Nagini Potter
New member
הגוף האנדליטי ../images/Emo182.gif
אוקיי, זה הולך להיות ארוך, תתכוננו מראש... אז זאת דעתי על הגוף האנדליטי: הגוף האנדליטי נשמע לי רעיון מפוקפק במקצת... הוא לא נשמע נוח במיוחד. אוקיי, אז אפשר לרוץ איתו. אז? הוא נורא תקוע כזה... קשה להגיע איתו לכל מיני מצבים יוצאי דופן. כשהם לא רצים, לאנדליטים יש רק שתי תנוחות שהם מסוגלים להגיע אליהן - לפחות כאלה שאני מסוגלת לחשוב עליהן: עמידה, ואולי ישיבה, כשהגוף ה"אנושי" נשאר כאילו עומד, ורק הרגליים במנוחה. אולי זה נשמע לא נורא כל כך, אבל תחשבו לכמה תנוחות יכול הגוף האנושי להגיע, וזה עוד בלי להחשיב תנועות, אלא רק תנוחות: עמידה (ויש כמה סוגי עמידות), ישיבה (ויש איזה עשרים סוגי ישיבות), שכיבה (ואני אתן לכם לדמיין בעצמכם כמה סוגי שכיבות יש...), אפשר לעשות גשר ועמידת ידיים, אפשר להתכופף לרצפה, אפשר לבעוט עם רגל אחת (או עם שתיים, אחרי תרגול מסוים) לאויר, אפשר לעמוד על רגל אחת, אפשר לעשות שפגאט (שני סוגים), אפשר להתכופף ולהתסכל דרך הרגליים (אז מה אם אף אחד אף פעם לא עושה את זה? עדיין אפשר
), אפשר לעמוד על קצות האצבעות כדי להגיע למשהו גבוה, אפשר להתכווץ ולהתחבא מתחת לדברים, אפשר להדחף לתוך מקומות קטנים ולהתכרבל בנוחות בתוך כוך קטן, ואפשר להשכב ולזחול בתוך מחילה צרה, שאין סיכוי שהיית נכנס אליה בעמידה (אתם יכולים לדמיין אנדליט נדחס לתוך מחילונת צפופה, עם הגוף בצורת ר´ שלו?). ואם תוסיפו לכל התנוחות (ויש עוד מליוני תנוחות שלא הזכרתי, אתם יכולים לדמיין בעצמכם) גם תנועות שאפשר לעשות - כל הריקודים והאקרובטיקה והזחילות והקפיצות וסוגי ההליכות למיניהן - הגוף האנושי יכול לעשות מליוני מליונים של דברים שונים, בין אם משתמשים בהם ביומיום, או ברגעים של הימלטות והישרדות, או סתם בשביל הכיף. הגוף האנדליטי הוא תקוע לגמרי - הם לא ממש יכולים לגמרי לרקוד, או להתגנב בזחילה על האדמה, או לשכב ולהתכרבל אחד בשני, או לשבת בשיכול רגליים ולהתכדרר בפינה של החדר ולקרוא... אם הם אף פעם לא יושבים, תחשבו איך נראים אצלם מטוסים, כיתות בביצפר, אולמות קולנוע, (שירותים..) וכו´... קיצר - לא פרקטי. ועוד משהו על הגוף האנדליטי - אבל קצת בנושא אחר - מישהו מוכן להגיד לי אחת ולתמיד מה האורך של הזנב שלהם??? יש להם גוף כמו של סוס והזנב בקצה שלו, כך שהוא צריך להיות די רחוק מהראש שלהם. ובכל זאת, לא רק שהוא מגיע אל הראש שלהם, הוא גם עובר אותו - ועובר אותו מספיק בשביל להניח אותו בנוחות על צוואר של מישהו בלי להצמד אליו לגמרי, ובשביל לנהל דו-קרב-זנבות עם מספיק טווח תנועה.... ועם כמה שהוא ארוך - הוא צריך להיות ממש חזק בשביל לזוז כל כך מהר ובשביל להשאר באויר כל כך הרבה זמן (הזנב, כנראה, מוחזק זקוף רוב הזמן, כי היה כתוב איפשהו שכשהזנב שמוט זה סימן לעצב או חולשה או משהו..), וככל שהזנב ארוך יותר כך הוא חזק יותר - כי יותר קשה להשאיר אותו באויר. כך שהוא צריך כן להיות קצר, ולא ארוך כמו שהיינו יכולים לחשוב. ואם הוא כל כך ארוך וכל כך חזק, אז לא רק שזה יוצא נורא מגושם, זה גם יוצא נורא כבד - ואז יכול להיות שהגוף של האנדליטים יוצא משיווי משקל מרוב הזנב שלהם, ואם לא - אז כשכל המאסה הענקית הזאת מונפת כהרף-עין כל הדרך מאחורי הגוף אל מעבר לקדמת הגוף - זה אמור להוציא את האנדליטים משיווי משקל... להפיל אותם, או להרים אותם לרגע לאויר אפילו. אז מה קורה עם הזנב הזה? נשמע לי רעיון מצוין-אך-לא-מעשי... אתם מוזמנים להוסיף או להתנגד, רק תכתבו כבר משהו!! ושוב סליחה שאני כותבת כל כך הרבה...
לי זה לא יקרה Nagini Potter
אוקיי, זה הולך להיות ארוך, תתכוננו מראש... אז זאת דעתי על הגוף האנדליטי: הגוף האנדליטי נשמע לי רעיון מפוקפק במקצת... הוא לא נשמע נוח במיוחד. אוקיי, אז אפשר לרוץ איתו. אז? הוא נורא תקוע כזה... קשה להגיע איתו לכל מיני מצבים יוצאי דופן. כשהם לא רצים, לאנדליטים יש רק שתי תנוחות שהם מסוגלים להגיע אליהן - לפחות כאלה שאני מסוגלת לחשוב עליהן: עמידה, ואולי ישיבה, כשהגוף ה"אנושי" נשאר כאילו עומד, ורק הרגליים במנוחה. אולי זה נשמע לא נורא כל כך, אבל תחשבו לכמה תנוחות יכול הגוף האנושי להגיע, וזה עוד בלי להחשיב תנועות, אלא רק תנוחות: עמידה (ויש כמה סוגי עמידות), ישיבה (ויש איזה עשרים סוגי ישיבות), שכיבה (ואני אתן לכם לדמיין בעצמכם כמה סוגי שכיבות יש...), אפשר לעשות גשר ועמידת ידיים, אפשר להתכופף לרצפה, אפשר לבעוט עם רגל אחת (או עם שתיים, אחרי תרגול מסוים) לאויר, אפשר לעמוד על רגל אחת, אפשר לעשות שפגאט (שני סוגים), אפשר להתכופף ולהתסכל דרך הרגליים (אז מה אם אף אחד אף פעם לא עושה את זה? עדיין אפשר
"Does dark have a speed, too?"