הגיג.....

M a x i1

New member
בהחלט מעדיפה כנות

ומעדיפה להיפגע עכשיו רגעית, מאשר לגלות בדיעבד אחרי ה"קשר" ש"לא היה נעים" לבחור והוא נשאר איתי כי לא היה כנה איתי ואמר לי מילים כדי שלא אפגע ממנו, היה איתי צבוע. אני רוצה גבר אמיתי, שאם אני לא מתאימה לו שיגיד לי בפנים שזה לא זה ולא יתחיל לגרור את הקשר סתם...אבל זה כ"כ לא קל לחתוך, זה הדבר הכי קשה בעולם, באמת. במיוחד כשהקשר כבר מבוסס ויש רגשות. אני לא מדברת אחרי דייט או שניים

MaYcHuK

New member
כאחת שאומרת הכול כמובן תוך כדי

התאמצות למצוא את המילים העדינות אבל אומרת הכול מעדיפה להרגיש צביטה קטנה בלב ועדיין לשמוע את האמת.... לא משנה מהי - רוצה אותה כמו שהיא . ואל תבנו לא נכון - מציאת המילים הנכונות לא אומר לעגל פינות

דרורk

New member
כנות ורק....כנות...

היה איתך כנה הבחור...כל הכבוד...אבל למה הוא היה כנה זה כבר שאלה אחרת... אסור לשכוח כשאדם לא בא לו על משהו מסויים הוא לא מפחד לדבר בכנות...להבדיל מאדם שבא לו על משהו והוא מפחד להביע את זה... היית צריכה להביט בו בעיניים כשהוא אמרת את מה שאמרת והיית צריכה לחפש למה הוא כל כך כנה...

יפעת*

New member
אפשר להפגע

גם מחוסר כנות אני בעקרון בעד כנות, אבל אף פעם לא מזיק להוסיף לה גם טקט. אפשר לומר את כל האמת בכל מני דרכים.

gilad269

New member
עדיף כנות

עדיף תמיד להיות כנה.גם אם את כועסת מה את מעדיפה גבר שלא יהיה כנה?

לא רוצה כנות

לפי מה שאתם אומרים כנות זה להגיד למה לא מעוניינים. לא רוצה לדעת למה הוא לא מעוניין, במיוחד אם אני מעוניינת בו, זה מעליב ומשאיר לי מחשבות רעות בערך לשבוע, עד שהבטחון חוזר. לא רוצה לדעת למה הוא לא מעוניין! פשוט תגיד שלום וביי

טוב, זה עניין של אופי

דווקא כמי שכן שלמה עם עצמה, אני זוכרת שבפעם היחידה שדחו אותי בלי שידעתי למה, פשוט שברתי את הראש וזה ביאס אותי, וכשהתברר לי בשלב מאוחר יותר מה היתה הסיבה, הוקל לי :) כי ברגע שאת שלמה עם עצמך, ובואי נניח שאת ספונטנית, כן? סתם דוגמא. ואת יודעת שמישהו לא מסתדר עם התכונה הזאת בך. אז זה לא יכול לפגוע בך. ואם זה משהו שגם את לא שלמה איתו או חושבת שצריך לעבוד עליו, אז ניתן להתייחס לזה כאל ביקורת בונה, ולשפר.. אני בעד לדעת וליידע, כמו שנאמר כאן, שילוב של כנות וטאקט.

למעלה