הגיע הזמן לזרוק את זה על השולחן.

ויימס

New member
תל השומר.

"האם אתם חושבים שצריך אוטובוסים משער צפון לשער דרום..?" "לאאא, עזבו שטויות, שילכו ברגל."

Maladict

New member
אז מה כבר יש לנו?

מיקום: פארק הירקון זמן: אמצע חופש הגדול נוכחים:דיויריסוינד, DoR, הכובענית, וימס,גריבו, אני (אם שחכתי מישהו הוא מוזמן לצרף עצמו לרשימה, סורי. וימס - מאחר ואת הכוהנת הגדולה של הפורום את צריכה לחשוב על טקס לפתיחת המפגש. אני אצלם, ומי מתנדב לבשל לפי ספר נני אוג?

Maladict

New member
תיקון טעות

נוכחים:Athclena, דיוירייסוינד, Dor, הכועבנית,וימס,גריבו(מוזר רק כשכתבתי את זה בעברית הבנתי שזה החתול של המכשפות),אני

Greebo

New member
ummmm...

i said i will not be there... i'm too new... it just dosn't feel right :p oh....and they sell gurps down at freak...

DviRincewind

New member
אני מתנדב להכין משהו...

אם כבר אז כבר
צריך גם מישהו שיארגן משחק תפקידים!

Maladict

New member
כן!!!!!

רק שמישהו ילמד אותי איך לשחק קודם. אני משחק את מוות*/וטינארי *המוות לא האמין באכזריות בלתי נחוצה, הוא גם לא האמין באכזריות נחוצה, האכזריות האמינה בו**. ** ומחאה כפיים?

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? ...משחק תפקידים? אני לא כל כך טובה בזה. פעם הייתי, עכשיו כבר לא...

Maladict

New member
הנה מתנדבת:)

ויימס יקירתי כרגע התנדבת ללמד אותי משחקי תפקידים.:p ואני מביא את זה ממוחי הקודח שמושפע מטרי פראצ'ט כבר שנים רבות כל כך.

ויימס

New member
אבל לא שיחקנו עם קוביות ומפות וכאלה

זה תמיד עיצבן אותי. היינו מוצאים איזה שדה, מביאים גלימות, שרביטים וכל מיני דברים כאלה ומסתובבים לנו, ו, אתה יודע, "הא הא! וכעת אשמיד את כל אויביי!! מו הא הא הא!!!" ובאורח מוזר לא התפדחנו מזה. והיו לנו את איש החול (בלי קשר לניל גיימן), אנשי הביצות, שהיו אומרים כל הזמן, "מי אתם ומה אתם עושים כאן??? לא משנה!! !!!chaaaarge", ג'ורג' איש הנמר, 'גריל. ביסלי גריל', שהיה בעצם אל הגורל במסווה של ילד, קהסיק ומדאה (הלוחמת הברברית והמכשפה), מוות, ומספר נרחב של מכשפים מרושעים שרוצים להשתלט על העולם. (אנחה נוגה) איזה כיף היה.

dino_din

New member
ניסינו להחזיר פעם עטרה ליושנה

וכמעט הוחזרנו לתא המעצר... מצד שני - היינו צריכים לצפות את זה... בדיעבד נראה הגיוני שאם אנשים יראו כמה דמויות עם מקלות רצות בחושך בשוק הנטוש של חדרה זה יראה להם מוזר... דינו. >מכחיש שאי פעם רץ עם מקל בשוק<

Maladict

New member
איך בדיוק?

איך בדיוק ראו אותכם רצים בתוך השוק הנטוש של חדרה? זה מקום סגור ובלי יותר מדי אנשים מסביב. ולמה לא קראתם לי?

dino_din

New member
לא כזה קשה...

זה היה בשוק החדש (שעומד נטוש כבר כמה שנים טובות) אבל מי שעובר בכביש יכול לראות את הכניסה וכנראה שראו אותנו חולפים שם כי בשלב כלשהו הגיע משטרה :) אחחח, איזה חוויה!!

Maladict

New member
חחח

הידד עוד מישהו מחדרה, עיר האורות(הכבויים):) *לא מרגיש בודד ונטוש עוד*

limilu

New member
המממם. אני.

אם יעזרו לי. ואני כנראה אבוא, אבל רק אם ירשו לי, ורק אם זה בחופש הגדול.

Death of Rats

New member
אני אביא The weirdest link...

אין כמו קצת טריוויה לשבירת הקרח (ואם אתה נלהב במיוחד: גם כמה איברים...)

Death of Rats

New member
כן!

זה ספר חידות על עולם הדיסק. לא שמעת על זה?
קניתי אותו מלונדון

למעלה