מיקום: פארק הירקון זמן: אמצע חופש הגדול נוכחים:דיויריסוינד, DoR, הכובענית, וימס,גריבו, אני (אם שחכתי מישהו הוא מוזמן לצרף עצמו לרשימה, סורי. וימס - מאחר ואת הכוהנת הגדולה של הפורום את צריכה לחשוב על טקס לפתיחת המפגש. אני אצלם, ומי מתנדב לבשל לפי ספר נני אוג?
רק שמישהו ילמד אותי איך לשחק קודם. אני משחק את מוות*/וטינארי *המוות לא האמין באכזריות בלתי נחוצה, הוא גם לא האמין באכזריות נחוצה, האכזריות האמינה בו**. ** ומחאה כפיים?
זה תמיד עיצבן אותי. היינו מוצאים איזה שדה, מביאים גלימות, שרביטים וכל מיני דברים כאלה ומסתובבים לנו, ו, אתה יודע, "הא הא! וכעת אשמיד את כל אויביי!! מו הא הא הא!!!" ובאורח מוזר לא התפדחנו מזה. והיו לנו את איש החול (בלי קשר לניל גיימן), אנשי הביצות, שהיו אומרים כל הזמן, "מי אתם ומה אתם עושים כאן??? לא משנה!! !!!chaaaarge", ג'ורג' איש הנמר, 'גריל. ביסלי גריל', שהיה בעצם אל הגורל במסווה של ילד, קהסיק ומדאה (הלוחמת הברברית והמכשפה), מוות, ומספר נרחב של מכשפים מרושעים שרוצים להשתלט על העולם. (אנחה נוגה) איזה כיף היה.
וכמעט הוחזרנו לתא המעצר... מצד שני - היינו צריכים לצפות את זה... בדיעבד נראה הגיוני שאם אנשים יראו כמה דמויות עם מקלות רצות בחושך בשוק הנטוש של חדרה זה יראה להם מוזר... דינו. >מכחיש שאי פעם רץ עם מקל בשוק<
זה היה בשוק החדש (שעומד נטוש כבר כמה שנים טובות) אבל מי שעובר בכביש יכול לראות את הכניסה וכנראה שראו אותנו חולפים שם כי בשלב כלשהו הגיע משטרה אחחח, איזה חוויה!!