הגיע הזמן לבחור לוגו לפורום פינק!

הגיע הזמן לבחור לוגו לפורום פינק!

אז עבדתם קשה בשביל הלוגו שלכם ועכשיו רגע האמת ! מהלך ההצבעה - כל אחד בוחר את הלוגו הטוב ביותר לדעתו וכותב את מה בחר פה ... לכתוב ככה - מחבר הלוגו : מספר הלוגו(אם מישהו עשה יותר מלוגו אחד) : אוקיי אז מי שמצביע משפיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצים להיזכר בכל מה שחברי הפורום עשו ?! ממש כאן!

אז בשביל שיהיה לכם קל אז קבלו !

את כל מי שעשה לוגו ...! רשימת של מי שעשה לוגו לפורום פינק : אור-2 מורנדה-1 טסי-1 יניב-1 דנה(שאבי)-1

הבחירה שלי! ...

היה לי מאוד קשה לבחור !!!!!! בין מורנדה יניב וטסי אבל .... בחרתי בטסי !!!!!!!!!! הלוגו שלה אדיר...! *ד"א אסור להצביע לעצמכם!

קטנה15

New member
הבחירה שליייייייייייייייייייייייייי

בחירה קשה....אבל.... אמא!! ולא לא כי היא אמא שלי אלא כי היא הכי השקיעה ורואים את זה על הלוגו...מה גם שהיא מאוד מוכשרת לדעתי והיא עושה את זה יחסית בפשטות.... אני מאוד אוהבת את הסגנון שלה גו מ.א !!!!!

שידור ישיר ובלעדי מפורום פינק!

דקה עשריים ויש לנו תיקו אחד בין מורנדה לטסי ! אבל זה לא נגמר עד שזה לא נגמר ! ללוגו חוקים משלו ! לוגו משחקים 90 דקות ! לכו להצביע !!!!!!!!!!!

קטנה15

New member
חחחחחח אורוש

המשפט האחרון "לכו להצביע" אמר הגדול המהולל אריאל שרון! ****************סיו"רית נוער הליכוד ברמת גן*****************

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי זה באמת באמת קשה......

אבל..האמ...אהבתי את הלוגו של יניב

הפתעה!!!!

זה היה גוללללללללללל אדיר עכשיו תיקו 1-1-1 בין מורנדה יניב וטסי!

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo98.gif חח

אממ .. בחירה קשה קשה מאוודדד קשה! לאחר התלבטות קשה אני בוחרת בלוגו של יניב..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif O.K אבל...

מורנדה יניב וליבי עדיין לא הצביעו.....קדימהה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי, הנה זה בא ../images/Emo26.gif

ברר...
נא לא להיבהל, עשיתי את זה רק שלא יחשבו שאני לא משתפת פעולה בפורום

מ-ה-פ-ך!

כמו ב1977 גם פה יש לנו מהפך ! אז התוצאות עד עכשיו הם: מורנדה-1 יניב-2 טסי-1 אור-1 מה שאומר שיניב כרגע מוביל!!!! חסרות ההצבעות של יניב ומורנדה לאחר שהם יצביעו תיסגר ההצבעה! הצביעו גם לסקר!!! (התוצאות של הסקר לא מחליפות את התוצאות של מה שאני עושה) סה"כ מצביעים:5! המשיכו להצביע וזיכרו תמיד מי שמצביע משפיע!!!!!!

למעלה