הגיע הזמן לבחור לוגו לפורום פינק!

אז התוצאה היא:

מורנדה-1 יניב-2 טסי-2 אור-1 אז נכון לעכשיו יש תיקו בין יניב לטסי! והצביעו עד עכשיו 6 אנשים (אני מצפה לפחות ל10!)

אפרת ../images/Emo99.gif

תעשי לי בן ובת!!! ותודה! מייד נעבור לשידור ישיר ובלעדי על התוצאות נכון לעכשיו!

שידור ישיר ובלעדי !!!

אוקיי אז נכון לעכשיו התוצאות הן: מורנדה-1 יניב-2 טסי-2 אור-2 סה"כ מצביעים-7 (כבר אמרתי שאני מצפה ל10!) והמצב נכון לעכשיו- התיקו נשמר אבל אור מצטרף לתחרות (אור זה אני
) והכל פתוח!!!! אז מי שלא הצביע להצביע !!!! בין המצביעים יוגרל מכונית פיאט שנת 2004 הדגם החדש!!!! (כן בטח...\:)

תראו מה עשיתי ...

זה שוב לא לתחרות סתם אין לי מה לעשות ! ואנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם להצביע ! ! ! !

אנחנו עוברים לשידור ישיר ובלעדי !

השידור אליך אוור! שוב יש לנו מהפך .......! אוקיי אז נכון לעכשיו התוצאות הן: מורנדה-1 יניב-2 טסי-2 אור-3 סה"כ הצביעו:8 אנשים(צריך לפחות 10) אז תמשיכו להצביע ואף פעם אל תשכחו מי שמצביע משפיע !

go avril

New member
אמממ...

רק תדעו שכל הלוגואים מהממים אבל אם חייבים לבחור אז אני בוחרת בדנה

קטנה15

New member
ווי!!!

אאאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבבבבבבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ילד אוהב אותך מאודדדדדדדדדדדדדדדדד יוווווו איך אני שמחההה הוא קרא לי הבת שלי....גרוני חנוק מדמעותתתת ג'חנון אוהב את אבא חילבה ואמא לחוח לנצחחחחחחחחחחחח :) ואנחנו משפחה אחת סומלית

אני אממ..

חיחיחי לא רציתי להצביע, נראה לי מטופש שנצביע לעצמנו אבל נו,מילא ..זה פורום מטופש.. חחח * במובן החיובי של המילה * אממ.. אני מצביעה ל...... טוטוטוטוטוטוטוווווווווווווו למה אני חייבת להיות כזאת דרמתית?? שלא לדבר על הZיינת שכל.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לה לה לה . . . . . . . . . . . . .ד. . . . . . נ. . . . . . . . . . ה. . . . . . . רולז.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך בת שלי, שלך הכי יפה, רואים שניסת, את מלאך קסום שליייי לה לה לה לה להההההההההההההההההההההההההההההההה כבר אמרתי היום שאני א ו ה ב ת את החיים האלה??!?!? אוהבת את פינק,מאוהבת בה, ועכשיו היא ההלונד חיי קסומיםםםםםםםםםםםםםם טוב סיימתי, בעיי

קטנה15

New member
והתגובה שלי לעניין

אני המלאך הקסום של אמא!!!! :) ווי פייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הצביעו ליייייייייייייייייייי :) :) אמא-אז אני מבין שאין חגורה היום? *פליזזז פליזזז* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבב אותךךךךךךךךךךךךךך ואת אבאאא חילבה

למעלה