נ
נפלתי גרשוני@
Guest
הגולדשטיינים פרק 7 לצפייה ישירה, הגולדשטיינים 2024 פרק 7 לצפייה ישירה, הגולדשטיינים פרק 7 ישירה, הגולדשטיינים פרק 7 לצפייה, הגאונים הגיעו למכון של גולדשטיין לגישור בתל אביב. גולדשטיין היה אדם גבוה, שערו מסורק לאחור, שני מפרצים נפרצו בשערותיו במידה ששיוותה לו הדרת כבוד. שיבה עדיין לא נזרקה בו, למרות שדינה חישבה ומצאה שהוא עבר את החמישים. הילה של חום נפוצה סביבו גם בשתיקותיו. הוא הוביל אותה קלות בגבה, והמגע האלמנטרי הזה, הג'נטלמני הזה, שכל כך נעדר כבר ביחסים מקצועיים, הרגיע אותה. במאות הקודמות היה מגיע רופא הכפר, מתיישב על יד החולה ומודד לו את הדופק ונוגע בידו. מדי פעם היה מתכופף ומניח את אוזנו ובעצם את ראשו על לב החולה. הרופא הזה של לפני כמה מאות שנים לא ידע הרבה. היו לו ארבעה חמישה כיווני בדיקה והוא הפעיל אותם על שפעת ועל סרטן. הוא היה לא יותר מאשר בובה. ושלווה הם קיבלו עד שיום אחד אמא חזרה הביתה עם גור משוק האיכרים, שורץ פרעושים. " הם מצאו לאחיה בית. לא יכולתי פשוט להשאיר אותה שם ", היא נימקה. אז, רחצנו את הרועה הגרמני השמנמן ממילא, ובמקביל נהיה שורץ פרעושים. של האדם בסוף המאה העשרים."חשבתי שאולי נתחיל בך, עודד. גם אני קראתי את הפרשה בעיתונים אבל אני לא רוצה להיות מושפע ולא שיפוטי. לכן אולי מוטב שתתחיל אתה ותספר את גרסתך." "מה אני יכול להגיד לאשתי? יש כפרה למה שעשיתי? אני לא מתכוון לשקר ולהתפתל. הרומן שכתבו עליו – נכון. אני מוכן לעשות כל מה שדינה תרצה ותדרוש, אני רוצה אותה, אני רוצה שהמשפחה הזאת תחזור למה שהייתה לפני הפרשה. אני מתחרט. גם לרוצחים נותנים חנינה לפעמים, אם הם מביעים חרטה ומפגינים התנהגות טובה