הגיע הזמן, התפקיד שלי

מעיין©

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נצר סירני- במועצה שלי
וד"א, גם אני ביחידת הסרטה. של פיקוד העורף
אחלה תפקיד

מעיין©

New member
בכיף../images/Emo70.gif

העבודה ביחידה נעה בין 3 מישורים עיקריים:
צילומי שגרה (טקסים, אירועים וכו')
צילום מבצעי (תרגילים, אירועי אמת כדוגמת טאבה, טורכיה וכו')
צילום סרטי הדרכה. כשאנחנו לא מצלמים אנחנו עוסקים בכל המסביב. תחזוק ארכיון, עריכה וניהול שוטף של היחידה. כמובן גם לפני צילום סרטי הדרכה יש תהליך מאוד ארוך של הפקה, כך שלא הרבה אחרי שמסיימים סרט אחד מתחילים לתכנן כבר את הבא.

סיונתו

New member
שולט יו

מצאתי את התפקיד השלישי שמיועד לי חחח הפסקתי לחפש איך קוראים לזה רק??

newKiticat

New member
בנוגע ללינה

אז ככה- כל חייל זכאי ל10 לילות לינה בחודש. זה בטוח. בנוגע ללינה מסודרת בבסיס- אז גם לא צריכה להיות לך בעיה. מה המצב הרפואי שבגינו אתה מתנדב? מקסימום תנסה לרקוד קצת על העסק הזה. 95 קילומטר זה חריג אבל סביר. במיוחד אם אתה לא גר בעיר מרכזית. תעשה חישוב כמה שעות אתה בנסיעות, שלוחות הזמנים של הכלי תחבורה שלהם אתה זקוק... ועוד טיפ. הזמן הכי טוב לבקש הלנה הוא לפני סוף השנה האזרחית מה שכנראה לא תספיק, אבל לידע כללי שיהיה בפורום.

humint

New member
אהלן אהלן... ../images/Emo9.gif

קודם כל המון מזל-טוב על התפקיד החדש... מגניב ביותר!!! לגבי עניין הלינה - אין לצה"ל שום סיבה לממן לך לינה בבית-החייל ולכן הוא לא יעשה זאת. יש לך כמה דרכים לפעול בהם: 1. להתקמבן על רישום בכתובת אחרת (שרחוקה 100 ק"מ אוויריים לפחות מבית-ליד), וכך תקבל תוספת במשכורת (מדובר על הרבה כסף!) - לא ממליץ - לא מוסרי ולא לעניין. 2. לבקש לישון בבסיס - אני מכיר די טוב את בית-ליד וגם את החטיבה, הרבה חבר'ה סוגרים שם חופשי - לא אמורה להיות לך בעיה רצינית לישון שם... בגדול - פשוט תזרום עם זה... תגיע לחטיבה - אולי מישהו מהאיזור שלך מגיע לשם עם רכב?! אולי הנסיעות באוטובוס הן סבירות? אולי יאשרו לך לינה בבבסיס? קיצר אי אפשר לדעת - תנסה ותראה איך אתה מסתדר... ובתור חייל אני אומר לך - בחיים אל תהסס להשתמש בפרוטקציה. יכולת להשתמש בפרוטקציה מבלי להשתמש בה=נאיביות, ואני חוויתי את זה על בשרי ומצטער על זה עד היום! נותנים לך - תיקח!!
עד כאן שעת חינוך...
לילה טוב!

Dizen

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

סליחה על ההצתה המאוחרת
קשה לי בלי המחשב שלי

למעלה