הגיע הזמן, התפקיד שלי

הגיע הזמן, התפקיד שלי

סוף סוף קיבלתי תפקיד..! אני אהיה צלם ועורך וידאו ומצגות ביחידת ההסרטה של חטיבת הצנחנים..:) אני גר בקיבוץ נצר סרני, ליד נס ציונה-רחובות ככה... הבסיס שבו אני אהיה הוא בבית ליד.. מ"ק 21 אחי הבכור (קצין חינוך בפיקוד דרום) אמר לי שהבסיס הזה הוא בסיס סגור לחיילים מסויימים ובסיס פתוח לאחרים אני פשוט ממש לא רוצה לסוע את המרחק כל יום, לדעתכם תהיה לי בעיה לקבל מהם מיטה בבית החייל בנתניה, או לא יודע איפה..? עמי

LordNor

New member
לידעתך, אסור לציין מספרי יחידות

ולגבי שאלתך, אם אתה גר מעל 100 ק"מ מהבסיס, אתה זכאי למגורים. ואם זה פחות, אפשר להתקמבן.

איזה יחידה?.. זה בסיס שלם ומוכר

קח/י לדוגמא את האתר של חברת התחבורה "נתיב אקספרס".. באתר שלהם כתוב מ"ק 21 בהמוני מקומות, כי זו אחת התחנות שלהם.. זה בסיס ידוע ולדעתי לא עשיתי עבירה שכתבתי את זה.. לגבי ה100 ק"מ אני יודע, אבל לדעתי מדובר ב90-95 ק"מ.. מה הכוונה בהתקמבנות? עמי

ורק לרקורד

ביררתי מה מספר היחידה שאני נמצא בא אני יודע שאסור לפרסם אותו:) מספר היחידה הוא לא מ"ק 21:) אין מה לדאוג.

עוזאבי

New member
הכוונה בהתקמבנות

זה שלדוגמא דוד שלך בן ה60 עשה פעם ביביסטר למפקד היחידה שהיה בן 3 ולכן הוא יכול לסדר לך לישון בבסיס.. זה הכוונה התקמבנות..

אני לא אדם של פרוטקציות

תקראו לי פראייר, תקראו לי טיפש אבל כשאני אראה שאני מתקדם בחיים בגלל פרוטקציות - אז אני אברח מזה כל עוד נפשי בי.

hlvo

New member
פראייר, טיפש!

מבין את האמירה לגביי החיים בכלליות... אבל לומר דבר כזה לגביי הצבא זה משהו בין תמימות לצביעות.

להיפך מתמימות

מפרוטקציות לא תמיד אפשר להגיע רחוק, ואם כן מגיעים לפסגה בגלל פרוטקציות, נופלים ממנה מהר מאוד

Dawson girl

New member
שמע

להשתמש בפרוטקציות כשאתה רוצה להשיג משהו, שרק כדי להגיע אליו אתה צריך "מנוף" אבל כשתגיע תסתדר לבד ותעשה את הכל בהצלחה, זה נראה לך דבר רע?

hlvo

New member
מממ...

נראה לי שאתה מדבר על פרוטקציות שכבר כמעט ולא קיימות בו אדם מכניס אותך לתפקיד רק בגלל שאתה מכיר אותו. אני מדבר על פרוטקציות שבהם עוזרים לך לזרז תהליכים בירוקרטיים חסרי חשיבות, או מצליחים לסדר לך ראיון לאיזשהו תפקיד. הראיון לא נותן לך תפקיד, בראיון אתה נבחן ע"פ היכולות שלך, ורק זה מה שקובע. יכול להיות שאתה מאוד מתאים לאותו תפקיד, אז למה לוותר רק בגלל שמנגנוני האיתור של הצבא לא עלו עליך? להגיד שאתה לא מוכן לקבל פרוטקציות מהסוג הזה רק אומר שאתה תצטרך לשבת בבית חודשים שלמים רק בגלל שאיזה פקידה קטנה שכחה שאתה קיים. אין פה קשר ליכולות האישיות שלך, ולמרות המגלומניות הזו, יש דברים בצבא שאתה פשוט לא יכול לזרז לבד. אני מקווה בשבילך שאני טועה, אבל אם תחזיק בדעה הזאת, הסיכוים שתקבל את מה שאתה רוצה, למרות שאני בטוח שאתה בן אדם מוכשר ובעל יכולות אישיות מעולות, קלושים ביותר. ובהצלחה!

אני מסכים עם כל מילה שלך

כשדיברתי על פרוטקציות שאני לא רוצה לחוות על עצמי, דיברתי על "קבלת תפקיד רק כי אבא הוא אלוף משנה" (טוב אבא שלי לא אלוף משנה, אבל הבנת למה התכוונתי) כבר הצלחתי לשנות סעיף בצה"ל..:) קיבלתי פרופיל נמוך בגלל שכשהייתי קטן, הייתה לי תסמונת טורט. כיום אין לי, אבל יש סיכוי שזה יחזור, והצבא לא רוצה לקחת סיכון.. בכל אופן, בספרים העתיקים של הקצין רפואה שנפגשתי איתו, היה כתוב שתסמונת טורט זו מחלה נפשית לכל דבר. תסמונת טורט ידועה ברפואה של היום, כתסמונת ניאורולוגית שעוברת בתורשה, מה שבטוח לא יכול להיות נפשי. בנוסף היה כתוב להם שכל לוקה בתסמונת, לוקה גם באובססיב קומפולסיב (אין לי שום אובססיה מיוחדת וגם לא הייתה) מה שעשיתי, זה ניגשתי לאמא שלי! לאמא שלי יש חברת ילדות שהיא עד היום בקשר איתה, בעלה של חברת הילדות של אמא, הוא הניאורולוג הראשי של איכילוב, נפגשתי איתו והוא כתב מכתב זועם, ששינה את הסעיף על האובססיב קומפולסיב. אחר כך ניצלתי קשרים עם עמותת א.ס.ט.י (למען לוקי התסמונת) ובת שבע גרניט, יושבת ראש העמותה, נתנה לי להפגש עם ד"ר עמוס קורצ'ין, שהוא מנהל את מחלקת הפרעות תנועה באיכילוב, ובעל פרס נובל בתחום המתמטיקה ועם מומחיות בנושא מוטוריקה של הגוף. עולה 600 שקל להפגש עם הדרעק. אני נפגשתי חינם, כי סידרו לי מהעמותה.. בכל אופן, האדם המשעמם שתיארתי כרגע (כן, הוא מאוד מאוד משעמם) הוא בעצם סידר לי שהפרופיל יעלה ל24, במקום 21, פרופיל זמני, ובעוד שלושה חודשים, הרופא הראשי של צה"ל (שגם איתו יש קשרים) יעלה לי את הפרופיל ל45 (או 46, כבר לא זוכר איך זה הולך), כי התסמונת לדעתו לא תחזור אלי:) בכל אופן, כרגע ענייני הפרופיל לא חשובים לי כל כך, כי קיבלתי יופי של תפקיד (אני מרוצה) אבל אני מעלה אותו כי אני רוצה שצה"ל ישלם לי ביטוח רפואי. (פרופיל 21 משלמים לעצמם) למה לא להסתפק ב24? כי זה פרופיל זמני, אין לי כוח לחדש כל 3-4 חודשים, אני פשוט אקח את ה-45 (או46) ואסיים את השירות ההתנדבותי הזה:) עמי

hlvo

New member
אז רגע...

על מה בעצם הויכוח?
נראה כי אתה האדם הכי מקומבן שהולך להתגייס לצה"ל

Emenuel123

New member
הקימבון שלי לא נגע בתפקיד

או בקבלה שלי אליו רק בפרופיל ובעצבים שלי על הסעיף המיושן.. לאינטרסים אישיים אני אפעל לבד. אבל כאן היו קצת יותר מאינטרסים אישיים, כאן זה בא בשביל כל לוקי התסמונת שמאוד רוצים להתגייס ולא לקבל פרופיל נפשי.

Dawson girl

New member
אולי,

אבל בעצם את כל התהליך הזה עשית בשביל עצמך- כדי שתוכל להתגייס בתנאים שלך ולאן שאתה רוצה... הויכוח הזה באמת מיותר

התסמונת

תסמונת טורט הסימפטום העיקרי הוא טיקים מוטוריים או ווקאלים בלתי רצוניים עם הגוף. הזזת איברים, צעקה, נחירה, נביחה, קללה, נגיעה בחפצים, ותזוזה בלתי פוסת של הגוף. בתפוז בלוגTV חפשו את אלין של הים27, היא בעלת תסמונת טורט עד היום. המקרה שלי, שהתסמונת חולפת לה לתקופות ארוכות, מאוד נדיר.

Starving Marvin

New member
גם אני יכול?

לא הרבה פעמים אני מקבל לגיטימציה להעליב אנשים (בלי שום קשר לנושא השיחה). טיפש! או, זה היה כיף.
סתם, סתם. צוחק איתך. אתה לא טיפש. אבל זה עדיין היה כיף.

למעלה