנטציה ואף אחד לא מעוניין במוצרים האלה ואז אתם מוצאים את עצמכם מסתובבים מדי ערב, מנסים לשכנע אנשים לקנות מוצרים שהם יכולים לקנות בסופרפארם בחצי מהמחיר שאתם דורשים. חבל על הזמן. אחרי התלהבות קצרה מגיע התסכול ואתם מוציאים את עצמכם עם הוצאות מוגדלות על המוצרים שזרוקים עכשיו בארון, על הנסיעות לפרזנטציות רבות ובלי כח... שימו לב, בד"כ העסקים כאלה מתחילים לפרוח בעת המצוקה. אנשים מחפשים כסף באיסטריה ובסופו של דבר נופלים לפח שקשה לצאת ממנו.

newlife1

New member
תלוי אם איזה חברה עובדים

נכון שישנן חברות שאפשר ליפול בפח אבל זה לא אומר שכל החברות הן כאלה, אני לאחר נסיון אישי של מספר חברות מצאתי חברה שהיא קודם נותנת ואחר כך מקבלת,כן זו שמורת טבע !!!! אי אפשר אף פעם לעשות הכללות, צריך לבדוק ואז אם יודעים איך לבדוק לא נופלים בפח אלא להפך ניבנים ומצליחים. עם הצלחה של 26 שנה בעולם ביותר ממאה מדינות בעולם, ואם הצלחה בישראל אין מתווכחים. אני יודעת שקיבלתי מתנה נהדרת לחיים וזו המתנה הגדולה ביותר אחרי זה שאמא שלי ילדה אותי.

newlife1

New member
זו לא סנריידר

זו חברה אדירה של ידועה כל כך בישראל, בעולם היא מספר אחד בגרמניה וביפן ואומרים שתהיה גם בישראל. שם החברה FLP והיא תהיה ענק בישראל. בדרך כלל חברות שיש תלונות, או אנשים לא מרוצים שומעים עליהן, זו חברה שקיימת בעולם 26 שנה ביותר ממאה מדינות ואין תלונות רק ברכות, כי מוצריה נותנות חיים ואיכות חיים.

noa20041

New member
לגבי החברה

האם זה מחייב רכישת מוצרים? האם ניתן לקבל הבייתה פרוספקט עם המוצרים כולל הסבר פלוס מחירים? אני גם מעוניינת להגדיל הכנסה תודה רות

newlife1

New member
לא צריך להשקיע

בחברה זו אין דמי הרשמה כמו בחברות אחרות, אין צורך להשקיע. לאחר הרישום מקבלים רווח של 30% על כל מכירה. כדי למכור צריך לרכוש סחורה וזאת במחיר מינימלי של 465 ש"ח. לפי הנסיון שלי המכירות הם הרבה יותר גבוהות מסכום זה ולפעמיים רק בחוג בית ניתן למכור באלף שקלים ומעלה. כמו כן החברה נותנת עוד 5% על כל מכירה אם מוכרים כמות מסויימת. ניתן להגיע לרווחים של כמעט 50% וזה המון. העבודה היא בכיף, כי אפשר להרוויח תוך כדי פעילות יום יומית, כמו ביקור בטיפת חלב, ביקור במספרה או בילוי של יום שישי עם חברים.

רגין1

New member
לא צריך להשקיע... פרט ל465 ש"ח../images/Emo4.gif

נו באמת, כל מי שעיניו בראשו ובינתו טרם נסתתרה, מבין שיש פה רכישת סחורה ראשונית בדיוק כפי שנאמר בתגובה הראשונה.

newlife1

New member
אפשר גם אחרת

כדי למכור האם לא צריך לקנות? אפשר גם לקבל הזמנה מלקוח ואחר כך לקנות, או לחילופין לקבל סחורה מחבר ואח"כ להחזיר לו את מה שנלקח לאחר המכירה. יש הרבה דרכים איך לעשות את זה. העיקרון ברור כל מכירה ללקוח, יש רווח של 30% . היות והמוצרים הם ייחודיים וממש מחטפים, כי אנשים "מתאהבים" בהם אין בכך כל סיכון. כמו כן זו חברה יחידה שנותנת אחריות מלאה על המוצרים שלהם. כל לקוח שהשתמש במוצר ולא היה מרוצה, מקבל את מלוא כספו. ואם אני קניתי סחורה לשם דוגמא ב-465 ש"ח כי חשבתי שאמכור ומכל סיבה שהיא לא הצלחתי למכור, אקבל את כל כספי בחזרה אם אחזיר את המוצרים לחברה. המסקנה המתבקשת היא שאין פה שום סיכון אלא סיכוי אדיר להגדיל את ההכנסות. אם יש אנשים שאומרים שאין להם כסף ומשלימים עם המצב, לא עושים שום דבר, אז שימשיכו לקטר. יש עבודה , יש הכנסה, צריך רק יוזמה והעיקר לעשות !!

רגין1

New member
אני חייבת להסכים...

עם המשפט האחרון שלך לגבי עבודה, הכנסה ויוזמה. לגבי הדרך? כנראה שאנחנו לא תמימי דעים (וגם זה יותר מלגיטימי) שנה טובה

newlife1

New member
לעשות מה שאוהבים

אני מאוד שמחה שיש הסכמה לדברי. ברצוני להוסיף כי אם מוצאים משהו שאוהבים לעשות, העבודה מקבלת צורה אחרת. אני מצאתי בעבודתי זו גם אפשרות לעזור לאנשים. העזרה מתבטאת בכך שאני מביאה לאנשים את האפשרות להיות בריאים יותר, למנוע מחלות ובכך לחיות באיכות חיים טובה יותר. אומרים שתוחלת החיים עולה אך מה עם איכות החיים? דבר שני ישנה אפשרות להגדיל הכנסה. ככל שיוזמים יותר ועובדים יותר מרוויחים יותר, בשום פנים ואופן אין כאן לחיות על חשבון השני או לקבל מהמימסד כספים. אסיים רק במשפט אם אין אני לי מי לי. פשוט לעשות וחשוב למצוא לעשות את מה שאוהבים. עכשיו לקראת השנה החדשה כל אחד יכול לחשוב עם עצמו , לעשות חשבון נפש ולמצוא את שאהבה נפשו ואז השמיים הם הגבול.

rpoldi

New member
אוי באמת...

יותר שקוף מזה לא יכולת להיות. רוויחם קלים? כיף בעבודה? ללא התחייבויות? מי שלא מרוצה מקבל את כספו? ממש גן עדן. מניסיוני המכירות של הדברים האלה הם מאוד קשים עד בלתי אפשריים וזאת מכיוון שהחברה הזו בכלל לא מוכרת ואף אחד לא ייקח את הסיכון בקנייה של מוצר מחברה עלומת שם ועוד כמה וכמה דרך סוכן מכירות חלקלק (אתם). אנשים קונים מוצרי בריאות דרך בתי מרקחת למינייהם ורק בשביל הביטחון שבקנייה מרוקח אמיתי שיודע על מה הוא מדבר ולא מאיזה שרלטן (שוב אתם). חוץ מזה המכירה של מוצרי בריאות היא סיכון אדיר כי אם חס וחללה יקרה ללקוח שלכם משהו (אם בכלל יהיו כאלה) אתם מסתכנים בתביעת ענק (ראו מקרה רמדיה). ונוקדה נוספת למחשבה, אם באמת המוצרים שלכם היו כאלה פריצת דרך מדעית כבר מזמן היינו שומעים עליהם בכל החדשות והם היו נמכרים בכל בתי המרקחת והפארמים, אבל הם לא אז כנראה שהמוצרים שלהם שווים ל***. ובגלל זה חברות כאלה פיתחו שיטת מכירה מעניינת. הם יודעים שאנשים בחיים לא יקנו את השטויות האלה אז הם מנסים לתחמן אותם, כלומר אתם לא קונים את המוצר שלנו אלא אתם משקיעים במשהו שיביא לכם הכנסה כפולה ומשולשת. אתם רק צריכים למכור, אבל מה שאנשים תמימים לא מבינים שהם בעצמם!!!! הלקוחות שלהם. ככה הם עושים את הרווח שלהם, ממכירה לאנשים שחושבים שהם באו להשקיע כסף אבל בעצם יצא שהם הלקוחות. השמרו לנפשותיכם!

newlife1

New member
לא היו דברים מעולם

מאוד עצוב לי לשמוע איך אנשים לא מאמינים לדברים טובים. נכון שיש גם רמאויות, אבל במקרה הזה ההפך הוא הנכון. גם רופאים קונבנציונלים ואנשים שמבינים משתמשים במוצרים המדהימים האלה, והם ממש מבוקשים, כי מי שמתחיל להשתמש בם מתאהב. לדוגמא מוצר אחד מיני רבים שהוא משחת שיניים, משחה מגורמת להפסקת דימומים בחניכיים ונגד דלקות בחניכיים. מעניין שרופאים רבים הם לקוחות החברה ולפי דברי אלה שכתבו הם מרומים.... רבותי תפסיקו להסיק מסקנות מחברות אחרות, זו חברה אחרת שונה ואמינה . המוצרים מוכרים את עצמם, אך צריך לעבוד , אבל בכלל לא קשה אלא בכיף. שיהיה לכל אלה בעלי דעות קדומות שליליות שנה טובה ומקווה גם חיובית מכל המובנים.

newlife1

New member
המוצרים יגיעו לכל בית בישראל

כל אדם שהתחיל בחברה שלא עמדה בציפיות שלו, מספר לאחרים איך "אכל" אותה כשהצטרף לחברה. כך אנחנו שומעים על כל החברות שעובדות לא בצורה נכונה וחבל... חברה הקיימת בעולם 26 שנה ביותר ממאה מדינות, עם מוצרים ייחודיים, חברה אמינה לא שומעים עליה, כי אין תלונות. החברה בארץ היא בחיתולים והיא תגיע מפה לאוזן לכל בית בישראל בזכות מוצרים ייחודיים, העוזרים לאנשים לחיות באיכות טובה יותר, ומי לא רוצה להיות בריא יותר ולחיות טוב יותר, בעיקר שתוחלת החיים עולה? מי שרוצה להכנס למגרש ימצא את עצמו בעוד זמן לא רב מלא כסף בזכות חברה זו.חברת FLP היא ענק בעולם ותהיה כך גם בישראל.

newlife1

New member
יש אתר

לחברה יש אתר באינטרנט, אך עיקר עבודתה הוא לא באינטרנט אלא בעבודה מול אנשים למען אנשים בכל זאת האתר: www.foreverliving.com ההצלחה בעבודה מותנת בליווי האישי ובהדרכות ואימונים להצלחה.

rpoldi

New member
חברה רצינית = פרסום בחדשות

כל השאר זה סתם בלוף, אני בכלל לא מאמין שהמוצרים עובדים אבל זו רק דעתי. סה"כ כל אחד הוא בנאדם בוגר וזכותו ללמוד מהטעויות של עצמו. וחוץ מזה מי שכבר כן ינסה למכור אז אם הוא יצליח לבריאות, אבל אם ייכשל לפחות למד שעור אחד חשוב בחיים על הקומבינה הישראלית!

newlife1

New member
מי אמר?

כיום בעולם נהוג להמנע מפרסום, היות ופרסום עולה הרבה כסף ולבסוף הצרכן הוא שמשלם על כך. חברות שלהם מוצרים מעולים שמחירם צריך להיות גבוה מנסים לעבוד ללא פרסום ובכך לחסוך כ-50% התוצאה מחיר יותר זול של המוצר ועמלות לאלה שמשווקים את המוצרים מפה לאוזן. דרך אגב יש היום טרנד שנקרא צרכנות נבונה ויש הרבה מאוד מוצרים נפלאים שניתן לרכוש ללא פרסום.

ruven77

New member
ל"לא היו דברים מעולם"

כמובן שזה מה שתאמרי.למה אתם כל כך מיוחדים?תצביעי לי על חברה אחת האומרת שמוצריה גרועים!

למעלה