רוב הזמן נח
Well-known member
מיסיונריות הכוונה להפצת דת הנצרות.מיסיונריוּת היא שליחות להפצת אמונה דתית.
אתאיזם אינו אמונה אלא הכרעה פרי חשיבה בקורתית...
מיסיונריות הכוונה להפצת דת הנצרות.מיסיונריוּת היא שליחות להפצת אמונה דתית.
להפצת דת שהיא בדרך הכלל הנצרות בקרב דת אחרת.מיסיונריוּת היא שליחות להפצת אמונה דתית.
אז אם אתואיזם זאת לא דת, שכנוע אתואיסט להאמין זה לא ניסיון להמיר דת.מיסיונריוּת היא שליחות להפצת אמונה דתית.
המרה זה החלפה.אז אם אתואיזם זאת לא דת, שכנוע אתואיסט להאמין זה לא ניסיון להמיר דת.
ולכן אני מקווה שאת מבינה שחייבים להפריד דת ממדינה אחרת הפיאסקו הזה ימשך.קודם שתועמדנה לדין הנשים שמציעות לי בימי שישי נרות על אותו סעיף בדיוק.
את דת השמאל יש להפריד מהמדינה היהודיתולכן אני מקווה שאת מבינה שחייבים להפריד דת ממדינה אחרת הפיאסקו הזה ימשך.
אנשים כבר לא מוכנים לשטות הזאת שבסופר יש פלסטיקים על החמץ - מה זה כאן מאה שערים?את דת השמאל יש להפריד מהמדינה היהודית
תקפוץ לנואנשים כבר לא מוכנים לשטות הזאת שבסופר יש פלסטיקים על החמץ - מה זה כאן מאה שערים?
חלפה התקופה...
פתאום זאת לא פגיעה בחטופים שאין להם מה לאכול ו/או בעניי ישראל המסכנים. פתאום זה בסדר לזרוק פיתות. אבל אם יהודי יקיים את מצוות דתו וישרוף מעט חמץ בערב חג הפסח? קץ הדמוקרטיה! הגיעה הדיקטטורה!! ביזוי החטופים והעניים!!!הגיע הזמן להעמיד לדין את חלאות קפלן על השלכת הפיתות
לפי התמונות שראיתי הפיתות לא הושלכו.הסעיף הרלוונטי בחוק העונשין
פגיעה הרגשי דת
התשובה של chatgpt:הסעיף הרלוונטי בחוק העונשין
פגיעה הרגשי דת
אז גם את הדתייה שצעקה "מוחמד הוא חזיר" יש להעמיד לדין?הסעיף הרלוונטי בחוק העונשין
פגיעה הרגשי דת
העמידו לדין אחת כזואז גם את הדתייה שצעקה "מוחמד הוא חזיר" יש להעמיד לדין?
אפשרי לזרוק פיתות על מוסלמי ברמדאן לאחר שקיעת החמה ולפני זריחתה מחדש...אני מקווה שאת הפיתות לא השליכו בתקופת צום הרמאדן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.