הגיע הזמן לזרוק את זה על השולחן.

DviRincewind

New member
הגיע הזמן לזרוק את זה על השולחן.

מפגש פורום.
משחקי תפקידים, כל אחד יביא את פריטי פראצ'ט האהובים עליו ויספר עליהם, החלפות והשאלות, צפייה בסדרות המצוירות, בישולים מספר המתכונים של נני אוג.
תזמון: חופשת שבועות.
(בתקווה שאני לא אצטרך לסגור אותה בכוננות
) רק נשאר לקבוע אצל מי.
אני חושב שהגיע הזמן.
עכשיו הגיע תורכם לפעול.

Maladict

New member
היידד!!!!

אני תומך בהצעה לגמרי!!!!! מפגש פורום רצוי ת"א או חיפה (איפה שרוב חברי הפורום מרוכזים) אני מציע בכלל את פארק הירקון אחלה מקום למפגש. רצית צריך למצוא שיש בו תחבורה ציבורית.

DviRincewind

New member
אולי אפילו...

מישהו מוכן לנדב בית גדול במיוחד? ותתחילו לזרוק עוד רעיונות לדברים שאפשר לעשות! כבר העליתי כמה בהודעה הקודמת, אבל צריך עוד

Death of Rats

New member
גם אני חשבתי על פארק הירקון...

בדרך כלל רצוי שמפגש ראשון יהיה מקום "נייטרלי" ושם זה טוב. אבל שבועות לדעתי זה חופש קצר ואם כבר: עדיף לחכות עד החופש הגדול (למרות שלחצי מאיתנו זה כבר לא משנה
) וככה זה לא ייתקע "ממש בתחילת החופש", "אוי כבר אמצע החופש" או "זה היום האחרון של החופש, למה מפגש?" (כי יש רק שלושה ימים. ונדמה לי שאחד מהם זה שבת >_<). אבל זו רק דעתי :-X

limilu

New member
גם אני חושבת ככה...

וההורים שלי לא ירשו לי לנסוע לתל אביב או לעיר מה-שמה השניה סתם ככה. אני אגיד לכם מתי אני נוסעת להרצליה, טה?

סקיפי

New member
דווקא שבועות?../images/Emo7.gif

אמנם לא הייתי כאן הרבה זמן (החיים במנזר... אתם יודעים איך זה) אבל אני מכורה לפראצ'ט מספר אחת, ושבועות - טוב, אני דתיה, וזה לא כל כך הולך ביחד... אי אפשר שום תאריך אחר? הדס

Athaclena

New member
אוף! &%$#@%$#@!!!!

כתבתי הודעה והתפוז ה, ה-evil הזה (מה זה בעברית? למה אני לא זוכרת עברית?) אכל לי אותה!!
תפוז מגעיל!
בקיצור, אמרתי שזה אחלה רעיון אבל אני לא יכולה בכלל בשבתות וחגים,ובשאר השבוע דרוש תכנון מוקדם כי אני עובדת עד 7 בערב. חוץ מזה: אחלה רעיון

Greebo

New member
evil=rasha ^_^

i won't be there... i'm still too newbiesh >_< but if someone will be nice and take some pictures... that will be just great...

Maladict

New member
מממממממממ

אוקי אני יהיה צלם הטקס:) עכשיו צריך רק את ויימס שתמציא איזו ברכה שתקדש את כל העיניין נפתח מסורת. שמישהו יעשה רשימה של כל הנוכחים ומוצבים לטקס.מי שלא יגיע דמו בראשו.

The Mad Hatter

New member
טוב...

אם זה נקבע בסוף לחופש הגדול, תשתדלו שזה יהיה באמצע, כי רק אז אני אולי אוכל להגיע.. לא שזה משנה יותר מידי. רוב הסיכויים הם שאני לא אבוא. בכל מקרה, תצלמו הרבה תמונות יפות ותעבירו לפורום כדי שגם אני אוכל להשתעשע למראה חברי הפורום נחנקים מאוכל שמישהו בישל לפי הספר של נני אוג.

Witch Child

New member
כן!!!!!!!!!!!!!

מפגש!מפגש!מפגש!מפגש!מפגש!מפגש! אני בעד מפגש (בטח כבר הבנתם) לא אכפת לי אם בשבועות או בחופש הגדול פארק הירקון נשמע אחלה אבל תחליטו כבר! מפגש!מפגש!מפגש!מפגש!מפגש!מפגש!

ויימס

New member
תגידו מתי אתם רוצים ואני אבקש חופש.

בתקווה שזה לא יהיה תאריך שבו חיילים שלי מתגייסים/ משתחררים ואני צריכה להיות שם. קלטתם את כינוי השייכות?? 'שלי'. החיילים הפרטיים שלי שיושבים בארון שלי ומחכים שאוציא אותם. כן. אני בעד כבר שנים על גבי שנים, ואם לא הייתה לאנשים בעיה להגיע לאריאל הייתי שמחה לתרום את ביתי, אבל... לא. ואם נראה שזאת בעיה גדולה מדי להיפגש, אפשר לקבוע שעה ולבוא כולם לצ'אט. זה גם מפגש מסוג מסויים... פארק הירקון הוא אכן מקום מפגש נאה ופסטורלי, אבל, מה דעתכם על קניון עזריאלי במקום? זה לא פסטורלי, אבל זה רק שעה וחצי מהבית שלי במקום שעתיים!

DviRincewind

New member
חיילים שלך?

מה את עושה?
טוב, כנראה שנאלץ לדחות את זה לחופש הגדול... אופה!
(זה אוף בספרדית...)

ויימס

New member
לא חוכמה, זה כתוב בפרטים שלי!

קרוב, מש"קית קישור וגיוס. כי קושרים אותם ואז מגייסים אותם..?

למעלה