הגיע הזמן לטפל בגלריות...

Digi Lista

New member
בואו נכתוב מאיפה כול תמונה...

או שאני פשוט אקשקש שמות בגלריות לפי הזיכרון ומראית עין...

Serf SaN

New member
אי אפשר פשוט לעלות תיקייה שלמה

וזהו? >< זה היה יכול להקל בהרבה! XD

Digi Lista

New member
אני הפיצול שהשתלט עליה../images/Emo3.gif

אבל אני רואה שאת היחידה שהתרגשה וטרחה לשים תמונות(
,תמיד אהבנו אותך
) ולכן יוסרו הרווחים מהמגילות של ההיא שבכחול בהמשך

Wolf GiRL™

New member
תודה לאל!

כבר חשבתי שנצטרך לחיות עם רווחים בין השורות, וככה לא היה לי תרוץ לדלג על פסקאות שלמות במגילות שלך

Digi Lista

New member
בדיוק בגלל זה לא יהיו לך תירוצים...

מעכשיו המגילות מגיעות עם מבחנים על כול הערה,סוגריים ופסיקים...חבר(
)אשר לא יעבור
את המבחנים יאלץ להבחן ע"י הגשת עבודה בדמות מגילה ארוכה משלו או פשוט לחפש תירוצים ממש הזויים כדי שארטח להאמין לו שסתם קפצצו עיניו...

Serf SaN

New member
חיחיחי D:

כבר הרבה זמן אני חושב שהגלריות צריכות שיפוץ! D: יש לי המון תמונות (לא רק סקרינשוטס) של סייברס, כולל פאנארטים (כן כן, כבר יש לי כמה) וגיפים. בקשר לשאר העונות - יש לי עוד הממווווון. O: התיקיית דיג'ימון שלי במחשב שוקלת איזה 3 ג'יגה רק מפאנארטים. 3: אני יכול לתרום הרבה. ^^ אבל כל זה כשיורידו את הסיסמא מהמחשב שלי. XDD דרך אגב, זה רק נדמה לי, או שגם משתמש רגיל ולא רק מנהל יכול להוסיף תמונות לגלריה? O: יש שם אפשרות כזאת. 3:

chaki finster

New member
תפוזנע X_X

ואין לי תמונות...גומנה..כולם בטח נמצאים כבר בגלריות..;;^_^

Digi Lista

New member
אז למה רק לחשוב ולא להגיד?...../images/Emo13.gif

נשמח לתמונות
ולגביי השאלה שלך כבר המון זמן שהגולשים יכולים לשים תמונות בגלריות בדיוק כמו מנהלי פורומים(פרט כמובן לעובדה שמנהלי פורומים יכולים למחוק קטגוריות ותמונות,לנו כבר קרה ששמו תמונות גסות ולא מצויירות וברגע שראיתי מחקתי),תשאל את יאנה היא בהחלט משתמשת באפשרות הזאת ומוסיפה הרבה ציורים יפים שלה לגלריות

Serf SaN

New member
^בויאקההה!@!@!!!@#^

D: סיימתי עם התיקייה של סייברס ^^. למרות שזה לא נתן לי להעלות כמה.. בכל מקרה, כדאי שתשימי סימן של ספוילר, כי הכל הולך להיות שם ספוילר למי שלא רואה את הסדרה. |: (ואל תבואו אחר כך ותאשימו אותי שאני לא שם הזהרות על ספויילרים >O<) אם היה לי עוד כוח, הייתי מכניס גם לעוד תיקיות, אבל יש לי פשוט כל כך הרבה שאין לי כוח. :\

קורורו

New member
הרבה זמן שלא דיברנו על הגלריות D:

בכל מקרה, את מה שאני אוהבת אוסיף ישירות לגלריות ^^

למעלה