הגיעו הזמן, ה
שלכן כאן

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
ביקור קצר? למה ככה? ../images/Emo10.gif

חח מתגעגעים.. ונראה לי שכולם פה מהתקופה שלך, ככה שאת מבורכת בבואך (כלומר, בחזרתך) לקהילה

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifבדמיונך הפרוע אולי XD

אני פה פחות משנה..

Mana Sama

New member
אז כנראה שהייתי פה לתקופה קצרה

אני לא סתם זוכרת אנשים ._.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif משעמם לי ובא לי אחד חדש!

חח כאילו, נו איך קוראים לזה. סמיילי ראשי חדש במקום
. איזה כדי לי? 3:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo26.gifיחחס, הצילוווו../images/Emo36.gif

XD אולי אני האמץ את זה? >>
או את....
או להשאר עם זה? >>
?XDאלף

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif וואי -.-" תודה.

נונו, תעזור. חח אני לא רוצה משהו שהיה לי.:)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif הבועה הייתה לי והמכשפה..

גדולה מידי. חחח, אני רוצה מאמוץ קטן. ^^

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אולי זה - ../images/Emo42.gif / ../images/Emo203.gif / ../images/Emo142.gif

או שתלכי על הגולגולת

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חח לא נראלי הבנתם, אני אל רוצה משהו..

גדול! ואלה גדולים! נראלי אני אפרוש לשפתון או שאני אשאר עם מה שיש לי.D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo27.gifיש לי שאלה לבנות.P:

טוב, גם עם בנים מעוניינים ~מי שיש פה, האמדניהאמ~ אז בלשון זכר~שיהיה. כולכם משתמשים פה באיפור נכון? D: אז השאלה שלי היא כזאת, בקשר לאיפור והכול. ולא בקטע של כמה שמים ודברים כאלה. השאלה שלי היא עם אתם משתמשים באיפור ובמוצרי קוסמטיקה? ושאני אומרת איפור הכוונה להכוול, אפילו לדברים בדיוטיפרי ובכול מקום אחר. מברשות לאיפור, מסקרה, צלליות , אינליינר, ליגלוס, קרמים, פילינג וכו'. פשוט הכול מגדר המורחב. אני רוצה לדעת פשוט כמה כן וכמה לא. למשהו שאני מתכננת פה. :) (כן, אני מודעת שאין הרבה אנשים, אבל מי שפה אני אשמח לעשות לו את זה.) ועם אתם כן, מה אתם קונים? וכמה? ומה המחיר שאתם קונים? ^^ אולי אני אצליח להקל לכם על החיים ואולי לא.XD -------- טוב נו, עזבו קידומת חח. אמא שלי קוסמטיקאית והיא מקבלת הכול ישר מהמפעל. יש איכות ויש הכול! בעקרון היא מוכרת ללקוחות שלה אבל חשבתי למה שאני לא אמכור לחברים? אז אני אעזור ומי שפה באמת רוצה אני אראה להם ואתם תבחרו ואני אזמין ישר מהמפעל ואמכור לכם ביותר זול מהדיוטפרי.:) בעקרון גם הדיוטיפרי ככה מקבל ואמא שלי גם שם והם מוכרים יותר יקר כי זאת חברה ואנחנו לא, אנחנו זה אישי וקוסמטי ולא רק איפור כמו שכבר אמרתי ויותר זול ומשתלם לדעתי. אני בעצמי הזמנתי לי חצי מהחוברות.XDD והדברים של הקוסמטיקה, למשל פילנג וקרמים לפנים. זה עושה עור חלק ויפה ומוריד לאט לאט את הצלקות מהפצעי בגרות ויש גם משהו נגד הפצעי בגרות. וזה עובד כי אני משתמש בזה. ואני מוכנה גם להסביר איך להשתמש בזה נכון ומה עושים.:) אז מישהו מעוניין? אני יכולה למכור במפגש עם זה יזוז מהר.^^

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifבררררררררור שכן :)

אפשר פירוט קצת על מה בקטלוג?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif ברור חח.

אממ כרגע נאבד מצאתי רק אחד באינטרנט כי אני לא יכולה להראות לך את מה שיש לי פה.XD ~ונעבדו לי 2 אבל מחר אני אמצא אותם.~ אממ, אני סתם נותנת לכם טעימה קטנה. תביטו בקטלוג הזה, הוא בעקרון יותר בMAKE UP ובסומק ומברשות וקצת קרמים וכו'. http://www.ofracosme...s/catloog09.pdf אני ממש ממש מקווה שמחר היו לי את שאר הקטלוגים כי כמו שאמרתי, הם קצת נאבדו לי פה. ואני ממש מקווה שהיו לי את המחירים. :)

למעלה