הגוף האנדליטי

Nagini Potter

New member
הגוף האנדליטי ../images/Emo182.gif

אוקיי, זה הולך להיות ארוך, תתכוננו מראש... אז זאת דעתי על הגוף האנדליטי: הגוף האנדליטי נשמע לי רעיון מפוקפק במקצת... הוא לא נשמע נוח במיוחד. אוקיי, אז אפשר לרוץ איתו. אז? הוא נורא תקוע כזה... קשה להגיע איתו לכל מיני מצבים יוצאי דופן. כשהם לא רצים, לאנדליטים יש רק שתי תנוחות שהם מסוגלים להגיע אליהן - לפחות כאלה שאני מסוגלת לחשוב עליהן: עמידה, ואולי ישיבה, כשהגוף ה"אנושי" נשאר כאילו עומד, ורק הרגליים במנוחה. אולי זה נשמע לא נורא כל כך, אבל תחשבו לכמה תנוחות יכול הגוף האנושי להגיע, וזה עוד בלי להחשיב תנועות, אלא רק תנוחות: עמידה (ויש כמה סוגי עמידות), ישיבה (ויש איזה עשרים סוגי ישיבות), שכיבה (ואני אתן לכם לדמיין בעצמכם כמה סוגי שכיבות יש...), אפשר לעשות גשר ועמידת ידיים, אפשר להתכופף לרצפה, אפשר לבעוט עם רגל אחת (או עם שתיים, אחרי תרגול מסוים) לאויר, אפשר לעמוד על רגל אחת, אפשר לעשות שפגאט (שני סוגים), אפשר להתכופף ולהתסכל דרך הרגליים (אז מה אם אף אחד אף פעם לא עושה את זה? עדיין אפשר
), אפשר לעמוד על קצות האצבעות כדי להגיע למשהו גבוה, אפשר להתכווץ ולהתחבא מתחת לדברים, אפשר להדחף לתוך מקומות קטנים ולהתכרבל בנוחות בתוך כוך קטן, ואפשר להשכב ולזחול בתוך מחילה צרה, שאין סיכוי שהיית נכנס אליה בעמידה (אתם יכולים לדמיין אנדליט נדחס לתוך מחילונת צפופה, עם הגוף בצורת ר´ שלו?). ואם תוסיפו לכל התנוחות (ויש עוד מליוני תנוחות שלא הזכרתי, אתם יכולים לדמיין בעצמכם) גם תנועות שאפשר לעשות - כל הריקודים והאקרובטיקה והזחילות והקפיצות וסוגי ההליכות למיניהן - הגוף האנושי יכול לעשות מליוני מליונים של דברים שונים, בין אם משתמשים בהם ביומיום, או ברגעים של הימלטות והישרדות, או סתם בשביל הכיף. הגוף האנדליטי הוא תקוע לגמרי - הם לא ממש יכולים לגמרי לרקוד, או להתגנב בזחילה על האדמה, או לשכב ולהתכרבל אחד בשני, או לשבת בשיכול רגליים ולהתכדרר בפינה של החדר ולקרוא... אם הם אף פעם לא יושבים, תחשבו איך נראים אצלם מטוסים, כיתות בביצפר, אולמות קולנוע, (שירותים..) וכו´... קיצר - לא פרקטי. ועוד משהו על הגוף האנדליטי - אבל קצת בנושא אחר - מישהו מוכן להגיד לי אחת ולתמיד מה האורך של הזנב שלהם??? יש להם גוף כמו של סוס והזנב בקצה שלו, כך שהוא צריך להיות די רחוק מהראש שלהם. ובכל זאת, לא רק שהוא מגיע אל הראש שלהם, הוא גם עובר אותו - ועובר אותו מספיק בשביל להניח אותו בנוחות על צוואר של מישהו בלי להצמד אליו לגמרי, ובשביל לנהל דו-קרב-זנבות עם מספיק טווח תנועה.... ועם כמה שהוא ארוך - הוא צריך להיות ממש חזק בשביל לזוז כל כך מהר ובשביל להשאר באויר כל כך הרבה זמן (הזנב, כנראה, מוחזק זקוף רוב הזמן, כי היה כתוב איפשהו שכשהזנב שמוט זה סימן לעצב או חולשה או משהו..), וככל שהזנב ארוך יותר כך הוא חזק יותר - כי יותר קשה להשאיר אותו באויר. כך שהוא צריך כן להיות קצר, ולא ארוך כמו שהיינו יכולים לחשוב. ואם הוא כל כך ארוך וכל כך חזק, אז לא רק שזה יוצא נורא מגושם, זה גם יוצא נורא כבד - ואז יכול להיות שהגוף של האנדליטים יוצא משיווי משקל מרוב הזנב שלהם, ואם לא - אז כשכל המאסה הענקית הזאת מונפת כהרף-עין כל הדרך מאחורי הגוף אל מעבר לקדמת הגוף - זה אמור להוציא את האנדליטים משיווי משקל... להפיל אותם, או להרים אותם לרגע לאויר אפילו. אז מה קורה עם הזנב הזה? נשמע לי רעיון מצוין-אך-לא-מעשי... אתם מוזמנים להוסיף או להתנגד, רק תכתבו כבר משהו!! ושוב סליחה שאני כותבת כל כך הרבה...
לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Does dark have a speed, too?"​

Silver Fox

New member
יעל../images/Emo70.gif סוף סוף רואים אותך פה!../images/Emo82.gif

מה קרה
אה, ובנוגע למה שכתבת...
אני חושבת שבגלל שלאנדליטים יש שיווי משקל בזכות ארבע רגליהם וגם נשק מצוין בזכות זנבם אז זה משתווה לגוף האנושי, על אף כל תכונותיו החיוביות. ובני אדם צריכים ללמוד קראטה במשך כמה שנים כדי שתהיה להם הגנה עצמית, ואנדליטים רק צריכים הצלפת זנב אחת והופ - כבר ליריב שלך אין ראש. ואי אפשר במכת קראטה אחת לכרות למישהו את הראש... אלא אם כן הזרועות שלך עשויות ברזל, כמובן... ובאשר לתנועה - אפילו אקס עדיין לא רגיל לכל התנועות האנושיות, ובגלל כל היכולות של הגוף האנדליטי, הם מכנים את בני האדם "פרימיטיביים" רק בגלל שהם אינם מכירים את גופם טוב.
הזנב, לפי דעתי, באורך מטר-מטר וחצי, משהו כזה... ודרך אגב, תכירו - זה
- קוֹקוֹר הבית.

Axvenom

New member
על האנדילטים יש דווקא הרבה מידע

He stood on four delicate hooves, looking at first glance, like a pale blue or tan deer or anteater, But had a strong upper body, like a mythical centaur, with two small arms and many fingered jand. His face was almost triangular built around two huge , almond-shaped eyes. There was a small verticle slit where his nose sould have been, and nothing ehere his mouth sould have been. From atop his head rose twin horns. Only they were not horns. They each ended in an eye and turned this way and that, independant of his main eyes. He seemed a gentical, quizzical, alomst delicatse. Until you noticed the tail. The tail was like a scorpian´s. It was think, powerful, and ended in a wicked scythe blade that litterly glittered along its razor-sharp edges. (Description from Animorphs #4) אני מעתיק את זה באנגלית כי אן לי כוח לתרגם

Axvenom

New member
והנה אנדילטים שהופיעו בספרים

Axamili-Esgarrouth-Isthil - Part of the Animorphs Prince Alloran-Semitur-Corass - Is Visser 3 and Elfangors first prince Arbon - Elfangors friend, now Taxxon Nothlit (May Be Dead) Prince Breeyar - The commander of the Star Swords fighter squadrons Coaldwin-Ashul-Tahaylik - Was the ship physician on Ascalin Escafil - Invented the morphing technology Captain feyorn - Captain of the Dome SHip StarSword Prince Galuit-Enilon-Esgarrouth - Was the force Commander of thw Andalite Forces on Leera. He had a wife and 3 kids who were killed by the Yeerks Hareeli-Frodlin-Shirianal - Was the Tactical Officer on Ascalin Itileran-Halas-Corain - Is the Assitant of the Head of the Planetry Communications on the Andalite Homeworld Jahar - Prince Alloran´s wife, he also named his ship after her, after she died. Liem-Arrepoth-Terrous - The head of the Andalite Council Captain War-Prince Nerefir - Captain of the Dome Ship GalaxyTree Prince Nescord - Was TO on the Domje Ship StarSword Seerian - A fightwe piolet in the Graysha Nebula Battle Sofor - Taught Elfangor to Tail Fight Prince Seerow - The Andalite who gave Andalite Technology to the Yeerks Samilin-Corrath-Gahar - Captain of the Ascalin, he helperd the Yeerks Garinilan-Estrif-Valad - Came off a Dome Ship with Mertil, stuck on Earth Mertil-Iscar-Elmand - A vecol, shorm of Garfinilan Commander Gonrod-Isfall-Sonilli - Andalite that got stranded on Earth Intelligence Advisor Arbat-Elivat-Estoni - Andalite that got stranded on Earth Aloth-Attamil-Gahar - Andalite that got stranded on Earth Estrid-Corril-Darrath - Andalite that got stranded on Earth

Nagini Potter

New member
טוב, אבל עדיין... ../images/Emo182.gif

אין לי ספק שאנדליט יכול בהחלט לדאוג לעצמו, אם זה קרב פנים אל פנים. אבל לא כל החיים הם קרבות ישירים... מה אם צריך להתגנב לאנשהו? מישהו פה מסוגל לדמיין אנדליט זוחל על האדמה? מתחבא מאחורי שיח? טיפה קשה, לא? וזאת רק דוגמא אחת. יש גם דוגמאות בחיי היומיום - מה הם כבר יכולים לעשות ביחד? רק לרוץ ולעמוד אחד ליד השני? אז לזוג מאוהב תהיה בערך אותה קרבה גופנית כמו לתלמיד ומורו השנוא? בני אדם נורא אוהבים לשבת אחד ליד השני ולזרוק את עצמם אחד על השני (לא, אני לא מדברת על *זה*!!
ראשים כחולים אתם!), למשל - סתם, שתי חברות יושבות אחת ליד השניה ורואות טלויזיה, ואחת שמה את הרגליים שלה על השניה. סתם, בשביל הקרבה. או ששוכבים על הגב ומסתכלים על הכוכבים (מישהו בכלל עושה את זה חוץ מאנשים בסרטים?) ומישהו שם את הראש על הבטן/רגליים/חזה (רק אם זה חזה של בן!) של השני. מה אנדליטים יכולים לשים אחד על השני? יד? עלוב
. ולא ממש נוח. זנב? בשביל זה אנדליט אחד צריך להפנות את התחת שלו אל האנדליט השני. תודה באמת. ואם אנדליט נורא עצוב? הוא יכול להתרסק על המיטה שלו ולקבור את הפנים בכרית? נא-אה, יקיריי. הוא נשאר עומד. ואם הוא נורא שמח, מה הוא עושה? נשאר עומד. למה? כי אין לו משהו אחר לעשות. אז יוצא שלא משנה מה הסיטואציה, האנדליט נשאר בערך באותו מצב. איזה גיוון. ובקשר לאורך של הזנב - זנב באורך מטר? והוא צריך להגיע, בואו נגיד, בערך חצי מטר לפני קדמת הגוף (ואני עוד נדיבה פה, אני חושבת)? אז זה אומר שאורך כל הגוף הסוסי של האנדליט הוא חצי מטר? והראש שלו בערך באותו גובה שאליו מגיע הראש האנושי (ואם לא, אז יותר)? זה יוצא טיפה מעוך, לא? כמו בנאדם עם תחת גדול ומוזר. לא אלגנטי במיוחד. לא, אני חושבת שהזנב הוא המצאה יפה מאוד של אפלגייט, אבל לא ממש מציאותי.... אלא אם כן למישהו יש רעיון אחר? לי זה לא יקרה Nagini Potter
"If you can read this - thank a teacher"​

פלאדין

New member
<----- אסף

וזה לוקח אותנו לשאלה: איזה מן סקס משעמם הם עושים בשביל יצורים תבונתיים... אם יש להם רק ארבע חמש תנוחות.. רגע.. יש אצלהם נקבות בכלל?

Nagini Potter

New member
אני לא חושבת שהם עושים סקס.. ../images/Emo182.gif

טוב, ברור שהם מתרבים איכשהו, אז כנראה שהם כן עושים סקס איכשהו, אבל לא נראה לי שאצלם זה כמו שזה אצלנו.. נראה לי שאצלם זאת סתם עוד פעולה טבעית ולא מעוררת התרגשות, כמו ללכת לשירותים או משהו.. היי, עכשיו כשאני חושבת על זה... איזה חיים משעממים אלה... בלי אוכל, (עם אוכל, אבל בלי טעם, אז מה זה שווה..) ובלי סקס.. הם רק רצים כל הזמן, אלה... מתי פעם אחרונה יצאתם לריצה במקום לאכול שוקולד?
ברור שיש אצלם נקבות... כשהפורום עוד היה חי מישהו סיפר שהאנדליטים מתגלים באיזשהו ספר כשוביניסטים לא קטנים - הם לא מרשים לאנדליטיות (?) להתגייס לצבא וכאלה..... HOW RUDE!!
וגם שהם שולחים את כל הנכים והמוגבלים שלהם למחנות מבודדים, "לטובתם". כן, בטח. אז או שזה לא נכון, או שהאנדליטים הנאצלים דוקא לא כל כך נאצלים... הם גם די סנובים, האמת... טוב, מאוד סנובים. בעצם, אפשר לפענח את זה כסנוביות או כמחסור בידע על זנים אחרים. אפשר לראות את זה איך שרוצים. סנובים, שוביניסטים, גזענים, אטומים, וצרי-אופקין. מצאנו לנו מי שיציל אותנו. טוב, עדיין אפשר לקוות שזה לא נכון, ואנדליטים הם לא באמת ככה.. לא? לי זה לא יקרה Nagini Potter
"The way to a man´s heart is through his sternum."​

Digi Lista

New member
גם בספר 11

עם הסקריו ריפ,אקס מספר שהייתה בכיתה שלו אנדליטית(בהתחלה נאמר ואחר כך ג´ייק מוודא בסוף עם אקס וזה מתברר כנכון),אז יש אנדליטיות-ולמה שלא יהיו בעצם? לגביי השאלה עם הסקס נראה לי שזה לא היה לצורך קבלת תשובה אלא לצורך צחוק ולכן חבל להתייחס אליה(אני אשמח לקבל תיקון שאני טועה)

Silver Fox

New member
אם כבר מדברים על זה...../images/Emo82.gif

איך יירקים מתרבים
אני בטוחה שיש יירקיות נקבות. מה עם דריין
אז מה, הם מתרבים בעזרת קרני הקנדרונה או שהם עושים סקס...

Axvenom

New member
דיברנו כבר על זה מזמן

יירקים לא נולדים אלא יירקים מושצים, ולגבי המין - המין של היירק ניקבע על פי המארח,

Axvenom

New member
קבלי תיקון:: מושרצים,

אני מנסה לכתוב מהר וזה לא תמיד הולך לי

Nagini Potter

New member
זה משהו עם שלושה יירקים...../images/Emo182.gif

שהם מתאחים ואז מזה יוצאים מלא יירקונים תינוקים קטנים ואולי גם חמודים. או שסתם המצאתי את זה איכשהו?
לי זה לא יקרה Nagini Potter
"IF YOU´RE GOING THROUGH HELL - KEEP GOING." -Winston Churchill​

Visser Three

New member
הנה דעתי על הטקסונים:

אני חושב שהטקסונים לא מתרבים עם זכר ונקבה אלא המלכה הטקסונית מטילה ביצים שמהם יוצים טקסונים קטנים (ומגעילים), אני חושב ככה בגלל ש... זוכרים בספר שבע כשהאלימסט לקח את האנימורף לעתיד והם ראו שכדור הארץ הירוק שלנו הפך ל"כוורת טקסונים", יש למישהו משהו להוסיף?

Nagini Potter

New member
כן. ../images/Emo182.gif

הטקסון הזה מגעיל. אה, וגם נראה לי שאתה צודק - נראה לי שאפלגייט מתכוונת שהטקסונים הם חיות כוורת, כמו דבורים ונמלים. וסתם שאלה - מה בדיוק הפחד הכי גדול של טוביאס?
לי זה לא יקרה Nagini Potter "שמרני אל מידידיי עם אויבי אסתדר בעצמי."

Axvenom

New member
אני מנחש

שטוביאס חוזר לברכית היירקים למקום שהוא נתקע בתור ציפור, איזו סיבה אחרת יש לו להשתנות לטקסון למישהו יש השערה אחרת

Silver Fox

New member
היי!../images/Emo82.gif

למי שלא שם לב, לא הייתי כאן כמה ימים, דבר שלא אופייני לי. זה בגלל שהמחשב שלי היה בתיקון, התקינו לי דברים חדשים יותר ומהירים יותר ועכשיו האינטרנט יהיה טוב יותר! סתם, רציתי שתדעו. צ´או.

Silver Fox

New member
יאק../images/Emo5.gif../images/Emo82.gif

אף פעם לא חשבתי על התרבויות של טקסונים ויירקים, אבל עכשיו שאני חושבת על זה, זה מגעיל
אני חושבת שאולי היירקים עושים סקס. כלומר, בטוח יש יירקיות נקבות... מה עם ספר 8, עם דריין? אולי המין לא תלוי במארחים. אולי ליירקים מינים משלהם. בטח יש המון הורק באג´יריות למשל כמו קט הלפאק... ויכול דווקא להיות שזה תלוי במארח - כשהם צריכים להעמיד פנים שהם בני אדם נורמלים, הם מדברים בלשון מין המארח, אבל כשהם נמצאים בין היירקים הם מדברים בלשון היירק. אבל יש לזה ניגוד: בספר 15, כשמרקו מוצא את אימא שלו, היירק אומר: "המארחת שלי עושה לי צרות... אבל אני לא נותנת לצרחות וליללות שלה להפריע לי..." גם כשהוא בין חבריו היירקים, היירק דיבר בלשון נקבה. אז או שהוא כבר התרגל למארחת, או שזה באמת היה יירקית נקבה. מה דעתכם? ולקח לי הרבה זמן לכתוב את זה אז נא להגיב!!!

יאקומו

New member
מממ...

אני חושבת שוויסר אחת היא נקבה, גם בגלל מה שכתבת, וגם בגלל שקוראים לה וויסר אחת...

למעלה