הגיעו תמונות....

-TURTLE

New member
יצא נהדר.. ../images/Emo39.gif

מה ז"א התחלפו במהלך הערב?? את יכולה לתת קצת יותר פרטים עליהם?..אני ממש יודה לך. איזה עיסקה סגרתם איתם?

dorlim

New member
איך לא גילית לנו שאת כזו יפיופה???

שיחקתם אותה - אתם נראים כמו זוג מאיזו אגדה... מקסים!!!!!!! המון אושר ואהבה - כמו שרואים שהיה ביום המיוחד הזה...

kisses

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif WoW

you looked so good and so happy your vail is so beatiful you are a great couple and I dont say that to a lot of people but you 2 look like moddles
you where like a king and a queen I hope that your life will be as happy as it was on your wedding night

תודה לכולם על כל התגובות הנהדרות

אני יושבת לי פה עם חיוך אידיוטי מרוח לי על הפרצוף... אני חושבת שחוית החתונה לא היתה מושלמת בלי התגובות שלכן... נכון צביקה חתיך הורס??? איזה בעל יש לי, זה משהו....

יעלי2

New member
תכניסי עוד תמונות. הפורום חי בשבילן

לראות אותם אחרי החלפת כל החוויות ושמיעת הסיפור, זה כמו אויר לנשימה.

הילית*

New member
יעלי, ווויו´ה...איזה יפים אתם

ואיזה אושר ניבט מכם. אני ראיתי אתכם בחתונה מרחוק אז למעשה זו פעם ראשונה שאני רואה אתכם... והחיוך שלך כנראה נורא בלט בחתונה (הרב אמר משהו...) ורואים גם את החיוך המקסים שלך גם בתמונות... תמשיכי כך - תמיד לחייך, להיות מאוהבת ולהיות מאושרת עד הגג

תמרה*

New member
זוג מהאגדות. תמונות משגעות

ואתם יותר. איזה כיף לקבל כ"כ הרבה פירגון, נכון? כבר יש לך תעסוקה לכל היום - לקרוא את כל התגובות המתלהבות

oc101

New member
HHHIIIII

I can´t help it , even thought that I keeping my silences I can;t be shat up : YOU ARE SO BEAUTIFUL love hatzehira OC

שמופית

New member
שוב אני מגיעה אחרי כולם

וכל מה שנשאר לי זה לחזור על דברי כלל חברי הפורום (אחרי שנשימתי חוזרת אלי...). איזה זוג יפהפה אתם
פשוט שני משגעים
שיהיה לכם המון בהצלחה ואהבה עד הגג

מיה :)

New member
עכשיו כשראיתי את כל התמונות

אני יכולה לומר שאתם פשוט זוג מהמם! תמונות יפהפיות! המון מזל טוב ואושר. ותמשיכו לחייך כך כל החיים, ושהחיים יחייכו אליכם בחזרה!

פשוט זוג מהאגדות

אני מצטערת שאני מגיעה נורא באיחור אחרי שכבר כולם ראו את התמונות, אבל הייתי חייבת לתרום את המלים הבנאליות - אתם נראים נהדר, האיפור והשיער שלך, יעל, מקסימים, הצילומים משקפים את האושר שלכם וביקצור - עושה טוב על הבוקר / צהריים לראות את זה... הצילום בדרך לחופה כל כך מלכותי....

nikit1

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif התמונות פשוט

מדהימות והאושר קורן מכם!

טוב נראה לי שאני האחרונה שרואה

את התמונות, אבל כמובן הייתי חייבת להגיב, כי איך אפשר לראות דבר כזה בלי להגיב. יעל את ממש יפיפייה ובעלך....חבל"ז כמו שאומרים, נראתים כ"כ מאושרים. מאחלת לכם שתהיו כך תמיד

רחלי1

New member
את פשוט פצצת אנרגיה זהובה! ../images/Emo68.gif

וגם לבחיר לבך לא חסר, יפיופונת!!! נראיתם מלכותיים לאללה!!! אל תהססי להעלות עוד תמונות....הן ממש השאירו טעם של עוד!

חבל"ז כמה אתם יפים ושמחים. ../images/Emo45.gif

ואת יכולה בשקט להציף את הפורום בתמונות. ההנהלה של הפורום מאשרת ונהנית עד מאוד מהתמונות.

תודה לכולן על התגובות הנפלאות.

ממש מחמם את הלב לקרוא ולהרגיש מוקפת בכל כך הרבה אהבה. אם אני אצליח להוריד את התוכנה ששיר סיפרה לי עליה, אני אעלה לפורום עוד תמונות אז תתכוננו!! רוצים לראות את אחותי החתיכית??

למעלה