הגיג.....

nirits1

New member
הגיג.....

האם הייתם מעדיפים כנות גמורה של בחור שאתם יוצאים איתו (וכשאני אומרת כנות גמורה אני מתכוונת שהוא אומר את הדברים בצורה הכי ישירה שיש גם אם היא פוגעת, אבל אין המטרה לפגוע אלא לומר את האמת כמו שהיא) או שיעגל לכם פינות? כלומר שיהיה פחות כנה... ולמה אני שואלת? יצאתי עם בחור, שהיו בו הרבה דברים שחיפשתי בגבר. בשלב כשלהו הייתה שיחה ובשיחה הוא אמר דברים מאוד ישירים (ובדיעבד קצת פוגעים) ללא כוונה חלילה לפגוע. מצד אחד הערכתי אותו על הכנות והישירות ומצד שני כעסתי על מה שאמר....וזה גרם לי לחשוב מה עדיף? כנות וישירות או צביעות?

אני מעדיפה כנות

בגדול מעדיפה לדעת למה לא מאשר לשבור את הראש למה לא... אין לי בעיה עם זה כי אני מאוד מודעת לעצמי, לחסרונות שלי וליתרונות שלי..ולכן קשה לפגוע בי, בייחוד כל עוד לא מעורבים רגשות ...

phizik

New member
אני עדיף כנות,בין אם בתחילת קשר

או לאורכו,תקשורת שמבוססת על צביעות היא תקשורת נכה לדעתי. אמנם תמיד אפשר לנסות ולהגיד בצורה הכי עדינה שאפשר אבל יש מצבים שהפגיעה היא לא נמנעת. צריך לנסות ולהבין מאיפה מגיעה הכנות ולאיזה מטרה. מן הסתם בן זוג שפגע בך ע"י אמירת אמת כלשהיא מטרתו היא ליידע\לאתגר\להבהיר אבל לא לפגוע. כל עוד הכנות לא נוגעת למה שהוא עשה לחברה שלך אתמול אז אין בעיה.
לכל מי שלא מבין המשפט האחרון הוא בגדר הומור בלבד!!!!

straycat

New member
השילוב המנצח: כנות + טקט

יש אפשרות לשמור על כנות, ויחד עם זאת, להיות עדינים ולנהוג בטקט. אמנם, מדובר באמנות
, אבל כל אחד מוזמן לנסות את כוחו... הכלל החשוב ביותר: לעולם, מעבירים ביקורת רק בארבע עיניים. בפורום יותר רחב זה עלול להיתפס כהשפלה.

shirygo

New member
../images/Emo45.gif כנות היא חשובה מאוד וגם הדרך

בה אומרים את הדברים גם מאוד חשובה. מבחורה כנה ובוטה באופן טבעי, שלמדה (קצת) לרסן את עצמה.

M a x i1

New member
../images/Emo12.gif

זה אומר שלא התאמצת מספיק חביבי... אני מכירה דווקא הרבה דברים שיספקו אותנו

מצטער....

יש לי "קצת" נסיון ויודע שתמיד זה היה ותמיד יהיה ועד שנשים לא יפנימו חלק מעובדות החיים הן תשארנה לבד! או גרוע מכך

M a x i1

New member
וואלה

נראה לי שאתה מתאים לפמיניסטית הזו..איך קוראים לה. דרור משו? מדהים ההכללות האלו..מדהים...

M a x i1

New member
איומים בפורום? ../images/Emo12.gif

אמאל'ה אני מפחדת
בחברות אחותי...

straycat

New member
לכולנו יש ניסיון...

לחלקנו, קצת יותר משלך. העובדות הן: א- לא כל הנשים לבד. ב- מצב גרוע יותר מלהיות לבד הוא להיות עם בן-זוג לא מתאים. ב- האשמות חד-צדדיות לא יובילו אף אחד לשום מקום. ג- אם נדמה למישהו שביכולתו לשנות את כל הנשים... בעיה שלו.

כנותתתתתתתתתת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אך מאוד קשה למצוא אחד כזה
בחיפוש האחד הזה

למעלה