הגדלת הכנסה

ruven77

New member
ל-newlife

כל הדברים האלה זה זיבולים ותעשיית אשליות מפותחת כמו סאנריידר.שומר נפשו ירחק!זה מנסיונם המחורבן של אחרים.

newlife1

New member
זה שונה

חברת סאנריידר אולי שונה, אני לא מכירה, אבל הכרתי את הרבלייף שיש לספר עליה דברים לא נעימים, אבל כאן זה שונה לחלוטין, חברה שלא מאכזבת, הן מבחינת המוצרים והן מבחינת האמינות ודרך העבודה. זה מזכיר לי את הסיפור של הפיל בקרקס: פיל קטן הובא לקרקס ומקומו היה מאחורי הקרקס, כשהוא קשור לחבל ויתד. כל פעם שניסה ללכת רחוק יותר הוא לא הצליח ולכן הרגיש לא טוב ולכן הפסיק לנסות ללכת יותר מאשר החבל מאפשר לו. עם הזמן הוא גדל והיה לפיל הודי ענק, הפיל היה קשור לחבל ויתד, ולמרות היותו ענק, ומסוגל לקרוע את החבל הוא לא הלך יותר מאשר הגבול הידוע לו. כשנשאל הפיל מדוע הוא לא הולך רחוק יותר, כי שם יש פילה, או אוכל טוב, הוא ענה: זה בלתי אפשרי, וגם לא הגיע לפילה. כך גם כל אלה שנעולים בקונספציות שלהם ולא מוכנים לקבל משהו אחר. כמו שהפיל הפסיד את האוכל או הפילה, כך גם אלה מפסידים משהו טוב באמת.

ruven77

New member
ל-new life

אני לא מכיר את החברה.אולי היא טובה,אין לי מושג. ניסיתי בזמנו להיות מעורב ב-הרבלייף וזה היה רחוק מאד מההבטחות,וידיד קרוב ניסה כוחו עם סאנ ריידר שטענו לכתר כחברה שאין לה מתחרים.הוא תקוע חודשים עם מלאי שהוציא עליו כסף רב ולא יכול למכור. הבעייה עם רוב שיטות השיווק האלה הינה שמעט יחסית מצליחים,רבים נכשלים.לא כל אחד יודע ויכול למכור,יש מעגל גדול של אנשים הנופלים נפילה כואבת בלי קשר בכלל למוצר אלא למחירים שאינם מציאתיים וגורמים אחרים במערכת. אין פה עניין של קונצפציה אלא עובדות.העסקים האלה מתחילים בתרועה רמה ומסתיימים בקול דממה דקה. אני מאחל לך הצלחה.

newlife1

New member
כמה טיפים להצלחה

לכל אלה שניסו ולא הצליחו ברצוני לתת כמה טיפים להצלחה. קודם למצוא חברה אמינה המאפשרת הצלחה ולא חברות המבטיחות הבטחות. ראינו את האולימפידה והיו שם אנשים צעירים שנהפכו לאלופים, בנוסף לכישרון צריך עוד כמה תכונות ואלה תכונות שצריך גם להצלחה והם: חלום, חזון והתמדה. אפרט את דברי: כל ספורטאי חולם להיות אלוף, הוא רואה את יעודו בספורט ומשקיעה הרבה עבודה, הוא לא מצליח, אך מנסה פעם נוספת וכך הלאה עד שהוא מצליח. מדוע הוא עושה זאת, כי יש לו חלום להיות אלוף והוא עובד לפי תוכנית אימונים על מנת להגיע למטרה. כך גם בעסקים, להבדיל מעבודה של שכיר, צריכים לעשות חושבים ולמצוא את הייחודיות של אל אחד, כי כל אחד הוא יחיד ומיוחד, מהייחודיות לבנות חזון להתמקד בו עד להצלחה ולא לעצור למרות כשלונות. כל זאת אפשר לעשות אם בוחרים לעשות את מה שעושים , נהנים מהעשיה ואז יש גם הצלחה. לכל אלה שחושבים שהם מצליחנים עשו זאת.

דרינוש

New member
שורה תחתונה

במדינה שלנו יש בעיה כללית עם עבודה/הכנסה נוספת. כל הגדלת ההכנסה גוררת אחריה את הגדלה בשיעור מס הכנסה שאנחנו משלמים, לכן לפני למתחילים לעבוד בעבודה נוספת כדאי לחשוב טוב טוב: עד כמה זה ישתלם לנו. האם כדאי לוותר על שעות המנוחה אחרי יום עבודה קשה בשביל עוד כמה עשרות שקלים? ושהמאמץ יתר הזה לא יסכן את מקום העבודה העיקרי ולא יגרום להוצאות יתר על תרופות רגיעה למיניהם...

monimb

New member
יכול להיות שהחברה הנ,ל באמת שונה

אך מניסיון מר שיש להרבה מאד אנשים עם חברות דומות,קשה מאד מאד יהיה לגייס לקוחות פוטנציאלים. כי הרי הרווח במציאת לקוחות שגם ימכרו. הרי הפואנטה כאן היא שיווק רב שכבתי. ופחות חשוב המוצר אלא גיוס אנשים שימכרו גם הם. מצטערת לאכזב אותך אך זה לא עובד טוב-כבר לא .

newlife1

New member
עם הצלחה לא מתווכחים

אני רוצה להגיד שאני בחרתי בחברה זו אחרי הרבה מאוד חיפושים, כי אני מאמינה מאוד בדרך העבודה של השיווק הרישתי. אני חוזרת ואומרת שאני נדהמת כל פעם מחדש מאמינות החברה ומאופן עבודתה ממש ללא רבב. הבעיה היא שלפעמים סטיגמה מסויימת כוללת את כולם וחבל, כאן בפרוש יש אור במינהרה ואני ההפך ממאוכזבת.

ruven77

New member
תגובה

ל-newlife יקרה, גם סאנריידר עובדים בשיווק רישתי,ומחירי המוצרים שלהם בשמיים,חלק מהבעייה.לאריזה קטנטנה משלמים המון,ואנשים חושבים פעמיים ושלוש.ההשוואה שלך לספורטאים נחמדה אבל שגויה.ספורטאי משקיע המון להגיע השגים,עסקי מכירות זה אישיות ואופי שונים לגמרי.זה צורך לשכנע,להתרוצץ,למכור את המוצר בין אם את אישית מאמינה בו או לא.השאלה שאני חוזר אליה היא כמה אנשים מצליחים.ספורטאי מטפח יכולות אחרות לגמרי.

דרינוש

New member
בסדר, לא נתווכח ../images/Emo13.gif

לא ציפיתי ממך למשהו אחר. נכון, ככה מגייסים אנשים, אין מה לעשות... מה שמייחד את האנשים השייכים לחברות הרב שכבתיות האלה - הם נראים מהופנטים אחד אחד. אבל יש גם כללי שוק שאתם אני בוודאי לא אתווכח. יש גם עובדות שטיפשי להתווכח אתם והעובדות אומרות שבשיווק רב שכבתי יש יותר מפסידים ממרוויחים.

newlife1

New member
ההפסד כולו שלך

תמיד יש מצליחנים ומפסידנים, אם רוצים להיות לקטגוריה של מצליחן זה אפשרי ובקלות. איך אומר השיר "הכל מתחיל בראש". מי שהולך בגישה שלילית אין לא סיכוי וחבל.

ruven77

New member
שטיפת מוח שלא ממש עובדת

אז מי שלא רוצה להתעסק במכירת התכשירים הוא מפסידן לשיטתך,ורק אתם מצליחנים וכוכבים? יופי,נחמה.הפעם באמת ירדת לשפל המדרגה בפופוליזם זול ועלוב.

זלזל

New member
כסף קל קיים רק בסרטים

ולעיתים גם בעולם הפשע... הרבלייף, IMG, סאנריידר, הכל אותו דבר. בוא תיכנס, תן את כספך, והמנהלים יטפסו במדרגות הפירמידה המטופשת אל העושר האדיר שלהם. עדיף לעבוד במשרת מינימום ולדעת שהכסף שלך הוא שלך בזכות עבודה שלך. מכרתי בחיי מטבעות זהב, דיאטות, חומרי נקיון... הרווחתי את השקעתי ויצאתי בכל פעם מאוכזב. אין טעם בכלל לנסות להרוויח בדברים אלו. הסיבה הראשונה היא שלהפוך למצליחן בתחום הזה זה דבר שדורש זמן רב. כמה חודשים. ובנתיים, מי יאכיל את הילדים שלך? הסיבה השניה היא שצריך כישרון למכור. לא כל אחד בנוי לזה, הרוב נופלים בזה חזק וכואב ומיעוט קטן מצליח. הסיבה השלישית היא שגם אם אתה מצליח, משום מה החברה שואפת שתהפוך את הליינטים שלך למוכרנים גם כן, ואם הם לא מצליחים, אתה מצליח על חשבונם. יאללה! לחזור לעבודה ודי לחלומות.

newlife1

New member
מספיק לקחת כסף מהמדינה

כיום יש אנשים שאין להם עבודה והם מעדיפים לקחת דמי אבטלה מהמדינה, למה כי זה יותר קל. במקום להיות פרה חולבת ולנצל את כספי מס ההכנסה של אנשים שעובדים במדינה ראוי הוא לעסוק בשיווק רישתי. מי אמר שזו עבודה קלה? מי אמר שהכסף על העצים? בשביל להצליח צריך ללמוד את הענף הזה ולהתאמן בעשיה, כל מי שבוחר חברה טובה, עובד ברצינות מרוויח ובגדול. זו צורת עבודה שונה מהרגיל ומאפשרת לעשות לעצמך ולעתידך ולא להיות תלויים במעביד שיום אחד אחרי שנים מחליט שאתה לא מתאים לו יותר. אני בחרתי לי חברה שאני נהנית לעבוד איתה ועם מוצריה ולא התאכזבתי לרגע לאורך כל הדרך. זה לא מקרה זה פשוט בחירה נכונה לימוד הענף ועבודה שדורשת תכנון ועשייה ואז יש תוצאות. אולי יותר קל לשבת במשרד, לתקתק שעון בבוקר, לא לעשות הרבה, ללכת הביתה, לקבל כסף בסוף החודש אבל אחרי שנים לקבל גם את הבעיטה בתחת ולהשאר בלי עבודה. מי שחושב שזה בטחון שימשיך ככה. עדיף ללמוד משהו חדש, להתאמץ בהתחלה ולהשקיע אבל ההשקעה היא בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר. כל אחד והבחירה שלו וזה בסדר גמור.

ועל זה יש לי רק להגיד...

שאתה צודק או במילים אחרות... אם אתה חושב שאתה יכול, אתה תוכל! אם אתה חושב שאתה לא יכול, אתה צודק!

למעלה