הגיעו תמונות....

הגיעו תמונות....

לצערי גיליתי שחלק מהתמונות גדולות מידי, ולא יכולות לעלות כאן. הן שמורות ב - JPG, אז אם יש למישהו רעיונות להקטנה... בכל אופן, מצ"ב אני...

*שיר

New member
יעלי, נו פרובלם! תשלחי אלי את

התמונות ואני כבר אקטין אותן, ככה גם יהיה יותר נוח לראות אותן

שיר, מה לשלוח?? קיבלנו בערך 1000

תמונות.... טוב, אני שולחת לך את התמונות הנבחרות שרציתי לעלות לפורום. יש לך כוח להסביר איך עושים, כדי שלא אטריח אותך? בכל אופן, אני שולחת... תודה נשמתי, כמו תמיד, את באה לעזרה, ממש וונדר-וומן!!

*שיר

New member
תמיד שמחה לעזור. זה לוקח לי שנייה

רק צריך את התוכנה הנכונה...

*שיר

New member
פתאום קפץ לי המספר לעיניים ../images/Emo62.gif

קיבלתם 1000 תמונות? זה המון, לא? זה מה שסיכמתם עם הצלמים?

סיכמנו על 330, אבל נראה כי הצלמים

קצת התלהבו, כי הם צילמו כמעט 1000 תמונות.... אז יש לנוהמון עבודה, לבחור את התמונות שאנחנו רוצים באלבום המעוצב. אבל בכל מיקרה, יש לנו את כל התמונות על הדיסק, ולפי מה שהבנתי, האם מדפיסים את הכל בכל מיקרה, בשביל שלמעצבת יהיה ממה לבחור.

צוקה

New member
יעלי, את יפיפיה - פשוט אין מילים.

נראית פשוט מקסים, כל מילה נוספת מיותרת! התסרוקת מדהימה (כל הכבוד לרפי), האיפור ממש מקסים (שלי גפני שיחקה אותה!) והחיוך, אחחח החיוך והאושר שהפורץ מכל עבר, וואו וגם צביקה חתיך המחץ נראה זורח ומאושר
יקירתי, אני מאחלת לכם את כל האושר בעולם
איזה זוג יפיפיים
מחכה בקוצר רוח לתמונות נוספות ...

שירי71

New member
וואו!!!!

את מה זה יפה יעל!!!!! יווווו את ממש מדהימה והתמונות כאילו לקוחות מסרט זה פשוט משהו... אני מחכה לראות את ההמשך!

אלונהב

New member
ליעלי

אתם נראים פשוט מצויין- חייכנים כ"כ שזה מדהים ופשוט יפים!!! אני פוחדת שמהלחץ אני אהיה עם פרצוף תשעה באב ( וגם בגלל הפחד שלי מהשמלה שאמא של אבי תלבש, אנא שלי ושלו כ"כ שונות בטעם הלבוש!!!)

*שיר

New member
טובה, לקחתי יוזמה והקטנתי

יעלי, התמונה הזאת פשוט מהממת!! את יפהפייה!

שיר, לקח לי איזה עשרים דקות לשלוח

לך את התמונות, ואז אני חוזרת לפה ומה אני רואה?? שהקדמת אותי!! כל הכבוד לך על היעילות והחריצות!! אז מה,אין הסבר, זה רק תוכנה? חבל...

למעלה