בהצלחה אדם אופטימי ומלא השראה זוגית, מקווה שיהיה לשניכםם בהצלחה ודרך נעימה ביחד.  
ל לשבור את בנימין New member 12/10/15 #18 בהצלחה אדם אופטימי ומלא השראה זוגית, מקווה שיהיה לשניכםם בהצלחה ודרך נעימה ביחד.  
D DogsPCI New member 14/10/15 #20 היי פרפרית!! האמת שלא מצטער לשמוע, שמח עבורך שהחיים האמיתיים שלך מתמלאים בדברים משמעותיים ) המון בהצלחה... ומקווה לפגוש אותך פה מטיילת בין הפורומים
היי פרפרית!! האמת שלא מצטער לשמוע, שמח עבורך שהחיים האמיתיים שלך מתמלאים בדברים משמעותיים ) המון בהצלחה... ומקווה לפגוש אותך פה מטיילת בין הפורומים
D davka1 New member 15/10/15 #23 הבטחת שאת אומרת שלום ועדיין את בוחשת מאחורי הקלעים שימחקו הודעות (כל השרשור של דיפי). אז אולי באמת שלום?
הבטחת שאת אומרת שלום ועדיין את בוחשת מאחורי הקלעים שימחקו הודעות (כל השרשור של דיפי). אז אולי באמת שלום?
B BeLLA עלמה40 New member 16/10/15 #26 מלא מלא זמן לא הייתי כאן והנה אני רואה שאת כבר לא מנהלת מצד אחד קצת חבל אבל מצד שני כבר מלא זמן כבר לא מה שהיה... (כנראה שהרוב עברו לקבוצות בFB ) בסדר גם הפורום הזה השתנה מאז שמנהלת הקודמת נהלה (לפנייך).. אני אישית נכנסתי פחות ופחות (פעם נכנסתי לקרוא לפחות היום גם זה בקושי).. לא נורא החיים לפעמים לקוחים אותנו למקומות אחרים.. כיוונים אחרים איך אומרים? הכל לטובה כנראה... שיהיה בהצלחה לאן שלא תלכי וכל טוב
מלא מלא זמן לא הייתי כאן והנה אני רואה שאת כבר לא מנהלת מצד אחד קצת חבל אבל מצד שני כבר מלא זמן כבר לא מה שהיה... (כנראה שהרוב עברו לקבוצות בFB ) בסדר גם הפורום הזה השתנה מאז שמנהלת הקודמת נהלה (לפנייך).. אני אישית נכנסתי פחות ופחות (פעם נכנסתי לקרוא לפחות היום גם זה בקושי).. לא נורא החיים לפעמים לקוחים אותנו למקומות אחרים.. כיוונים אחרים איך אומרים? הכל לטובה כנראה... שיהיה בהצלחה לאן שלא תלכי וכל טוב