הגיעו דיסקים חדשים בUFO ^^

Anifrit

New member
אה אני בת ^^

ואיזה דיסק של מיאבי אתם הכי ממליצים? ממש תודה על העזרה

sonaku

New member
איזה מהם? ^^;

יש את מתן,יש אחד עם מבטא XD ויש אחד חדש,בלונדיני כזה..נראה לי הוא בן איזה 19 ככה,צעיר ס.ס לא ידעתי שהוא עובד שם..אז חשבתי שהוא מתחיל איתי XDDDD

Envious

New member
אומיגוד !!! יש !! אבל אני מפחדת

להכנס לשם !~_~ המוכר לא אוהב אותי חח

sonaku

New member
איזה מהם?XDD

למה? הם חמודים ^^ אני כל הזמן רואה אותם ._.;

Envious

New member
חחח כן בהתחלה הם היו שניהם נחמדים :

:X ואני בטוחה שזה היה נשאר ככה חחח פשוט השכרתי משם את הסרט של פמא(טיפשה שכמותי לא יכולתי להתפאק~) ב-20 ש"ח ואמ.. זה לא עבד חח גם כי זה היה צרוב והDVD שלי אהבל.. בקיצור אמרתי לאבא שלי שיחזיר את זה ויבקש את הכסף בחזרה, ומאז כל פעם שאני נכנסת לשם לא נעים לי, והוא מסתכל עליי וצוחק או משהו .. אז אני בודקת לפני שאני נכנסת ..<< אבל אם יש מיאבי אני לא שמה זין! אני נכנסת לשם עם הרוסי הצמוד שלי חח

limmay

New member
רוסי צמוד?..XDDD נהנודה

פסיכית..>>" ככה את לנצלת אותו..? חחח ושימי ז** על המוכר הזה!!!!>< למה שיצחק עלייך בכלל?.. יש סיבה?.. כי הסיבה הזאת לא נשמעת לי הגיונית..

Envious

New member
עזבי ~_~ בואי איתי פעם הבאה !!!

ותנשכי אותו או משהו חחח

limmay

New member
XDDDD נהנודה

אני נושכת רק אנשים שאני אוהבת.. ^_^ לא מכניסה דברים מזוהמים לפה..X_X ... .... ..... ...... ....... ........ ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . נכוע מגניב?..X_X זה מה שקורה כשממשששש משעמם ואין מה להגיד..>>" אני רוצה לחזור לימים שחלמתי כל לילה על טושייהההה!!! זוכרים שהייתי מספרת לכם את החלומות שלי!?!?! TTOTT זהוא!! הם נטשו אותי!!! ועוד איזה נטישה! אפילו לא מזכירים את השם שלו בחלום!! לא חשבתי עליו לרגע בחלום!! לא על ג'יירוק! שום דבר! רק סיוטים וחלומות מוזרים רודפים אותי..X_X טוב !! טוב!! אני שותקת!!>< ביי...>>"

למעלה