קודם שתועמדנה לדין הנשים שמציעות לי בימי שישי נרות על אותו סעיף בדיוק.הסעיף הרלוונטי בחוק העונשין
פגיעה הרגשי דת
הן מבזות את הדת?קודם שתועמדנה לדין הנשים שמציעות לי בימי שישי נרות על אותו סעיף בדיוק.
הן פוגעות ברגשותי הדתיים בכך שהן מציעות לי הצעות המנוגדות לאמונתי הדתית.הן מבזות את הדת?
למה לקשקש סתם?
שמאלנות זו אמונה דתיתהן פוגעות ברגשותי הדתיים בכך שהן מציעות לי הצעות המנוגדות לאמונתי הדתית.
מי שמקשקש סתם בשרשור הזה זו לא אני.
וביביזם הפרעה נפשית,שמאלנות זו אמונה דתית
טוב לדעת
תודה שחיזקת מה שאני תמיד טוען
יכול להיותוביביזם הפרעה נפשית,
אני מקווה שיש תרופה.
הבעיה האמיתית היא השמלאנות אלא האוסלואיזם, עוד אפשר איכשהו להבין את האופטימיות חסרת התקנה והתקווה לשלום בין יהודים לערבים כולל הניאו-נאצים שזכו לשם פלסטינים, אבל להתכחש לעובדה שערפאת רימה את רבין ז"ל ולהאמין שלערפאת היו כוונות שלום בחתימה על אוסלו זה באמת כמו להאמין שהמלך העירום לובש בגדים שרק חכמים יכולים לראות.וביביזם הפרעה נפשית,
אני מקווה שיש תרופה.
לא אמרתי כלום לגבי שמאלנות ואמונה דתית.שמאלנות זו אמונה דתית
טוב לדעת
תודה שחיזקת מה שאני תמיד טוען
אבל גם מי שלא שומר מצוות, נרות שבת לא פוגעים ברגשותיו.לא אמרתי כלום לגבי שמאלנות ואמונה דתית.
גם אתה וגם מי שעשה לך לייק לוקים בהבנת הנקרא. וגם לא מצליחים להפנים שיש מי שימני מבחינה מדינית וכלכלית אבל חילוני ליברלי ביחס לאורחות החיים ולדת.
גם שומרי מצוות יכולים להסתובב בסביבת רווית חמץ בלי שרגשותיהם יפגעו .אבל גם מי שלא שומר מצוות, נרות שבת לא פוגעים ברגשותיו.
אני מבינה שאתה יודע טוב ממני אם המטרידניות שמציעות לי נרות בימי שישי פוגעות ברגשותי או לא.אבל גם מי שלא שומר מצוות, נרות שבת לא פוגעים ברגשותיו.
הסיבה היא לא דתית, מבחינה דתית אין שום פרובוקציה ואי כיבוד, זה שהן נודניקיות וקרציות זה לא קשור לדת.אני מבינה שאתה יודע טוב ממני אם המטרידניות שמציעות לי נרות בימי שישי פוגעות ברגשותי או לא.
בוודאי שקשור לדת, הן אינן מכבדות את אמונתיהסיבה היא לא דתית, מבחינה דתית אין שום פרובוקציה ואי כיבוד, זה שהן נודניקיות וקרציות זה לא קשור לדת.
אז את מודה שאתיאיזם זה סתם עוד אמונה?בוודאי שקשור לדת, הן אינן מכבדות את אמונתי
לא מחזיק מזה, על פי רוב למעט חריגים, מי שיש לו בעיה עם דת ישראל יש לו בעיה גם עם ארץ ישראללא אמרתי כלום לגבי שמאלנות ואמונה דתית.
גם אתה וגם מי שעשה לך לייק לוקים בהבנת הנקרא. וגם לא מצליחים להפנים שיש מי שימני מבחינה מדינית וכלכלית אבל חילוני ליברלי ביחס לאורחות החיים ולדת.
עוד אחד שחושב שהוא יודע מה הן דעותי יותר טוב ממני.לא מחזיק מזה, על פי רוב למעט חריגים, מי שיש לו בעיה עם דת ישראל יש לו בעיה גם עם ארץ ישראל
הן עוסקות במסיונריוּת, שידול לטכסים אמוניים תמורת אתנן, "חיי-נצח"...והמיסיונריוּת אסורה בישראל...הן מבזות את הדת?
למה לקשקש סתם?
מסיונריות זה שידול להמרת דתהן עוסקות במסיונריוּת, שידול לטכסים אמוניים תמורת אתנן, "חיי-נצח"...והמיסיונריוּת אסורה בישראל...
מיסיונריוּת היא שליחות להפצת אמונה דתית.מסיונריות זה שידול להמרת דת
אז אתה מודה ששמאלנות זה דת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.