הגודל כן קובע?

פגעסוס

Well-known member
הגודל כן קובע?

רשומות קצרות או ארוכות? מה אתם אוהבים יותר לכתוב? מה אתם אוהבים יותר לקרוא? והשאלה הכי חשובה - למה?

פגעסוס

Well-known member
אז אני אענה לעצמי ראשון

קצר ולעניין או ארוך ומפורט? אני בוחר בקצר ולעניין. מטעם התפקיד אני קורא גם רשומות ארוכות ומפורטות, וחלק מהן אני ממש אוהב, אבל כשהרשומה היא קצרה וחותרת לעניין שלשמו היא נכתבה מבלי לסטות יותר מדי הצידה, אני הרבה יותר נהנה. לעיתים גם אני חוטא בכתיבה נמרחת, אבל בד"כ אני מעדיף שלא לעבור את רף ה 500 מילים.

זה תלוי

כשאני קורא אז אני קורא, כמו שאמרת, גם רשומות ארוכות, פשוט לפעמים זה ממש מוגזם.. הכרתי בלוגרים בחיי שמילאו פוסט אחד בכמות שתספיק לבלוג בן 100 רשומות.. אני מקצין כמובן, אבל זה לא רחוק מהמציאות. בכאלה אתה פשוט מאבד את עצמך באיזשהו שלב, מאבד ריכוז. אני כמוך.. לא חושב שעברתי את הרף הרצוי בכתיבה בבלוג האישי שלי, ב-בלוג זה מתארך מהסיבות הברורות מאליהן

שאלת..אני עונה

ככה..לקרוא אני קוראת הכל..בין אם זה ארוך לקצר,אם אני מתחילה לקרוא אונלא אוהבת תכיוון שלשם זה הולך אני מפסיקה. בקשר לכתיבה..מה שיוצא..לרוב יוצא לי לרשום פוסטים קצרים..כי ככה יוצא אבל אני אוהבת דווקא ארוכים.

TheWhiteTigris

New member
אווו!!! תודה תודה

זה מה שחיפשתי! אני מנסה להכניס למישהי לראש מה זה שרשור. גדול אתה!

ע ל ו מ ה

New member
נראה לי שלא קיצוני לא לכאן ולא לכאן

אני מאד אוהבת רשומות שיש בהן הרבה בריחות לצדדים שמתוך אסוציאציות מציירות לנו תמונה שלמה על האדם ולא רק את סיפור הרעיון שלשמו הוא כותב. זו הדרך שלי לכתוב. אז ממש קצר וקולע, אני לא אוהבת ומרגישה שיש בזה פחות מהדבק המחבר אנשים זה לזה - הדבק הוא הסודות הקטנים שאנחנו אוספים אחד על השני לאורך הזמן. אבל ארוך, כמו שהשרוט כתב (פוסט אחד בכמות שתספיק לבלוג בן 100 רשומות) גם אני לא אוהבת... אף אחד לא עד כדי כך ראוי לגזול את תשומת ליבי... אז כשאני חושבת על זה, אני מעדיפה רשומה באורך 1-2 עמודים (כלומר, עד כדי page down אחד ולא יותר).

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא משנה לי

אם הנושא מעניין אותי, לא אכפת לי שתהיה רשומה ארוכה מאוד. זה לא מכאיב לי בעיניים ולא מעייף אותי, אז בכיף. רשומות קצרות מדיי בד"כ לא מעבירות את אותו המסר כמו רשומה ארוכה ומפורטת. יוצא לי לכתוב אצלי בבלוג רשומות דיי קצרות, כי פשוט אין לי כ"כ על מה לנתח/להרחיב/להתעמק או סתם לחפור הרבה. זה קורה בגלל שאני מעדכנת כל כמה ימים [לא "מפציצה" בסיכום ארוך של שבוע או תקופת זמן ארוכה יותר], ולא בגלל שום סיבה אחרת. אז לפחות לדעתי, הגודל לא קובע [במקרה הספציפי הזה].

0r0r

New member
נו טוב

אני כותב בעיקר רשומות קצרות בגלל סוג התוכן שבחרתי לעלות בבלוג ובגלל שלא בא לי לחזור אחרי מה שיותר מידי בלוגרים ואתרים אמרו לפניי. גם בארוכות שלי אין יותר מידי תוכן
לקרוא? קצרות. גם אם הנושא מעניין אותי, בדרך כלל כשזו רשומה ארוכה אני מרפרף..

Tali1912

New member
../images/Emo9.gif

היה משתלם לשלוף אותך מבלוגים אנשים לפורום הזה. אז אני עונה, אצלי תמיד יוצאות בסוף רשומות ארוכות, כשבאה לי המוזה כבר אז זה פשוט זורם, לא חושבת שכתבתי אי פעם רשומה קצרה. אני אוהבת לקרוא גם רשומות ארוכות וגם קצרות מה שחשוב לי שהתוכן יעניין אותי שיתן לי סיבה לעשות על הבלוג הזה מנוי או להוסיף אותי לתפוז אישי שלי ועוד משהו חשוב הניסוח ועוד משהו חשוב יש בלוגים שאני יושבת וממש נהנית לחייך לצחוק מהתכנים, לא אוהבת בלוגים בלי תבלינים זה כמו בלוג בלי טעם וריח. חשוב לי שהתמונה תהיה מעניינת ותשתלב עם נושא הרשומה. אז הגודל הזה
או הזה
תלוי במראה
הבלוג שירשים אותי מכל הזוויות שציינתי למעלה.
פגעסוס השובב!!

למעלה