הגיע הזמן לומר שלום

הגיע הזמן לומר שלום

לפעמים מגיע היום שאתה מבין שחייך השתנו, שדברים אינם כפי שהיו בעבר ושעלייך להמשיך הלאה, ולעבור לדברים אחרים, לתת משמעות למקומות חדשים בחייך.

הגעתי לפורום "זוגיות" ממש בימיו הראשונים, לפני קצת יותר מעשור.
הייתי אז חיילת כמעט לקראת שחרור, בהמשך סטודנטית לחינוך, שיניתי פה ושם את הניקים שלי, ובעיקר היו המון שאלות, דיונים והרבה הרבה חברים שזכיתי להכיר בזכות הפורום הזה.

בהמשך לאחר פרישתה של קאסי, קיבלתי על עצמי לנהל את הפורום.
המסע הזה של ניהול הפורום לא היה קל.
בפורום הזה היינו כמשפחה וכמו כל משפחה, עברנו הרבה תהפוכות –היו מריבות, חיכוכים, היו כעסים ואפילו הייתה שתיקה אבל עדיין המשפחה נשמרה, לפחות בחלקה.

בימים אלו אני עומדת בפני אתגר לא פשוט במסגרת הרצון שלנו להביא ילד לעולם והגיע הזמן להרפות ולשחרר, לשמור את האנרגיות שלי למען המטרה החשובה הזו.

רוצה לומר תודה לכל הגולשים והגולשות לאורך השנים, אלו שפתחו דיונים, הגיבו והשתתפו בפורום.
רוצה לומר תודה לכל אחד ואחת מאלה שהפכו את הפורום הזה לבית. כולי תקווה שעוד ישוב להיות כבית לכולנו. לי לפחות זה יהיה כגולשת מן המניין.

מאחלת לכם הצלחה בכל.
שלכם באהבה
,
פרפרית

1Shir

New member

על שנות הניהול (למרות שלא הייתי גולשת בולטת בפורום).

המון
במטרה החשובה

shoosh2607

Member
מנהל
את מה שהיה לי להגיד

אמרתי כבר באפיקים אחרים.
אני רק אוסיף שזה נורא עצוב וחבל

שיהיה לך המון בהצלחה ותודה על הכל

A לוןA

New member
עצוב

אמנם אנחנו לא נפרדים "ממש" (חסר לך!)- אבל עצוב. גם ברמה האישית וגם התפוזית. היית מנהלת נהדרת, מלאת חום, אמפתיה וחוכמה.
קחי שיר שמלווה אותי כבר די הרבה זמן, מתנת פרידה.

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים ל פרפרי האהבה על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

&nbsp

elena20

New member
מאוד חבל לי שהפורום בשלבי גסיסה כמו כל הפורומים

בתפוז, בהחלט הפורום הכי אהוב עליי
גם לי יצא כאן להכיר כמה נשים מקסימות!
בהצלחה!

תודה על הניהול שלך, היה כאן בית חם ונעים.
שולחת לך חיבוק גדול, ותפילה גדולה להצלחה
הלוואי שהמשך התהליך יהיה פשוט, ושכבר בקרוב יהיו לך חדשות טובות.

davka1

New member
ברוך שפטרנו

הברחת את כל הקבועים, כפית משטר גננתי ילדותי, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. שלום שלום ולא להתראות.

elena20

New member
אי אפשר לראות את התגובה שהגבת לי

על הודעה אחרת, מניחה שנמחק....

davka1

New member
הם מחקו את כל השרשור

החל מההודעה של דיפי.
כנראה המנהלת בדימוס עדיין מנטרת את הפורום ודואגת להתבכיין למי שצריך.

a wild rose

New member

הפסד עצום לפורום ולחבריו. את אחת המנהלות המשקיעניות ביותר שיצא לי לראות, והפכת את הפורום הזה למקום בייתי ומזמין, שאפילו אני שנטולת זוגיות הרגשתי בו בבית.
&nbsp
מאחלת לך המון בהצלחה בכל אשר תפני, ושבע"ה המשפחה שלך תתרחב בהקדם! את מקסימה ואני מקווה עוד לראות אותך פה ושם בפרדס (או במה שנשאר ממנו
)
&nbsp

למעלה