הגועל של מדינה אוקראינית בעמוד של פעיל יהודי אדוארד דולינסקי

beatman

Member


 

ערפל10

New member
האנדרטאות לפוליצאים ומרצחים במדינה הזאת מדברים בעד עצמם

 

ערפל10

New member
מה זה המספרים הללו? כמה אנדרטאות למרצחי אסאס יש ברוסיה?

 
הבאתי קישור למחקר, יש שם את כל המתודולוגיה

כמו כן, אשאל אותך את השאלה הבאה: נניח שבארץ תקום מקבילה של הארגון של אדוארד דולינסקי שתעקוב אחרי גילויי שנאה כלפי הערבים. ואז תקבל דו"ח עם אלפי טוקבקים זועמים ברשתות החברתיות (בייחוד אחרי האונס והרצח של הבחורה מתקוע), תמונה של הקבר של ברוך גולדשטיין, תיאור של מפלגות הימין החל מ"עוצמה יהודית" וכלה ב"איחוד לאומי" שאף הן לא מצטיינות באהדה רבה לערבים וכו' וכו'.
&nbsp
המסקנה של הצופה מן הצד: אוי ואבוי, בישראל כמעט ומתרחש רצח עם. המסקנה של מי שמעורה במציאות הישראלית: דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
 

ערפל10

New member
הנה יצא לך המרצע מין הסק

אין בינינו ובין האוקראינים סיכסוך על שטח כמו שיש לנו עם הערבים. האוקראינים לפני כ-80 שנה בהנהגת בנדרה והנאצים כמוהו פשוט יצאו ורצחו את היהודים שהיו בקירבם, סתם כך, ללא כל סיבה ממשית. ועכשיו המדינה שלהם מהללת את אותם המרצחים. וזה הסיפור כולו. והנה ואתה בא וממציא טיעוני סרק מהיקב ומין הגורן, ברוסיה כך, שם אחרת, עם מספרים מצוצים השד יודע מהיזו ויקיפדיה. מה זה רלוונטי? לכן אני חוזר על השאלה. כמה אנדרטאות למרצחי אסאס יש ברוסיה או בעוד איזושהי מדינה? חוץ מהמדינות הבלטיות כמובן, בהן גם לא חסר.
 
אהה, ברור, הרוסים לא רצחו, פחחחחחחח

את Черная сотня, מן הסתם, המציא בנדרה בכבודו ובעצמו

&nbsp
יש לך איזושהי אובססיה לגבי האוקראינים (או שאולי אתה איזה טרול רוסי מאולגינו?). מבחינתי, כל הגויים הם אותו הדבר, וההבדל בעוצמת האנטישמיות ממדינה למדינה הוא מקרי בהחלט, פעם ככה ופעם אחרת.
&nbsp
מחר החבר שלך פוטין תאשים את ישראל ב"הפלת המטוס בסוריה", ואז העמך הרוסי יצא להפליא את מכותיו ביהודים המקומיים.
&nbsp
האנדרטאות עצמן לא צריכות להטריד איש, כל עוד הן לא גורמות לאירועים אנטישמיים. ועובדה שבינתיים זה לא קורה.
 
כי אוקראינה יותר חופשית מרוסיה, זה הכול

ברוסיה החבר פוטין מחליט איזו אנדרטה להציב, באוקראינה יש עשרות תנועות וזרמים שסוגדים למנהיגים כאלה ואחרים ומציבים להם מצבות ואנדרטאות.
 

beatman

Member
נראה לך שאם ברוסיה היה יותר חופש איזה משוגע היה מצליח

להציב אנדרטה למשת"פ של הנאצים ?
 

beatman

Member
זה נראה זניח ולא כל כך מוכר

נראה לי העם היה מעיף לכל הרוחות פסל כזה ואת מציביו.
 

TaL53

New member
אמרתי כמה פעמים ואני אומר שוב

המדיניות הרוסית היא פונקציונלית- כשצריך אז "נלחמים בפשיסטים ובחונטה הפשיסטית בקייב". כשצריך אז מטפחים כל מיני ארגונים לאומניים שמעלים על הנס את קרסנוב ואת שקורו (משת"פ רוסים עם הנאצים במלחמה). כנ"ל גם האנטישמיות הממסדית הרוסית- היא נועדה בראש ובראשונה לאותת ליהודים שעליהם להיות לויאלים לשלטון, אחרת עוד יזכירו להם מהו אחוז היהודים מקרב המתנגדים לפוטין או איך הרוטשילדים שולטים בעולם.
 

ערפל10

New member
לא מפתיע. כי לגופו של עניין לכבודו סביר להניח שאין מה לאמר

 

TaL53

New member


למדת מטלמון? אם לא כתבתי על משהו אז המשמעות היא ש.. לא כתבתי על משהו.
 
למעלה