הגיעו דיסקים חדשים בUFO ^^

sonaku

New member
הגיעו דיסקים חדשים בUFO ^^

הרבה של דיר אנ גריי,אוסף של מאליס מיזר,חדשים של גאקט,מיאבי (נדמה לי שגם 2 דיוידיים) ודיסק אחד של אוטדה היקארו (שהוא שלי אגב XDD) אני הזמנתי ממזמן את הדיסק הזה,שלא תעזו לקנות לי אותו! >< דיפ ריבר של אוטדה~ ומיאביזם של מיאבי ~_^ ניא~~ איימ סו הפי ^_^

Anifrit

New member
D:

סליחה על הבורות אבל... אני מבינה ש UFO זאת חנות... X: היא בארץ במקרה? ואם כן אז איפה? D: ואם יש אתר אז עוד יותר טוב ^0^ אה ודרך אגב, אם אני לא טועה הפורום חדש יחסית (תקנו אם אני טועה) אז מזל טוב ובהצלחה :) תודה מראש ^_^

Anifrit

New member
אה כן, ואם כבר

אז כבר זה לא ממש קשור אבל אני חדשה בנושא ויש לי שאלה אממם.. מיאבי הומו במקרה? X:

Nittle Grasper

New member
כולנו רוצים לדעת.

וגם פורומים בחו"ל אבל הגענו למסקנה שהוא סטרייט שעושה פאנסרביס על הבמה או בי XD ועד כמה שאני יודעת UFO זאת חנות בדיזינגוף, ואני בהחלט מתכוונת לבקר בה ולעשות עליה פשיטה קלה D:

היא בדיזנגוף?!0__0

הייתי אתמול בדיזינגוף סנטר. הייתי באוטאקו וקניתי כמה מנגות, כמעט קניתי דיסק של צ'וביטס עד שהבנתי שזה גם עם מנגינות מהסידרה=.='' זכרתי שאמרתם שיש חנות עם מוזיקה יפנית בדיזינגוף סנטר ולא זכרתי את שמה, אמרתי לאחד המוחרים באוטאקו שאני שמעתי על עוד חנות שמוכרים בה מוזיקה יפנית בדיזנגוף סנטר והם אמרו שהם חושבים שאוטאקו היא החנות היחידה=[ אם הייתי זוכרת את השם הייתי יכולה לקנות שם אתמול!><

Hikaru

New member
למה שמוכר באוטאקו יעזור לחנות אחרת?

XDDDDDD

SuLeRu

New member
תשובה

הפורום הזה לא ממש חדש או שכן. הוא כבר כמה חודשים... ובקשר למיאבי הוא לא הומו (אסור לו) זאת אומרת הוא מתנשק עם גברים וכל זה אבל בהופעות בישביל ההצגה אבל כך הוא לא הומו הוא מעדיף יותר בנות. (אסור לו להיות הומו.... כי אני מתה עליו!!! חח
) בידיוק עכשיו אני שומעת שירים שלו :)

SShiRaS

New member
למה השאלה אם מיאבי הומו

מעסיקה כל כך את כולכם?!?! who the fuck cares?????? הוא עושה מוזיקה טובה וזהו.

SuLeRu

New member
נכון אבל

אני לא ההיתי רוצה שמיאבי יהיה הומו אפילו שלא אכפט לי כזה.. אבל לא יודעת יש בו משהו שלא ההיתי רוצה שהוא יהיה הומו....

Nurmidor

New member
מה זה משנה?

זה לא כאילו את הולכת להתחתן איתו, נכון?

Keitarou

New member
ם.ם אני במקומך הייתי נזהר... >.>

תגידי את זה לפאנגירל הלא נכונה וימיך ספורים... P=

Nurmidor

New member
חהחה, נראה אותן באות!

אני מוכנה D< *יושבת מתחת לשולחן*

SuLeRu

New member
הלוואי

טוב רק על זה אני חולמת
לפחות עם הוא לא הומו יש לי סיכוי

Envious

New member
אני מעדיפה שהוא יהיה הומו ~ ../images/Emo23.gif

מאשר שיהיה עם איזה יפנית מציקה !! אחרת אני ארה לה בראש ואוכל לה את המוח! @#!*$@*(!@$

oracle

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

UFO זו חנות הנמצאת בדיזנגוף סנטר, פרטים נוספים תמצאי בלוחות.. הפורום די חדש, בערך חודש וחצי, אבל לפניו היתה לנו קומונה במשך איזה שנתיים ^^ ובקשר למיאבי, היה לנו דיון על השאלה הזו~~ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1578&msgid=80506210 ספרי קצת כל עצמך, איזה להקות את אוהבת?

sonaku

New member
המ..תשובות? תשובות! XD

כן הUFO זה בארץ,בת''א. דיזינגוף סנטר. לא ידוע לי אם יש אתר..^^'' כן פורום יחסית חדש,היינו קומונה והתרחבנו ^_^ מיאבי לא הומו,הוא בי. אישית לפי מה שהבנתי..הוא מעדיף בנות ועם בנים הוא מתנשק סתם בשביל השואו ~_^ מצטטת את חברתי:''גם אני הייתי רוצה להיות זמר יפני סקסי והומו שמתנשק עם כל הבנים השקסיים על הבמה,ועוד לקבל על זה כסף T_T'' כולנו,כולנו ;;

למעלה