לא הגעתי. בגלל זה אמרתי שאתה נשמע במצוקה. יש כאן הנחה גלויה שלי
S SimpleMe New member 19/8/05 #43 זה הכל עניין של אמון. אמרת שאתה מכוער, לא ראיתי תמונה - ואני בוחרת להאמין לך.. אתה נשמע אדם כנה.
B BurningBlade New member 19/8/05 #48 הגר ../images/Emo9.gif אמרת שאת 3/4 בן אדם .......... אולי תגלי לפורום מה הם חלקי הגוף שחסרים לך? או פשוט תשלחי תמונה?
הגר ../images/Emo9.gif אמרת שאת 3/4 בן אדם .......... אולי תגלי לפורום מה הם חלקי הגוף שחסרים לך? או פשוט תשלחי תמונה?
B BurningBlade New member 19/8/05 #53 ../images/Emo7.gif לא רוצה להטריד אותך בענייני מתמטיקה .... אבל פעם אחרונה שבדקתי הלב הוא לא 1/4 מגוף האדם .... יכול להיות שגם מוח חסר?
../images/Emo7.gif לא רוצה להטריד אותך בענייני מתמטיקה .... אבל פעם אחרונה שבדקתי הלב הוא לא 1/4 מגוף האדם .... יכול להיות שגם מוח חסר?
S SimpleMe New member 19/8/05 #56 לא.. אבל חסרים גם: מצפון רגישות אנושיות וכל שאר הדברים שיגמרו לבנאדם רגיל לא לרצוח אותך.
B BurningBlade New member 19/8/05 #57 ../images/Emo10.gif צודקת .... אחרי שרשמת את זה בחתימה שלך "פרת משה רבנו לא עושה מווו " איך יכולתי להסיק שאין לך מוח? זו הרי קביעה שמשתווה לתורת היחסות בבקשה אל תרצחי אותי
../images/Emo10.gif צודקת .... אחרי שרשמת את זה בחתימה שלך "פרת משה רבנו לא עושה מווו " איך יכולתי להסיק שאין לך מוח? זו הרי קביעה שמשתווה לתורת היחסות בבקשה אל תרצחי אותי
S SimpleMe New member 19/8/05 #58 סליחה. הרי כל משפט שלך באמת משתווה לתורת היחסות. בכל מקרה.. כל האנרגיות האלה שבנינו ממש משפיעות עליי, בא לך לקפוץ לביקור?
סליחה. הרי כל משפט שלך באמת משתווה לתורת היחסות. בכל מקרה.. כל האנרגיות האלה שבנינו ממש משפיעות עליי, בא לך לקפוץ לביקור?
K KORENFIN New member 19/8/05 #33 נראה לי שתתגייס אני ארביץ לך עד השחרור. אני אחפש את המ"כים שלך איפה שתעשה טירונות וכל לילה יעשו לך "שמיכה".
נראה לי שתתגייס אני ארביץ לך עד השחרור. אני אחפש את המ"כים שלך איפה שתעשה טירונות וכל לילה יעשו לך "שמיכה".
B BurningBlade New member 19/8/05 #46 עשיתי עליך חיפוש מתקדם ..... ../images/Emo9.gif וגיליתי שאתה אוהב לנבוח המון, אז תרד לגינה ותנבח על כל הכלבות שם
עשיתי עליך חיפוש מתקדם ..... ../images/Emo9.gif וגיליתי שאתה אוהב לנבוח המון, אז תרד לגינה ותנבח על כל הכלבות שם
K KORENFIN New member 19/8/05 #52 בשביל לגלות את זה היית צריך לעשות חיפוש מתקדם? היית פשוט יכול לשאול מה התחביב העיקרי שלי