הגיעו הזמן, ה
שלכן כאן

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
הגיעו הזמן, ה../images/Emo32.gif שלכן כאן ../images/Emo13.gif

e t a

New member
מה המצב??-->

תגידו, אתן שומעות 103FM? בשבועיים האחרונים מצאתי את עצמי מכור לתחנת רדיו הזאת!! כאילו.. כמעט ברצף יש אחלה תוכניות! בבוקר שי ודרור, אח"כ ב12 זהבי עצבני, דידי לוקאלי, ורדה רזיאל ז'קונט.. ואפילו מיכל דליות ביום שישי! חח לא יודע, אישית אני נהנה מכל רגע =] חוץ מזה התחלתי השבוע ללמוד סייעות שיניים במרפאה של אבא שלי, שבוע הבא אחליף את הסייעת כי אני כבר די משופשף והכל.. מקווה שיילך בסדר, זה יותר מורכב ממה שזה נראה! חח ^^

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חח.

אני לא שומעת בכלל רדיו או משהו.XD פעם שמעתי מידי פעם דידי הררי~או איך שלא כותבים~ אבל זה היה בתקופה שהייתי בבית ספר ויהיה הסעות.XD בכללי לא יוצא לי בכלל לשמוע ואין לי מושג איך להגיע לזה אפילו.XD וואי, זה מזכיר לי. מלא זמן לא נכנסתי לאתר 100FM או ל99 או שזה 90? לא יודעת זה עברית אז אני לא נכנסת לשםXD ויוו ערוצי המוזיקה ביס,MTV וכו' חח, אני צריכה לעשות שם סיור.XD בהצלחהה!!! תספר לנו איך הלך לך! מתי אתה מתגייס?

e t a

New member
חח את הבנאדם הכי מבולבל שפגשתי ../images/Emo6.gif

נראה לי שאת מתכוונת לאתר רדיוס 100 FM, באמת אחלה אתר למוזיקה

e t a

New member
תשובה-->

לצערי, לא התגייסתי
כך שאני כרגע בתהליכים להתחלת שירות לאומי. אז אל תדאגו, אני נשאר איתכם עוד הרבההה זמן

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif יאא , עוד אחד שהצבא בעט בו החוצה.XD

מותר לשאול למה? :)

e t a

New member
חח כן.. ../images/Emo195.gif

לפני שלוש שנים היה לי קטע של דכאון, ובגלל שהייתי מטופל בבי"ח שניידר אז הם זימנו אותי לקב"ן והוא החליט שעדיף לא לגייס אותי בגלל ההיסטוריה שלי והמליץ לי לעשות שירות לאומי. הוא אמר שהמסגרת הצבאית עלולה להחזיר את מה שהיה לפני שלוש שנים... אמרתי לו שזה אדיוטי ושכל הסיפור היה בגלל שההורים שלי התגרשו ורצו שיהיה לי טיפול כדי שזה לא יפגע בי.. חח.. אמרתי לו שאני כשיר לשרת ורוצה לשרת והוא אמר שעדיף לי התנדבות איפושהו. חח הסיפור המלא

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חחח, אהה.

הבנתי. D: אני מקווה ששרות לאומי לא יזרוק ואתך גם.XD אך.. הצבא לפעמים כ"כ דביל. ^^"

Mana Sama

New member
צ'אלום DD:

המנהל הנחמד שלהם הזכיר לי נשכחות,אז באתי לביקור קצר~ מה קורה? ^-^

Mana Sama

New member
*שלכם

למרות שנראה לי שאין פה עוד בנים חוץ ממנו,אני טועה? O:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שלום שלום ../images/Emo13.gif

התגעגענו נורא
כ"כ כיף לראות אותך בפורום - ברוכה השבה :) אני מאוד מקווה שנראה אותך כאן לעיתים קרובות XD

Mana Sama

New member
תהילה! 3>

וואי,מוזר שיש לי את כולכם במסן ואנחנו עדיין בקושי מדברים..*מעמידה את עצמי בפינה* התגעגעתי ^^

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אה!!! אני זוכרת אותך!!

בערך.XD הכול טוב ואיתך?D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif חח נווו.

כולם יודעים שיש לי חרא זכרון אז זה כבר צריך להיות משהו טוב. פשוט שחכתי את השם שלך, לפחות אני מודע בזה.XDD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif 0: שתוק חנפן.

יא!! ידעתי שזה היה בכוון הזה. D: זכרתי משהו עם ס' חחח. P:

e t a

New member
חח אני? חנפן? לא אשמתי שיש לי זכרון טוב ../images/Emo3.gif

למעלה