S ShukyD New member 11/12/06 #162 המירמור!! מה רע באמריקה? תראה לי משהו טוב שהבריטים המציאו! ולא, הארי פוטר זה לא טוב!
M maymayush New member 11/12/06 #174 ואת המבטא הבריטי../images/Emo99.gif. אוקיי... אז הם לא בדיוק המציאו את זה אני מניחה, זה יותר נוצר... אבל מילא.
ואת המבטא הבריטי../images/Emo99.gif. אוקיי... אז הם לא בדיוק המציאו את זה אני מניחה, זה יותר נוצר... אבל מילא.
M meshugait New member 11/12/06 #188 אה וגם את החולצה האת שכתוב "החבר שלי היה בלודון ואני קיבלתי רק את החולצה המעפנה הזאת" הא הא הא
S ShukyD New member 11/12/06 #189 מה זה נימוס, חבל על הזמן הם מהמאופקים האלה שהם לא באמת מנומסים ונורא חשוב להם איך רואים את זה מבחוץ וזו הצביעות הכי גדולה בעולם ועכשיו גם רוצחים להם זונות
מה זה נימוס, חבל על הזמן הם מהמאופקים האלה שהם לא באמת מנומסים ונורא חשוב להם איך רואים את זה מבחוץ וזו הצביעות הכי גדולה בעולם ועכשיו גם רוצחים להם זונות
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/12/06 #175 האנגלים המציאו את הנסיך ויליאם..... חחחח אפילו יש לי חולצה כזאת- הדבר הכי טוב באנגליה הוא הנסיך ויליאם ואוטובוס מגניב כזה של לונדון
האנגלים המציאו את הנסיך ויליאם..... חחחח אפילו יש לי חולצה כזאת- הדבר הכי טוב באנגליה הוא הנסיך ויליאם ואוטובוס מגניב כזה של לונדון
J johnnyshambik123 New member 11/12/06 #177 ../images/Emo2.gif../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif הארי פוטר לא טוב?! הארי פוטר טוב. יש את אראגון... זה גם שלהם לא?
../images/Emo2.gif../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif הארי פוטר לא טוב?! הארי פוטר טוב. יש את אראגון... זה גם שלהם לא?
M maymayush New member 11/12/06 #183 אי אפשר לא לאהוב את השיר הזה. הוא פשוט יפה מדי . ירש את הכישרון של האבא? לפחות קצת אני מניחה.
M maymayush New member 11/12/06 #202 הגזמת לגמריי... וזה ממש לא קשור לזה שהוא הבן של... דווקא בהתחלה לא אהבתי. לקח לי זמן להתרגל. אבל נו, "על טעם ועל ריח אפשר בקלות להתווכח, ולפעמים זה אפילו די כיף... אבל כדי לא לקלקל את שרשור הסינגלס החמוד הזה אז לא נתווכח עכשיו".
הגזמת לגמריי... וזה ממש לא קשור לזה שהוא הבן של... דווקא בהתחלה לא אהבתי. לקח לי זמן להתרגל. אבל נו, "על טעם ועל ריח אפשר בקלות להתווכח, ולפעמים זה אפילו די כיף... אבל כדי לא לקלקל את שרשור הסינגלס החמוד הזה אז לא נתווכח עכשיו".
M meshugait New member 11/12/06 #206 לא לא לא על טעם וריח עם יואב יש להתווכח! אם הוא מדבר שטויות כמובן
M maymayush New member 11/12/06 #211 אבל אבל... זה שירשור סינגלס... הוא שמח ומגניב. למה לקלקל עם וויכוחים? (חוץ מזה... אני צודקת והוא טועה. הוויכוח גמור )
אבל אבל... זה שירשור סינגלס... הוא שמח ומגניב. למה לקלקל עם וויכוחים? (חוץ מזה... אני צודקת והוא טועה. הוויכוח גמור )